Hoelang positieve test na vroege miskraam?

1 antwoord en 14633813x bekeken

Alicia (Gast) 22-04 om 08:32

Hoi allemaal,

Ik heb een vraagje voor degene die een vroege miskraam hebben gehad, dus bij 4/5 weken zwangerschap.

Hoe is de miskraam bij jullie verlopen, veel bloedverlies en/krampen? En hoelang testte jullie nog positief na de miskraam? En hadden jullie vanaf het begin een knaltest? 

Ik kwam er op 1 april achter dat ik zwanger was. Had last van licht roze bloedverlies en heb toen getest. Deze was licht maar duidelijk positief. Testen bleven in de dagen erna licht en het roze verlies ging na 5 dagen over in helderrood, maar erg weinig alleen bij het afvegen. Ik heb geen krampen ofz gehad. Wel heb ik vorige week een inwendige echo gehad en daarop was niets meer te zien. Maar ik test, nu 2 weken na mogelijke miskraam, nog steeds licht positief. Ik heb dus al 3 weken hetzelfde lichte maar duidelijke positieve streepje. Ik heb nooit een knaltest gehad dus vraag me af of het wel normaal is dat de testen zolang positief blijven. 

Ik hoor graag jullie ervaringen. 

Liefs xx

reageer

GEMMA 22-04 om 14:42

Ik had in september een vroege miskraam ik teste positief op 10 DPO 6 september en dezelfde dag licht bloed verlies pas op 16dpo dus 13 begon het hevige bloeden en duurde zeker tot 19 september. Ik heb dan wel nog getest maar niet zeker wanneer ik denk dat ik de 9 of 10 oktober was en teste negatief. Nu na lange maanden weer proberen pas op 9 maart en positieve test en zwanger. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoelang positieve test na vroege miskraam? ' in het Zwanger worden forum