Luie eierstokken

5 antwoorden en 14193412x bekeken

Zoveelvragen (Gast) 14-05 om 17:24

Dag dames, 
Mijn man en ik zijn nu al een tijdje aan het proberen om zwanger te worden. 
Na wat onderzoeken bij de gynaecoloog is gebleken dat ik “luie eierstokken” heb. 
Ik ben dan met clomid begonnen en had een eitje klaar zitten. Ik zou dan normaal tussen dinsdag en vandaag mijn regels moeten krijgen maar deze bleven uit. 
Ik heb 2 zwangerschapstesten gedaan en blijken allebei negatief. 
Nog iemand ervaring met een mysterie als de mijne? 

reageer

J 14-05 om 19:06

Hallo, word er bedoeld met 'luie eierstokken' dat je vanzelf geen eisprong krijgt? Ikzelf heb afgelopen week bij de gynaecoloog te horen gekregen dat men linkereierstok een pcos- achtig beeld geeft op de echo. Rechts is wel oké zei ze. Heb nu ook medicatie gekregen voor volgende cyclus, die moet ik van dag 3 tot dag 7 nemen en dan rond dag 12 echo om te kijken of er eentje aan het groeien is en een meting te doen. Op de hoeveelste dag van je cyclus zit je nu?

Anoniem (Gast) 14-05 om 21:15

Ja inderdaad, ik heb niet iedere maand een eisprong. Geen pcos, maar wel zeer lange cyclussen van 7 weken, waarvoor nu clomid. 
Ik zit momenteel op dag 36 van mijn cyclus. Ik zou normaal nu ongesteld moeten worden maar toen dit niet gebeurde besloot ik een test te doen, maar negatief. 
Wel kleine symptoompjes die ook veel andere dingen kunnen zeggen zoals warmte opflakkeringen, pijnlijke menstruatiepijn, veel plassen. 
Zou het kunnen dat het te vroeg is om te testen? 

Anoniem (Gast) 14-05 om 22:15

Ja ik zit nu aan de 2 weken na eisprong want ik heb na mijn clomid een inwendige echo gehad om te zien als er een eitje gegroeid was dus de eisprong heb ik effectief gehad (ook gevoeld). 
Had gewoon verwacht dat aangezien ik nu geen menstruatie had dat het zover zou zijn maar Nudat de test wee negatief is, ben ik even helemaal in de war. 
Ik ga maandag contact opnemen met mijn gynaecoloog ja. 
Het is allemaal zeer verwarrend vind ik zelf. Het vrouwelijk lichaam is iets ingewikkeld 

J 14-05 om 23:06

Ja dat begrijp ik volledig. Het is frustrerend zeker als je al een tijdje bezig bent en het niet lukt. Die verwarring en frustratie begrijp ik helemaal hoor. Ik ben benieuwd wat je gynaecoloog zal zeggen. En als er iets is of je moet gewoon even je frustratie kwijt zit je hier goed. Het kan goed doen om van andere dames te horen dat ze je begrijpen en hun ervaringen met je delen want jammer genoeg zijn er veel koppels waarbij het niet vlot of zonder hulp lukt. Veel liefs 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Luie eierstokken ' in het Zwanger worden forum