Tuurstreepje...

18 antwoorden en 14160633x bekeken

Hannah 15-05 om 16:24

Hoi meiden!
Gisteren heb ik een test gedaan en toen zag ik een heeeel vaag streepje. Zo vaag dat ik hem niet op beeld krijg. Vanochtend heb ik weer een test gedaan en wederom een vage streep. Ik heb het idee dat die op de foto wel te zien is. Zouden jullie misschien mee kunnen kijken? Ik weet niet precies wanneer mijn nod is.. Ik voel me zo stom omdat ik bang ben dat ik het zelf inbeeld. 
Ik heb ook een cb digital in de kast liggen, maar die wil ik nog niet doen. Wanneer zouden jullie opnieuw testen? Ik wil ook niet elke dag testen, dan ben ik er ook veel te veel mee bezig in mijn hoofd en dat geeft ook alleen maar stress 
Op de foto is de bovenste dus van gister en de onderste van vandaag. (Als ik de foto van gisteren in negatief zet, dan zie ik trouwens ook wel iets)

reageer

Eefje 15-05 om 18:10

@hannah ik zie ook een tuursteepje. Zo is het bij mij ook begonnen! Ik heb toen wel iedere ochtend getest..

Hannah 15-05 om 18:22

@Eefje Oké ik ben dus niet de enige die hem ziet haha. Ik zal morgen ochtend dan nog gewoon weer dezelfde test doen, kijken of hij wat donkerder is..
Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Eefje 15-05 om 18:24

Dankjewel! Voor jou hopelijk ook snel duidelijkheid!! 

Joyce2021 15-05 om 20:54

Ik zie ook wat..  zou gewoon paar dagen door testen, ben benieuwd morgen!

Hannah 16-05 om 09:38

Nou dit was vanochtend...  Ik denk toch dat het niets is.. 

Ano (Gast) 16-05 om 09:44

Gewoon zwanger denk ik hoor!
Mijn testen begonnen exact zo. S' avonds heeeel licht positief en de ochtend erna ineens negatief. Diezelfde avond weer heel licht positief. In de ochtend erna weer negatief. Heb heel lang in twijfel gezeten maar vanaf dag 3 ongeveer begonnen ze op elk moment duidelijker te worden  ik moet wel zeggen dat ik al ben beginnen testen op 8 of 9 dpo. Oeps  ondertussen 35 weken 

Hannah 16-05 om 10:45

@Ano ohh wat een onzekerheid! Maar uit eindelijk wel zwanger dus gefeliciteerd!
Ik weet dus niet precies wanneer mijn nod is, maar ik ga er vanuit dat die ongeveer a.s. Woensdag is. Dus ik heb ook wel vroeg getest. Ik denk dat ik de komende dagen even afwacht en dan de cb digital doe. Die geeft dan toch wat meer duidelijkheid.

Mamavan2meiden 16-05 om 18:52

Hoi, op je eerste foto zie ik ook een tuurstreepje. Kan het niet zijn dat je in de loop van de dag meer hcg in je urine hebt als in de ochtend? Meerdere vrouwen hier die dat hebben.

Hannah 16-05 om 19:06

@mamavan2meiden
Hoi! Kan dat? Ik dacht dat sowieso bij vroeg testen altijd ochtendurine gebruikt moest worden.. Ik heb daar zelf verder geen ervaring mee gehad. Ik ben nog nooit zwanger geweest en de testen die ik ooit heb gedaan waren allemaal wit-wit  Ik heb nu geen dipsticks meer in huis, en ik verwacht dat de digital het nog niet zou oppikken als ik die zou doen. Dus wellicht eerst nog even langs de Kruidvat voor 2v5?
Wat zouden jullie doen?

Anoniem (Gast) 16-05 om 19:19

Sorry je bent veel te vroeg met testen om hier iets mee te kunnen. 

Vanwaar zo vroeg testen?

Hannah 16-05 om 19:24

Hoi!
Ik snap je vraag.. Ik weet niet precies wanneer mijn nod is, ik heb een onregelmatige cyclus en ik heb geen ovulatie testen gedaan. 
Ik heb dus eigenlijk gewoon een schatting gemaakt van wanneer ik dacht dat ik kon gaan testen. Maarja juist omdat ik ineens een vage streep zag vond ik het moeilijk om dan weer een paar dagen te wachten, maar misschien moet ik dat nu alsnog gewoon even doen!

Anoniem (Gast) 16-05 om 19:34

Dan is het begrijpelijker.

Wat houd dat in bij jou een onregelmatige cyclus?

Hannah 16-05 om 19:40

Bij mij is het zo dat echt elke cyclus weer een andere lengte heeft. In mijn tienertijd ooit gediagnosticeerd met pcos, gelukkig al een hele tijd geen cystes meer te zien. Nog wel altijd heel veel eiblaasjes per eierstok. Toen ik nog tiener was kon ik ook echt maanden niet ongesteld worden of soms zo na twee weken weer. Tegenwoordig is dat gelukkig wel ietsje minder, maar mijn cyclus kan nog steeds veel verschillen van soms 25 dagen tot wel 50
Mijn vriend en ik zijn nog niet echt ‘actief’ bezig met zwanger worden vandaar dat ik me nog niet gewaagd heb aan de ovulatietesten, maar mocht het zo zijn, dan is het zeer welkom 

Mamavan2meiden 16-05 om 19:52

Het kan zeker dat je smiddags meer hcg hebt in de urine. Ik lees dat je een onregelmatige cyclus hebt. Mag ik vragen wanneer je voor het laatst ongesteld bent geweest? Ik heb met de 2v5 van kruidvat 5 dagen voor mijn nod al positief getest dus wie weet! 

Anoniem (Gast) 16-05 om 19:57

25/50 is een mega verschil. Daar kun je niet heel veel mee dan het gemiddelde nemen en vaker testen. Wat naar dat er zoveel tijd tussen zit. 

De testen van de Kruitvat de 2/5 en de action zijn erg gevoelig en betrouwbaar. Hou het zoveel mogelijk bij 1 merk. 

Als je minimaal 2x per week seks hebt hoef je niet aan de slag met ovu testen. 

Mamavan2meiden 18-05 om 12:06

Hoi Hanna, heb je nog getest verders?

Hannah 18-05 om 12:39

Hoihoi,
Ik heb gisteren niet getest en vandaag wel. Vanochtend toch de digital gedaan en die gaf aan niet zwanger. Ben daarna naar de action geweest en daarmee heb ik nu net getest (wel met middag urine dus) 
Test geeft helemaal niets aan, dus ik kan dan nu wel zeggen dat ik niet zwanger ben.
In ieder geval bedankt voor het meekijken en meedenken allemaal!

Mamavan2meiden 21-05 om 08:03

Aah wat jammer Hanna! Hoop dat het aankomende maand raak is voor je!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tuurstreepje...' in het Zwanger worden forum