Oplopende ovutest rond NOD

5 antwoorden en 14067748x bekeken

Nova 23-05 om 18:25

Poging nr 2...
Dag allemaal,
Mijn naam is Nova en wij zijn al een tijdje bezig voor een eerste kindje. Helaas is het ook al een paar keer misgegaan. 
Nu zit ik voor NOD/rond NOD en dacht ik gisteren en vandaag, laat ik er eens een ovutest tegenaan gooien. En deze loopt op. Net snel naar de Action gefietst voor een test maar deze is negatief. Had wel veel gedronken en mn plas was ook nagenoeg doorzichtig. Anyway, willen jullie eens naar mijn testjes kijken? Kan ik nog hoop hebben? Heb al wel de hele tijd krampjes, hoofdpijn, moe, moodswings. Dus het zou me niks verbazen eerlijk gezegd.
Thanks in elk geval.

reageer

Nova 23-05 om 18:27

Mamavan2meiden 24-05 om 08:11

Hoi, als je altest met een zwangerschapstest, zou ik jet met ochtend urine doen! Ze zeggen idd dat je met een ovu test ook positief test als je zwanger bent. Ik heb het zelf nooit uitgeprobeerd.. ik ben benieuwd of je deze ochtend nog heb getest?

Nova 24-05 om 11:06

Hoi goeiemorgen,
Ik ben vanochtend vroeg ongesteld geworden. ????
Vond t wel spannend want ik ben 4 keer zwanger geweest en de laatse 2 keer testte ik ook zo met een ovulatietest voor NOD. Toch heb ik ergens het gevoel dat het wel raak is geweest. Ik heb me enkel zo gevoeld toen ik zwanger was. Heel specifieke symptomen. Ik ben er niet zo rouwig om omdat we even rustig aan wilden doen. Scheelt wel haha! 

Avery 24-05 om 09:06

Hoihoi ik zou zowiezo testen met ochtend urine. Toen ik zwanger was van mijn eerste had ik ook een positieve ovu test. Ik hoop het voor je!

Nova 24-05 om 11:08

Dankjewel. Maar de rode duivels zijn er door. En flink ook, haha! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Oplopende ovutest rond NOD' in het Zwanger worden forum