Menstruatie of Innesteling

5 antwoorden en 13292372x bekeken

Milley (Gast) 15-07 om 18:19

Hey. 
Na lang twijfelen, toch beslist hier iets te plaatsen. 
Sinds maandag (12/07) heb ik last bruin verlies. Maar het is zo weinig dat het niet nodig is om zelfs een inlegkruisje te gebruiken. Als ik afveeg zie ik bruine vliesjes in mijn watterige afscheiding. 
Normaal is zondag (18/07) de dag dat ik ongesteld zou worden. Buiten dat, ben ik echt opgezwolen en jeuken mijn borsten. Borsten doen geen pijn. Ik heb ook geen krampen ofzo. Terwijl ik normaal enorm veel buikpijn de eerste dag dat ik menstrueer. 
Zwangerschapstest zei negatief. Maar was wel getest na de middag en niet met ochtend urine.
Nog iemand hiervan last gehad? 
Groetjes

reageer

Mamsie92 16-07 om 06:58

Kwaaltjes zeggen niet zo heel veel. Die kunnen ook horen bij een naderende menstruatie. Je hebt wel heel vroeg getest  dus je kan het beste wachten tot de 18de en als je regels niet doorbreken nogmaals testen. 

Lieke86 (Gast) 16-07 om 10:46

Hey,
Ik moest normaal woensdag ongesteld worden, maar ben het nog steeds niet. Had sinds vorige zondag wat licht bloedverlies die op dinsdag gestopt is. Normaal heb ik veel zwaarder bloedverlies en duurt dit ook een week. Heb wel al de ganse week lichte krampen. Ik denk van toch maar eens te testen maar heb schrik voor weer een teleurstelling.

Milley (Gast) 17-07 om 19:09

Bedankt mamsie92. Momenteel al 5 dagen heel miniem bruinverlies. Waar je nog geen inleg kruisje mee vol krijgt. Dus ik zal het maandag nog eens proberen  
Lieke86. Ja snap ik. Als het niet doorbreekt zou ik denken dat het een innesteling is. Maar dat weet je pas achteraf 

Lieke86 (Gast) 19-07 om 14:15

Hey iedereen,
Ik had zaterdag een positieve test in handen . Vandaag bloed laten prikken. Zou nu in de 5de week zitten.
Ik hoop op goed nieuws bij jullie ook.

Milley (Gast) 02-08 om 21:49

Proficiat, Lieke! 
Ik weet helaas nog niets meer. Ik heb toen een hele week bruin verlies gehad. En sinds zaterdag heb ik het terug.. ik hoef niet eens een inlegkruisje te gebruiken. Zo weinig is het dus maar  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie of Innesteling' in het Zwanger worden forum