overtijd maar negatieve tests

14 antwoorden en 12967013x bekeken

Daisy 29-07 om 09:27

Hoi meiden,
Ik heb al veel gelezen over dergelijke situaties maar ik wil het toch ook even van me afschrijven en luisteren naar jullie en jullie verhalen.
Sinds eind maart ben ik gestopt met de pil en proberen mijn vriend en ik iedere maand opnieuw voor een kindje.
Sinds 3 maanden maken we ook gebruik van een ovulatietest.
Ik had de eerste maanden steeds een regelmatige cyclus van 25 dagen, maar nu ben ik al 10 dagen overtijd.
Mijn eisprong heeft wel 5 dagen langer op zich laten wachten deze keer.
Ik heb verschillende symptomen zoals vergrote tepelhoven en gevoelige tepels, veel plassen, druk in de onderbuik… Ik heb echt het gevoel dat ik zwanger kan zijn.
Toch testte ik deze ochtend met een early test van Kruidvat opnieuw negatief.
Het maakt me heel onzeker…
Bedankt voor jullie reacties!
xxx

reageer

Marbella (Gast) 30-07 om 10:25

Denk schijnzwanger jullie zijj er te veel mee bezig

Daisy (Gast) 30-07 om 10:37

Hoi Marbella..

Tja... Afwachten...

Muk 30-07 om 11:04

Hoi Daisy, frustrerend! Ook herkenbaar hoor. Schijnzwanger zou best kunnen, vrees dat dat bij mij ook (weer) aan de hand is. Helaas kun je er weinig aan doen, want er minder mee bezig zijn is nou eenmaal veel makkelijker gezegd dan gedaan. Als je over een week nog niet ongesteld bent zou je nog een test kunnen doen zodat je echt zeker weet waar je aan toe bent en verder gewoon wachten tot je ongesteldheid door komt. 

Lynnhlz 30-07 om 16:55

Die earlys zijn ruk, zoals je zelf zegt je eisprong was dit x later en dan kan het nog zijn dat t op bijvoorbeeld de 2e dag pas is bevrucht dat is dan 7 dagen later (voorbeeld he). Dan krijg je zoals ik dat ik 5 dagen overtijd was maar alles bleef negatief ook de earlys.  Pas op dag 6 kreeg ik een inimini streepje op de 2v5 en een clearblue digital zei 1-2 weken waar ik al 2-3 verwachtte. Alles kan maar je weet t eigenlijk niet tot je of ongesteld wordt of een clearblue of bloedtest misschien.

Daisy 02-08 om 14:27

ik heb mijn eerste (Pfizer) vaccinatie gekregen op 18/06. Menstruatie begon na die eerste prik normaal op 26/06 (25 dagen is men vaste cyclus en was dus 25ste dag).

2de prik kreeg ik 23/07. Menstratie had normaal gezien 3 dagen eerder (20/07) moeten starten. Morgen 2 weken overtijd..

Anoniem (Gast) 02-08 om 15:31

Geloof de testen. Je bent ontregeld. Probeer het los te laten. 

MIMI92 03-08 om 10:22

Kan je cyclus echt ontregelt zijn door het coronavaccin?  
Volgens mij ben je er te veel mee bezig Daisy. Ik denk soms ook dat ik 'symptomen' heb. Maar die heb ik dan ook wel als ik m'n regels krijg

Anoniem (Gast) 03-08 om 20:43

Waarom neem je het vaccin als je zwanger wil worden? Lees en hoor nare verhalen, over onvruchtbaarheid door het vaccin. Maar hey misschien ben ik een wappie he .. hoop voor je dat het vaccin geen gevolgen heeft voor je kinderwens.

MIMI92 03-08 om 21:04

Misschien ook eens de andere kant bekijken.. Liever dat je door de gevolgen van corona een kind ter wereld brengt dat schade heeft aan bijv. de longen? Ik hoor meer verhalen van vrouwen die tijdens hun zwangerschap corona oplopen. En ernstige long problemen hebben. Wat resulteert in een ziekenhuis opname. En het dan achteraf afwachten is of de baby hierdoor schade heeft opgedaan.. 
Onvruchtbaar door het vaccin.. daar heb ik niemand al iets over horen zeggen. Net ook gevraagd aan de arts. Die zegt dat het sneller van andere onderliggende redenen is dat je onvruchtbaar wordt. Of het waar is of niet zal ik dan wel binnen een paar weken zien

Lynnhlz 04-08 om 18:19

Uhm ik heb corona gehad toen ik 28 weken zwanger was, lag 6 weken plat, kon amper eten, altijd hoofdpijn en rugpijn, voelt als een hevige longontsteking zonder reuk en smaak erbij. Afijn een gezonde baby gekregen met 39+5 op 3/12/2020 zelf ook nergens last meer van. 

Daisy 06-09 om 10:10

Even als vervolg :
na 42 dagen kwamen uiteindelijk de maandstonden door.
Mijn normale cyclus is 25 dagen, maar er waren nog indicaties dat niet alles normaal verliep :
Aan de hand van ovulatietests wisten we al dat de eisprong 5 dagen "vertraging" had (terwijl normaal zo goed als altijd op het zelfde moment kwam).
We vragen ons nog steeds af of het iets te maken zou kunnen gehad hebben met het coronavaccin (van vele mensen gelezen dat ze even "ontregeld" waren).
Anyway... we hebben dat toen achter ons gelaten.. en nu een maand later.. 5 dagen overtijd en ZWANGER :-)
Duidelijk op kruidvat test + CB test. Momenteel in week 5.

Laat dit een hartje onder de riem zijn voor iedereen die hetzelfde meemaakt ????
Ik weet dat ik ook zo dacht, maar denk niet te rap : er is iets mis met mij. Blijven proberen en proberen minder op te focussen (hebben we op deze manier zelf ook geleerd ;-)

R (Gast) 07-09 om 19:38

Hoi Daisy,
Gefeliciteerd!! Wat fijn dat het nu gelukt is!  Ik herkende wel wat in je eerdere verhaal, ik was 2 maanden terug 3,5 week overtijd, veel moe en soms misselijk. Het rare was dat ook ik negatief bleef testen. Na 3,5 week heb ik een vm gehad, maar dus wel met negatieve testen, wat dus kan... achteraf gezien is het voor mij een les geweest om eerder met de ha contact op te nemen om bijvoorbeeld bloed te laten prikken. Ik wens je veel geluk met je zwangerschap ?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'overtijd maar negatieve tests' in het Zwanger worden forum