Vanaf wanneer kan je testen

1 antwoord en 12942562x bekeken

BoysMommy 31-07 om 15:14

Hoi allemaal,

Ik hoop hier even wat meer te weten te komen.
Ik heb 28juni een curretage moete laten doen omdat mijn zwangerschap in de eerste weken niet had door gezet maar er wel een vruchtzakje bleef groeien zonder iets in dus..
Dit zijn we pas te weten gekomen na 8 weken daardoor de curretage.
Nu heb ik daarna 2 weken aan het vloeien geweest tot 10juli..
Nu weet ik niet vanaf wanneer ik een nieuwe zwangerschapstest kan doen,
Ik heb veel meer last van witverlies ineens, ben ook heel moe de laatste tijd en moet vaak naar het toilet dus ik weet het nie of het al weer raak zou kunnen zijn..
Ik weet het is snel maar ik ben een beetje radeloos

reageer

Veraaa 31-07 om 15:40

Tja... eigenlijk weet je dat dus niet. Je cyclus kan van slag zijn....of zit meteen weer in je normale schema. Het kan allebei!
Weet je of en wanneer je een ovulatie hebt gehad? Als je dat weet, kun je ervan uitgaan dat je na 14 dagen ongesteld zou worden.
Weet je dat niet, dan weet je dus nu even niet hoe lang je cyclus zal zijn. Ik zou zelf uitrekenen wanneer je normaal gesproken ongesteld zou worden. En als je denkt dat er en kans is, doe je de dag erna een test. Is die negatief, dan zou ik een aantal dagen wachten, bijvoorbeeld 4 en dan pas opnieuw testen. Mocht je en heel lange cyclus krijgen ..en dan kan... Is het zonde om elke 2 dagen maar te blijven testen. Daarmee kun je jezelf ook aardig nerveus maken.
Toitoi..... hopelijk is het snel raak!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vanaf wanneer kan je testen' in het Zwanger worden forum