21 dagen cyclus lastig

5 antwoorden en 12542006x bekeken

Lieve (Gast) 29-08 om 19:42

Oef.. dat is idd lastig. Ik denk dat het enigste oplossing is om gewoon af te wachten. 
Mijn eisprong was de 19e en zit nu 3 dagen voor NOD (cyclus van. 26/27 dagen). Ik heb net (zie andere topic) héél licht positief getest, maarja mijn NOD moet nog komen dus de kans dat het mis gaat is heel groot. 
Als je gister positief hebt getest is dat pas 8 dagen na je ovulatie. Kortom, dan kan er nog zoveel gebeuren..
Ik ga zelf, en zou je willen aanraden om gewoon af te wachten.. test dinsdagochtend bijv weer eens en kijk wat er dan uitkomt.
Hoe lastig ook, only time will tell. 

reageer

Joyce2021 (Gast) 30-08 om 06:00

6 dagen voor nod is erg vroeg. Ik zou pas over een week ofzo eens testen. Anders stel je jezelf alleen maar teleur. 

Gall 30-08 om 09:46

Ik weet niet precies wanneer mijn NOD is, ook omdat mijn menstruatie nooit na 14 dagen na mijn eisprong komt, dit ivm de 21 dagen cyclus. 

Eergister deze test uitslag. En vanmorgen nog eens getest en geen streepje te zien. 
Ben helemaal in de war… 

Gall 30-08 om 09:47

Veraaa 30-08 om 09:58

Misschien weet je deze maand je eisprong niet, maar wanneer had je je eisprong in de andere cycli van 21 dagen? Had je dan je eisprong op dag 10? Dan kun je daar voor het gemak nu ook vanuit gaan. En voor het gemak kun je dus ook uitgaan van een NOD op dag 21. 
Maar....veel vrouwen zijn wel eens heeeel kort zwanger. Dat wil zeggen...dat zaadje en eitje elkaar kort hebben ontmoet en het meteen misgaat. Die kans is best groot. Als je niet vroeg test, maar dus altijd een paar dagen na NOD pas, weet je dat gewoon niet, want dan komt je menstruatie gewoon. Soms een dag eerder of later...maar that's it. Dus het zo vroeg testen kan heel verwarrend werken. Daarom adviseren ze over het algemeen ook om pas na NOD te testen. De kans dat het misgaat is anders echt enorm en je hebt er zo weinig aan om dat te weten op die vroege termijn.
Succes met geduld hebben....want dat is o zo lastig!! En anders kun je met je korte cyclus ook eens een afspraak maken bij je huisarts of bij een verloskundige. Die kunnen met je meedenken of je korte cyclus een zwangerschap belemmert..en wat je er aan kunt doen. Toitoi!!

Je kunt reageren op dit onderwerp '21 dagen cyclus lastig ' in het Zwanger worden forum