zwanger of niet

3 antwoorden en 12383452x bekeken

liset (Gast) 23-09 om 01:00

hai meiden,
ik zit met een probleempje en ik weet eigenlijk niet wat ik nu moet doen, hebben jullie hier ervaring mee of enige tips dit zou heel erg helpen.  hier mijn verhaal. 
ongeveer een 2 weken gelden heb ik een test gedaan deze gaf na ongeveer 5 minuten een ligt vaag 2e streepje aan. deze is van de action ik hoorde altijd super positieve verhalen over deze testen, los van het feit dat ze heel goedkoop zijn. 
dit is een paar dagen voordat ik en mijn toen nog vriend uit elkaar gingen. ik heb er verder niet heel veel mee gedaan ik heb even gekeken maar ik weet niet waarom maar ik heb geen foto gemaakt en gewoon weg gegooid. vanaf de test tot het moment dat we uit elkaar gingen hebben wij elkaar ook niet meer gezien dus ik heb het gelaten.
kort daarna begon ik bepaalde symptomen te krijgen.. ik dacht dat dit kwam doordat ik nog overstuur was door de beëindiging van de relatie maar deze klachten bleven aanhouden. inmiddels heb ik hem gesproken en ben ik der overheen maar de klachten houden aan. 
misselijk, steeds het gevoel hebben van overgeven, geen eetlust, duizelig, hoofdpijn, hele lage bloeddruk en heel erg vermoeid ik heb nu zo ongeveer 9 a 10 uur slaap nodig wil ik een beetje normaal dingen kunnen doen.
sinds een paar dagen eet ik alweer een stuk beter en dan alleen de dingen waar ik op dat moment zin in heb. maar de klachten heb ik nog steeds en ben nog steeds erg moe terwijl ik goed slaap. nou ben ik gelijk na de relatie gestopt met de pil en omdat ik deze 3 maanden doorslik duurt het vaak een week voor ik dan ongesteld word en dit duurt dan ook een week. vrijdag gestopt met de pil en zondag ochtend kleine bloeding niet veel en dit hield maar 3 dagen aan en toen was het over...
we zijn nu een week verder en ik heb mijn ex vriend laten weten waar ik nu mee zit en die gelooft mij niet. in de tussen tijd heb ik 3 verschillende testen gedaan van verschillende merken maar allemaal niets,. action, kruitvat en Clea blue digitaal. bij de laatste duurde het erg lang voordat hij wat zij. allemaal negatief maar ik voel mij echt anders dan normaal ook ben ik onbewust veel voorzichtiger geworden met bepaalde dingen zoals, roken, drinken doe ik haast niet meer en voorzichtiger als ik met vrienden ben en op werk.

ik vind dit allemaal gek en van mijn ex moest ik maar de huisarts bellen wat ik ook heb gedaan... dit was iemand die stage liep en alle vragen ingefluisterd kreeg door de assistente. begrijp me niet verkeerd maar het kwam niet echt over als of ik werd begrepen terwijl ik nog echt jong ben. 
ik legde de situatie uit en vertelde dat en het is misschien gek ik een streep heb lopen op mijn buik ik weet niet precies hoe je dit noemt maar meestal komt dit later in de zwangerschap voor dit zei de dokter ook. vervolgens kreeg ik als vraag of ik iets anders voelde in mijn borsten en ik vertelde allen de kleur maar verder niets. dit was ook de enige vraag en daarna krijg ik te horen... 
je zou het wel inbeelden want het lijkt mij niet dat we hier spreken van een zwangerschap.. waarop ik antwoord wat bedoelt u. ja het kan zijn dat je het graag wil en dat je daarom al die symptomen in je hoofd heb en dus ook krijgt. ik zeg vervolgens mevrouw sorry u vraagt mijn geboorte datum 2003 en ik ben niet meer samen met deze persoon dus leg mij uit waarom ik dit allemaal zou opmaken in mijn hoofd... waarop ik antwoord kreeg met doe over 2 dagen een thuis anders mag je hier een urine test laten doen weet je iniedergeval dat hij goed is uitgevoerd.. ik wil mijn bloed laten testen maar ik heb het maar gelaten. ook heb ik in de ochtend dat ik soms wat druppels bloed spot is dat normaal
iemand,,, hebben jullie hier ervaring mee? of enig advies? want ik weet niet wat ik hier mee aan moet en ik voel  me toch echt heel anders dan normaal. mag een dokters assistent zo reageren en is er een kans dat ik zwanger ben of heb ik last van phantom pracnantcy (volgen mij noemen ze dat zo maar ik weet niet hoe je het typt). dit is als je het vaak al lang probeert en graag wil maar dat is niet geval ik hou van kinderen en ik wil der zelf over een aantal jaar heel graag een maar niet nu en niet van me ex....

reageer

Flo 23-09 om 10:08

De kans dat je zwanger bent is klein  want je gebruikte de pil . Die zorgt ervoor dat je geen ei sprong hebt dus ook bij eenmalig vergeten is er niet ineens een ei vrijgekomen. 
De klachten lijken mij van het stoppen met de pil , hormonen etc succes met het verwerken van de beëindigde relatie en je veranderende lichaam!

Liset (Gast) 23-09 om 13:37

Hey meiden badankt voor de reacties! Ik ben der pil wel een paar keer vergeten door dronke avonden ik weet ook niet of drank hier verder in het algemeen invloed op heeft toch maar even bij de huisarts testen denk ik...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger of niet' in het Zwanger worden forum