Symptomen maar negatieve test

1 antwoord en 12075762x bekeken

Julie 15-10 om 16:03

Hoi 

Vraagje!
Ik heb 9 dagen geleden mijn eisprong gehad en heb veel zwangerschapssymptomen naar mijn gevoel… veel last van lage rugpijn, heel gevoelige borsten voornamelijk aan de zijkant (heb dit normaal nooit, ook niet tijdens eisprong of voor menstruatie) veel krampen, gisteren zelfs diarree en hele dag een misselijk gevoel en heel weinig honger veel steekjes ook aan mijn eierstokken en baarmoeder.
Ik heb nu deze namiddag een vroege zwangerschapstest gedaan omdat ik er bijna van overtuigd was dat raak zou zijn, maar deze was negatief. Weet natuurlijk dat ik wat vroeg getest heb, maar omdat ik zoveel voel was ik bijna zeker dat ik wel genoeg detecteerbaar HCG in mijn urine zou hebben.  
Ik heb vorige maand ook positief getest 2 dagen na nod met een licht streepje omdat ik gevoelige borsten had dacht ik om eens te testen. Maar week erna is het misgegaan helaas. 
Deze maand lijken de symptomen echt 10x zo erg tegenover vorige maand met de MK , en dat zelfs enkele dagen voor mijn nod… wat denken jullie Voel me zo zwanger maar lees ook zovaak dat je lichaam je wel eens heel erg voor de gek kan houden…

Liefss 

reageer

Cat89 15-10 om 18:17

Hi Julie,

Moeilijk te zeggen. Zoals je zelf ook zegt, je lichaam kan je aardig voor de gek houden. Op 9dpo is het toch vaak progesteron die voor deze klachten zorgt. Ook omdat je hebt getest en deze nog negatief is, komen je klachten dus door het stijgen van progesteron. Vaak als je op een test positief test/hcg voldoende hebt aangemaakt, ga je daarna pas klachten ontwikkelen.
Wie weet heb je vandaag een innesteling als het raak is en zou je eventueel over 2 dagen weer eens kunnen testen . (Gemiddeld op dag 9 vind innesteling plaats) theoretisch kan je daarna dus zwangerschapsklachten krijgen.
Ik heb zelf ook de ene ronde meer klachten na ovulatie dan de andere ronde hoor. En als je er mee bezig bent voel je toch al snel van alles.
Ben benieuwd. Hopelijk een mooie test voor jou, over een paar dagen 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Symptomen maar negatieve test' in het Zwanger worden forum