Kan iemand mij aub helpen

7 antwoorden en 11927490x bekeken

rientje 16-10 om 11:47

Hallo lieve dames. 

Kan iemand mij aub helpen.   Afgelopen week heb ik een post geplaatst met negatieve testen maar ook met een licht vaag streepje die bijna niet te zien is.  Daar werd aangegeven zaterdag nog een test te doen met ochtend urine. Zo gezegd zo gedaan. Zie ik een 2e streep? Ja ik zie hem.  En jullie ?   Maar dan nu. Ik kon het zelf nog amper geloven. Dus naar de winkel gegaan en een cb test gehaald. Die heeft aan negatief!   Na de cb test nog een gewone test gedaan en het streepje was al gelijk vele malen lichter dan de eerste ochtend urine test vanochtend.  
Ben ik zwanger of ben ik niet zwanger.?  Ik word al dagen gek van de onzekerheid en weet het even niet meer.  Willen jullie meekijken ?  Liefs. 

reageer

Orchidea 16-10 om 12:03

Hey, CB digital neem ik aan? Deze hebben meer hcg nodig. Ik denk wel wat te zien, maar test over 2 dagen nog eens. Dan moet je echt al wel een duidelijker streepje zien.

rientje 16-10 om 12:05

Ja klopt cb digitaal gaf duidelijk aan niet zwanger. 

Orchidea 16-10 om 12:09

Deze hebben vaak echt meer hcg nodig, is het een vroege test (10 HcG) waarmee je hebt getest of een normale van 25 HcG? Als het een normale is, en je cb negatief aan gaf, zou ik daar van uitgaan, als het een vroege is geweest waar je het lijntje op zag, dan zou ik over twee dagen testen om te zien of het lijntje wat donkerder is, je zou dan echt verschil moeten zien. Succes met wachten de aankomende dagen, spannend

rientje 16-10 om 12:19

Hey hey.  Nee het was een midstream test. Dat is geloof ik geen early.  Ik weet dat het onzin is om hem open te maken. En dan niet meer geldig is. Maar als ik dit dan zie dan denk ik hmmm tjhaa. 

Orchidea 16-10 om 13:01

Zo zie ik hem wel beter! O geen onzin hoor, dat deed ik ook heel vaak. Ik ben bang dat het afwachten word.. 

Most15 16-10 om 21:42

Je hebt tegenwoordig ook van Cb extra gevoelige digitale testen. Bol.com verkoopt ze onder andere. Hij heeft geen wekenindicator, maar geeft alleen in tekst aan of je zwanger bent ja of nee. (Vanaf 6 dagen voor de gemiste menstruatie te gebruiken).

Cat89 17-10 om 09:34

Wanneer was/is je nod? En ben je zeker van je ei?
Ik zie wel een duidelijk streepje hoor. Misschien nog te vroeg getest hopelijk loopt die mooi op

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan iemand mij aub helpen ' in het Zwanger worden forum