Kruitvat 2v5 ervaringen voor nod

307 antwoorden en 11921938x bekeken

Cat89 12-11 om 20:18

Btw dr original zijn de etos 2voor5 testen zoals de kruidvat ze ook in 2 voor 5 verkoopt. 

reageer

Pommelien (Gast) 12-11 om 20:31

@Cat89 niemand zegt er iets van. Maar je bent zovaak ontzettend negatief. Hou daar eens mee op. Ik heb met dezelfde urine kruitvat en dr originel gedaan en was een WERELD VAN VERSCHIL. Misschien dat er nu toch iets aan veranderd is. Of sta je erbij in de fabriek om te kijken of er EXACT hetzelfde stripje in gaat????? laten we nou eens positief blijven. Ik had ook al ruim week vage lijntjes voordat ik duidelijker testte. 

Nijntje 12-11 om 20:51

@pommelien hoe kan ik jou een privé berichtje sturen?

Laten we het weer gezellig houden goed? Ik vind het belangrijkste dat iedereen moet kunnen blijven doen waar ze zich goed bij voelt!

Cat89 12-11 om 21:14

Pommelien je moet vooral niet praten als je van niks weet meid
Dit gaat verder dan alleen dit topic en is al ff aan de gang. Waarbij er meerdere dames al heel vaak iets hebben aangegeven, advies gegeven en ook aangegeven hebben dat het best frustreren..pijnlijk of wat dan ook is als er telkens over valse testen word gepraat en dit al vaker gebeurd.
Als er dan geen gehoor aan word gegeven, hoe graag iedereen haar wil helpen dan is het een keer klaar. Dit geeft ook een heel verkeerd beeld of advies af naar andere diet dit lezen want het klopt gewoon niet. 

En dan nog eens iets. Feiten zijn idd soms niet leuk, maar wel eerlijk. Heeft niets te maken met ik die negatief ben. Ik ben hardstikke positief en als je eens terug zou lezen of de andere topics dan zou je zien dat alles heel goed bedoeld is en ik meerdere malen heb aangegeven dat ik hoop dat iedereen positief test en ik gun het ze... maar ik gewoon duidelijk ben(wat miss hard OVERKOMT) maar het zo absoluut niet bedoel.

Pommelien (Gast) 12-11 om 21:20

Bedankt voor je duidelijke uitleg dan weet ik ook een beetje waar het vandaan komt. Ik gun ook iedereen van harte een knaller. Mijn test begon ook zo als die van joanie vandaar dat ik erop reageerde met probeer original die gaven (bij mij!) duidelijkheid. 

Nijntje 12-11 om 21:23

@pommelien misschien kan je een account aanmaken kan ik je een privé berichtje sturen

Cat89 12-11 om 21:24

Ja dat weetik pommelien en heb ik gezien. Maar je oploop is super mooi.. en in 1 week is dat ook normaal. Maar niet een maand lang snapje? 
Idd gewoon gezellig. No worries vanuit mij. Ben gewoon heel duidelijk maar dat is zeker niet verkeerd bedoeld.

Nijntje 12-11 om 21:26

Goed nu iedereen gezegd heeft wat die wil zeggen zullen we het dan nu weer gezellig houden?

Pommelien (Gast) 12-11 om 21:26

Ben geen ster in account aanmaken haha geen idee hoe het moet. 
Vertwl maar

Cat89 12-11 om 21:27

Dat van t prive bericht komt ook niet echt gezellig over ? 

Nijntje 12-11 om 21:28

@pommelien ik stoor me niet zo aan @joanie indd ze test al vanaf haar Nod half oktober maar als zij dat wil dan moet ze dat zelf wetenik kan dat heel makkelijk naast me neer leggen. Natuurlijk kan ik me voorstellen hoe het bij anderen overkomt ik zeg nu alleen hoe het op mij overkomt
@cat89 indd daarom zeg ik ook zullen we het weer gezellig houden daar bedoel ik iedereen inclusief mezelf mee

Pommelien (Gast) 12-11 om 21:33

Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hoop dat ook joanie als cat snel positief resultaat in handen hebben. Goedenacht dames 

Cat89 12-11 om 21:33

Nja goed. Als er iets is wat dwars zit hoor ik het graag als het mij betreft. Mag dan prive naar mij. Anders heb ik niks gezegd

Nijntje 12-11 om 21:38

@cat89 als het met jou te maken zou hebben zou ik het toch niet in een privé berichtje naar @pommelien zeggen? Dat zou indd wel heel lullig zijn!

ik heb snel medelijden met iemand dus aan de ene kant vind ik het wel zielig voor @joanie maar we moeten natuurlijk wel realistisch blijven. Sinds haar Nod van half oktober dezelfde lichtje streepjes of minimaal verschil 
dat klopt natuurlijk niet

je bent misschien hard maar wel eerlijk en duidelijk! en toch wel een schat van een meid!maar goed nu weer genoeg geslijmd haha

Cat89 12-11 om 21:48

Zo kwam het ff over, excuus.
Slijmbal haha nee hoor. Hartstikke lief.
 Bedoel het ook echt goed dames! Ik weet gewoon dat het tergend is als je jezelf zo kwelt  en hoop hebt op iets wat niet is. En vind het ook vreemd natuurlijk, dan denk ik laat jezelf ff nachecken bij de dokter, straks is er iets of houdt het zwangerschap tegen of een normale cyclus en dan ben je maanden verder, terwijl je eerder anders al duidelijkheid hebt.
Fijn weekend iig dames!

Nijntje 12-11 om 21:51

@cat89 mijn excuses zo was het niet bedoeld! Ik had indd al lang aan de bel getrokken ik heb een paar keer bij 1 week overtijd al aan de bel getrokken maar hier doen ze echt pas wat als je 2 weken overtijd bent al is @joanie al 1 maand overtijd want haar Nod stond op half oktober dus ik had indd ook allang aan de bel getrokken!

Cat89 12-11 om 22:01

Ja precies.. daarom gewoon ff voor de zekerheid en je gemoedsrust. En eventueel krijg je dan wel extra hulp om ff te reguleren die cyclus. 

Pommelien (Gast) 13-11 om 06:35

Blijf vooral doen waar je je goed bij voelt. @joanie ik heb drie keer per dag getest terwijl dat ook nergens voor nodig is maar voor mij voelde het goed# 

Joanie000 13-11 om 07:54

@Pommelien, dank je wel. 

Cat89 13-11 om 08:45

Je moet het ook zelf weten joannie zeg ik ook toch? Als je tussen de regels door leest, val ik je verder niet aan, het is meer ongerustheid en advies, jammer dat je het anders ervaart. En in de treuren herhalen? Ja ik zeg maar niks...outy:
Ik testte bij mn zwangerschap ik weetniet hoeveel keer omdatnik het niet geloofde en elke minuut het liefst wilde weten of mn streepjes donkerder werden. Daar zal je me nooit over horen.. ik heb zelfs weleens op 5 dpo getest hoor. Dus dat is ook niet gek of stom maar logisch.. en ook niet mijn punt.
Ik zal mn mond houden en niet meer reageren. Was nogmaals goed bedoeld maar ben er wel een beetje klaar mee.
Succes iig! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kruitvat 2v5 ervaringen voor nod' in het Zwanger worden forum