Innestelling of menstruatie?

1 antwoord en 11772670x bekeken

Fenna2307 08-11 om 09:08

Dag dames,

Ik ben nieuw op het forum dus ik zal me even voorstellen. Ik ben Fenna, 33 jaar oud. Mijn man en ik zijn aan het proberen zwanger te worden van ons eerste kindje. We zitten nu in de 3e ronde. Erg spannend allemaal!
Op 15 oktober was de eerste dag van mijn laatste menstruatie. Op 27 oktober had ik een positieve ovulatietest dus ik ga er voor het gemak even van uit dat mijn ovulatie plaats vond op 28 oktober. Dan zit ik nu op 11 dpo.
Op 9 dpo had ik hele lichte menstruatieachtige krampjes. Op 10 dpo namen die wat toe en had ik in de avond licht roze afscheiding. Vanochtend, 11 dpo, had ik licht bloedverlies en zat er een klontje heel donkerrood bloed (ongeveer 1 cm) in. Ik dacht gelezen te hebben dat dat bij een innestellingsbloeding niet gebruikelijk is. Zou dan toch al mijn menstruatie doorbreken? Dat is vreemd, want mijn cyclus is vrijwel altijd 28 dagen of langer (meestal tussen de 28 en 41 dagen). Ik heb pas één keer een cyclus van 26 dagen gehad. Het zou natuurlijk wel kunnen.
Ik heb een vroege zwangerschapstest gedaan (die 4 dagen voor NOD zou moeten kunnen) en die is negatief. 
Wat denken jullie? Zou het toch nog een innestelling kunnen zijn of toch een korte cyclus en dus het begin van mijn menstruatie? 
Ik weet dat ik een paar dagen moet afwachten, en dat het antwoord dan vanzelf komt. Maar wat is het moeilijk om geduldig te zijn zeg!

Liefs,
Fenna

reageer

Nijntje 08-11 om 09:59

@fenna 10dpo is wel erg vroeg dus alles is nog mogelijk!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelling of menstruatie?' in het Zwanger worden forum