Ovulatie test loopt op week na Ovulatie?

4 antwoorden en 11562555x bekeken

Cat89 28-11 om 12:56

Het kan dat je eitje nog niet is gesprongen. Wel wilde (en je een piek hebt gemeten). En nu nog een poging doet... ik had dit zelf vorige ronde ook. 
Lh heb je altijd in je lichaam dus die testen zullen altijd een streepje geven. Daarom moet het streepje ook echt even donker of donderder zijn dan de controlestreep voor een positief resultaat. Waren je testen vorige week wel echt even donker? 
(Je zou eventueel ook zwanger kunnen zijn. Aangezien ovulatietesten ook kunnen reageren op hcg hormoon. Dit is alleen te bevestigen als je een zwangerschapstest zou doen).

JohannaLynn 28-11 om 13:03

Ik had indd dinsdag/woensdag een net zo dikke streep als de test lijn! dacht vanochtend doe het voor de gein (pee on a stick is an addiction haha) en hij loopt nogmaals op, dacht echt even huh? dus ben benieuwd, voor het eerst dat ik dit zelf meemaak! Apart, maar we zullen het zien, grappig dat dat indd dan kan.
Hoorde indd dat een ovu test kan reageren op hcg, maar denk dat het daarvoor nog te vroeg is? kan vanaf 7 december pas testen met zwangerschapstest, dus moet nog even geduldig afwachten.. heel lang wachten, haha

Cat89 28-11 om 17:07

Aah ja di/woe is dan nog te vroeg voor een zwangerschap. Succes. Ben benieuwd wat de uitkomst gaat zijn

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie test loopt op week na Ovulatie?' in het Zwanger worden forum