Positief of niet??

13 antwoorden en 8141528x bekeken

Hannah 06-09 om 20:41

Opnieuw getest en helemaal wit, toch niets dus.

reageer

Evie (Gast) 06-09 om 22:01

Hoi Hannah,

Ik zie een streepje opkomen! Wanneer moet je ongesteld worden?

Liefs, Evie

Hannah 07-09 om 09:09

Hi! 
Dat weet ik dus nu niet zo goed. Volgens mijn berekeningen zou dat pas over 1,5 week zijn namelijk. Maar mijn menstruatie kan soms heel rommelig zijn. En zeker nu ik ‘tussendoor’ ook bloedverlies heb gehad, dan weet ik het niet meer zeker. Ben bekend met PCOS (ook al was mijn cyclus de afgelopen tijd best wel oké tussen de 28-36 dagen).

Hannah 07-09 om 10:13

Vanochtend heb ik deze test (van sensitest) gedaan. Voor de foto even de bovenkant er af gehaald. 
Ik had voor mijn gevoel een rare menstruatie gehad, alleen bruin en zwart bloedverlies en vorige week had ik ineens wat roze bloedverlies. Nu heb ik sinds 2 dagen krampen onderin m’n buik dus ik dacht laat ik eens testen. Ik verwachtte er niets van (kan mezelf nogal gek maken over dit soort dingen), maar tot mijn verbazing verscheen er na ongeveer 3 min ineens een tweede streepje? 
Ik heb hem aan mijn vriend laten zien, maar die ziet niets haha.
Morgen test ik sowieso opnieuw, maar ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

bianca123 09-09 om 07:52

Heb je nog getest?

leeefmee 09-09 om 08:53

Als je over 1,5 week pas ongesteld moet worden dan zou ik nog minstens een week wachten. Dan kan je niet echt niet positief testen hahahah

AngelRinoa87 09-09 om 09:33

Deze leeefmee is zo nep als wat!! En zij test elke dag negatief met een klein tuurstreepje dus kan ze weinig zeggen over een ander! Haar andere account is Merel89!! De echte Leefmee is een stuk leuker dan dit mens. 

leeefmee 09-09 om 09:36

En angelrinoa wenste mij in een privébericht miskramen en doodgeboren kindjes toe..

AngelRinoa87 09-09 om 09:37

Haha echt serieus? Ga je zo ver met leugens? Bewijs het dan eens? Want je kon ook zo’n mooie screenshot maken toen je nog Merel89 was. 

leeefmee 09-09 om 09:38

Angel ik ga dit topic niet ook nog vervuilen. Je voornemen was mij te negeren, doe dat dan ook. Je hebt me al genoeg de grond in geduwd met je lelijke uitspraken.

AngelRinoa87 09-09 om 09:40

Bewijs kan je toch niet leveren. Fijne dag dame iedereen weet wel wie jij bent! 

leeefmee 09-09 om 09:43

Haha nou als je iemand miskramen en doodgeboren kindjes toewenst kan ik dat niet in een andere context plaatsen...
Ik heb liever dat iemand me vieze ziektes toewenst dan miskramen en doodgeboren kindjes toewenst. Dat is echt zo laag om te zeggen na alles wat ik al heb meegemaakt..

AngelRinoa87 09-09 om 09:52

Ik zal ten eerste nooit iemand zulke dingen toe wensen of zeggen en nu zie ik echt hoe laag je bent. Je hebt geen bewijs en ik ga mij hier niet verdedigen voor iets wat ik nooit geschreven heb. Ik ben blij dat er een besloten topic is die jij niet kan vervuilen. Doen alsof je zo zielig bent. Anoniem heeft zo’n gelijk over jou. Je verstoppen achter een scherm is zo makkelijk want in het echte leven heb jij gewoon niemand om je heen, dat durf ik met zekerheid wel te zeggen. Ik ben open en eerlijk dus alles wat ik zeg doe ik in het openbaar en als mensen echt jou geloven prima dan zijn ze net als jou! Zonder screenshot kan je weinig enige bericht die ik gestuurd heb, staat al gedeeld in de andere topic onder de naam merel89 en zelfs daar hou ik het netjes. En toen was je er ook als de kippen bij om het te delen. Dus!! Succes verder ik ga mij bezig houden met wel oprechte mensen die wel gewoon normaal kunnen doen! Ik stop met mij te verlagen naar jouw niveau. Excuus voor degene die dit topic heeft aangemaakt. Wilde alleen duidelijk maken hoe nep zij is. 

leeefmee 09-09 om 09:58

Angel je zegt al 50 berichten lang dat je me gaat negeren.  succes gewenst. Hoop voor jou dat je nooit miskramen ofzo meemaakt.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positief of niet??' in het Zwanger worden forum