licht positieve en negatieve test?

2 antwoorden en 45489985x bekeken

Marie (Gast) 06-01 om 18:29

Hoi,

Vrijdag heb ik een test gedaan met predictor, waarna er een lichte streep te zien was, blij!
Maar gister en vandaag bloed verloren (ws dan aan het menstrueren alhoewel het wel lichter is dan normaal), waarna ik nog met een kruidvat test heb getest en die bleek negatief
Wat denken jullie? Toch niet helemaal goed gegaan deze ronde of zou die kruidvat test niet zo gevoelig zijn als de predictor? Groetjes!

reageer

Sanne_x_ 06-01 om 20:41

hoi Marie,
Wat vervelend voor je, ik heb zlef helaas niet zo veel ervaring om je hierover te kunnen adviseren.
het zou volgens mij ook wel zwanger kunnen zijn maar dat zou je echt moeten laten checken bij de gyn.
Ik heb zaterdag getest enĀ hij was HEEEEEL licht positief, (maar een streep is een streep dacht ik) er na ook een dipstick van 1,2,3,thuistesten gebruikt en daar was niets op te zien. zaterdag ochtend weer een midstream gedaan en weer heel licht een streepje. Ik zit nu op dag 35 van mijn cyclus maar heb pcos dus weet ik nooit precies wanneer ik een ei heb en ongesteld zou moeten worden.
ik heb nu gewerkt met ovulatie testen en een kalender die het gemiddelde uitrekend van de afgelopen cyclusen en dan kom ik uit op 25 dec mijn ei te hebben gehad en ik heb testen die 4 dagen voor de menstruatie zouden kunnen testen ik durf alleen nog niet blij te zijn, ik durf het niet te geloven omdat ze zo licht zijn.
kan iemand me uit mijn angst verlossen en heeft iemand hier ervaring mee.
Liefs,
Sanne

Anoniem (Gast) 06-01 om 20:49

Nou Sanne,

Volgens mij is een streep, ook als die heel licht is, goed nieuws!! Wel spannend he... Ik heb nooit met ovulatietesten gewerkt, daar kan k niks over zeggen. Ik ga even een paar dagen wachten met nog een test doen. Heb nl zo het gevoel dat k wel zwanger ben (gevoelige borsten, veel plassen, af en toe misselijk). En ik heb elke keer 's avonds getest, wellicht dat ochtendurine nog anders is. Ach ja we blijven hopen
Laat je t weten hoe t verder gaat?
Groetjes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'licht positieve en negatieve test?' in het Zwanger worden forum