Zwanger?

4 antwoorden en 45276477x bekeken

sunshine (Gast) 04-03 om 22:54

Heeey allemaal!

Even een vraagje ik heb een keer een "ongelukje" gehad ben namelijk niet bezig met zwanger worden. Ik zag hier niet zoveel achter omdat ik heel onregelmatig ongesteld ben. Twee dagen na dat ongelukje kreeg ik mijn eisprong (dit voel ik altijd) Normaal word ik dan twee weken later ongeveer ongesteld. Nu was ik dat niet geworden, dus voor de zekerheid een zwangerschapstest gedaan. Deze was negatief dus ik was helemaal opgelucht! Maar nu nog een week later nog steeds niet ongesteld en ook helemaal niet het gevoel dat ik het moet worden. Wel heb ik de hele tijd een rare smaak in me mond en moet ik niks meer van chocola hebben terwijl dit normaal echt een verslaving van mij is! Kan je bij een negatieve test dus toch zwanger zijn? of gebeurt het wel vaker dat je na je eisprong wat langer nodig hebt omĀ ongesteld te worden?

Alvast bedankt! xx

reageer

melis1606 05-03 om 08:01

Hejhej

het kan ook zijn dat je op het.moment van testen nog.niet genoeg hcg in je.
urine had waardoor de test negatief was! Dus ik zou nog een testje doen als ik jou was omdat het nu een week later is. is hij weer negatief zou ik even een afspraak maken bij je huisarts

liefs

Iza 05-03 om 13:02

Ik zou zeker nog een keer testen omdat het inderdaad kan zijn dat je hcg niveau nog te laag was voor de test.
Succes en houd je ons op de hoogte?

Pukkie Plukl (Gast) 06-03 om 20:48

Hallooooo

Ik ben voor het eerst hier en heb advies nodig.,

Ik ben sinds augustus 2012 gestopt met de pil. Mijn vriend en ik willen graag kinderen. Ik heb mijn cyclus bijgehouden en heb een cyclus van de ene keer 23 dagen en de andere keer 26 dagen. Nooit een langere cyslus gehad. Ook weet ik wanneer mijn eisprong is dmv ovulatietesten. Mijn vriend en ik hebben geklust 2 dagen voor mijn eisprong en 2 dagen voor mijn NOD. ik had dinsdag 5 maart ongesteld moeten worden (26e dag). Ik ben vandag op dag 27 en ben niet ongesteld geworden, 1 dag over tijd dus... Heb vandaag een test gedaan van clear blue maar negatief... Wie heeft voor mij advies......?

Poesh 07-03 om 13:08

Pukkie Plukl, het kan zijn dat je gewoon nog niet voldoende hcg in jeĀ urine hebt. Mocht ik jou
zijn ga dan uit van een lange cyclus van 26 dagen. En test zaterdag of zondag nog eens.
Je hcg verdubbelt elke 2 of 3 dagen.
Is deze toch negatief en nog geen ongesteldheid kan je altijd even bloed laten prikken bij je huisarts, hierin zie je het ook vlugger terug!
Veel succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger? ' in het Zwanger worden forum