bang

2 antwoorden en 45076837x bekeken

??? (Gast) 14-03 om 21:16

K ben bang dat k zwanger ben k ben.nog niet zoo heel oud dus wil k dat natuurlijk nog niet maar k ben aan de prikpil en heb het gedaan zonder condoom het is bijna een kaanf geleden maar ben vaak miselijk bijk pijn hoofd pijn en heel moe k heb nog geen zwangerschaps test gedaan omdat k niet wil dat men ouder weten dat k dat denk aleen k heb zelf geen geld om er een te kopen dus hoe kombik er nou achter of k wel of.niet zwanger ben. Help!!"

reageer

Adviesje (Gast) 14-03 om 22:27

Beste gast, wat vervelend dat je denkt dat je zwanger bent als je nog niet zoooo oud bent en de prikpil hebt. Kan me voorstellen dat je het nog niet meteen aan je ouders wil vertellen. Hoop wel dat je iemand in je omgeving hebt met wie je dit kunt delen. En die je kan helpen/steunen als je wel zwanger blijkt te zijn en je het je ouders gaat vertellen, maar goed zover is het nog niet. Eerst maar eens testen...
Tips voor jou voor een gratis zwangerschapstest: je kunt het laten testen bij de huisarts die vanwege beroepsgeheim het niet zomaar kan doorvertellen, verder bieden sommige verloskundige praktijken een gratis test per maand aan die je kan ophalen of kan laten opsturen. Zoek op internet welke verloskundige praktijk er bij jou in de buurt zit en kijk op hun website of je een gratis test zou kunnen krijgen of je belt ze. 
Succes hiermee!ik hoop voor je dat je klachten ergens anders door komen.

Samantha80 19-03 om 13:11

NOrmaal gezien is de prikpil veilig genoeg om niet zwanger te worden.
als je die gewoon elke 12w hebt herhaald is er waarschijnlijk niks aan de hand.

Ik ben sinds vorig jaar aan de prikpil en heb ok de verschijnselen die jij hebt. Denk dat het komt omdat je lichaam zo reageert op de vreemde hormonen. Tis toch een hormonenbom wat je elke 12w laat inspuiten he.

Wanneer was de laatste prik?

Denk niet dat je zwanger bent hoor.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bang' in het Zwanger worden forum