veel bloedverlies

12 antwoorden en 45003989x bekeken

charlotje 30-03 om 23:30

Hoi allemaal ! Ik ben nieuw hier. Mijn vriend en ik willen heel graag een kindje samen!
We zijn nu ongeveer sinds begin februari bezig met het klussen... Ik lees echt bijna elke dag zwangerschapsforums en het leek me gewoon erg leuk om een
keer mee te praten met jullie allemaal.

Ik heb heel erg last van mijn ( . ) ( . )  (wat ik ook wel heb voor de menstruatie…), telkens een hele erg opgeblazen buik en maag, vermoeidheid, veel huilen :'), sigarettengeur heel misselijk makend, krampjes in mijn onderbuik, rugpijn.
Deze maand ben ik nog niet ongesteld worden, wat ik meestal wordt rondt de 28e,29e,30e of 1e. Dus het kan nog gebeuren…

Maar nu heb ik heb 3 dagen geleden iets heel raars meegemaakt…
Na het klussen… verloor ik héél veel bloed (alsof ik gewond was).
En daarvoor had ik nog helemaal niks, niet eens een druppeltje in mijn onderkleding.
Het was daarna ook gelijk weer over en ik bloedde niet meer. Het was helderrood en meestal als ik ongesteld word/ben begint het met wat kleine beetje donker bruin bloed en houdt mijn ongesteldheid 5 dagen aan.
Vanochtend een test gedaan, maar die kwam negatief uit… Word er helemaal onzeker van!
Wat zal het zijn? groetjes

reageer

Iza 03-04 om 20:12

Bloedverlies na vrijen kan duiden op een gesprongen haarvaatje in je baarmoederwand, hoeft niets te maken te hebben met een eventuele zwangerschap.
Maar....ben je al ongesteld geworden? En zo niet, al gesteld? Spannend hoor

charlotje 03-04 om 22:13

Hoi Iza!
Bedankt voor je reactie. Had het een en ander gelezen op het internet en dat zal het dan denk ik ook wel zijn dan ja 

Ik had zoals je hierboven leest, de 30e een zwangerschapstest gedaan, had na 5 minuten niks gezien en de test dus weggelegd en niet meer naar gekeken. Voor de gein de volgende ochtend even gekeken en ineens zag ik een lichte 2e streep! Kwam er achter dat je na 15 minuten officieel niet meer mag aflezen en ik heb geen idee of dit nog gebeurt was binnen die 15 minuten.

Ben nog steeds nog niet ongesteld geworden, vanochtend heb ik weer een zwangerschapstest gedaan en ja hoor binnen 5 minuten was de 2e streep zichtbaar en duidelijker dan daarvoor!

RJ 04-04 om 11:46

Hoi Charlotje, jouw verhaal klinkt mij bekend. Ik heb ook wat bloedverlies gehad na het vrijen. Was alleen toen ik daarna naar het toilet ging en daarna ook gelijk weer over. Had dit nog nooit eerder gehad. 2 dagen later had ik het weer, bloedverlies bij toiletbezoek na vrijen. Week later had ik toch mooi een positieve zwangerschapstest  Voor mij was dit het eerste signaal waardoor ik het idee had dat er wel eens iets aan de hand kon zijn daar binnen. En wat de test betreft, ook dit was bij mij het geval. Test was niet positief binnen afleestijd, maar later op de dag wel en alleen niet heel duidelijk. Hopelijk heb jij dus ook een van deze dagen een positieve test in je handen, succes!

Iza 04-04 om 12:00

Hoi Charlotje,

Gefeliciteerd!!!! Geniet van je zwangerschap en tot snel op het forum

RJ 04-04 om 12:03

Lees nu pas dat je een duidelijke positieve test had gisteren, gefeliciteerd! geniet van je zwangerschap!

charlotje 04-04 om 13:08

@Iza Dankjewel!!!!

@RJ Dankjewel!! Hoe is het met jou? al opnieuw positief getest?

RJ 04-04 om 14:05

Hoi Charlotje, ik ben op dit moment 24 weken zwanger  het verhaal wat ik hierboven beschreef was toen ik positief teste bij deze zwangerschap. Vond het zo vreemd dat bloedverlies dat ik zelfs even bang was voor een soa ofzo, Maar dat was zo goed als onmogelijk, dus toen kwam de hoop op een zwangerschap. En dan nog die vage testen, zenuwslopend  Hoe voel je je verder? Je bent zo te lezen al snel zwanger geraakt, dat maakt het soms nog onwerkelijker. Wij waren ook gelijk dezelfde maand zwanger, kon al niet geloven dat het zo snel raak zou zijn. Geniet ervan, er komen nu zoveel leuke momenten!

charlotje 04-04 om 16:29

Heyhey RJ
oooo wauuuwww al 24 weken.. gefeliciteerd! leuk zeg!
Ja ik vind het nog steeds raar, dat bloedverlies toen... maar nu wel gewoon blij dat ik zwanger ben en wil er echt heel erg van genieten. Ik moet echt wennen aan de hormonen, ik merk mijn lichaam veranderen! wow, wel geweldig & ook mooi dat zoiets kan.

Ja het ging inderdaad allemaal erg snel. 14 februari begonnen, toen wel eind van de maand ongesteld geweest. En de maand maart raak! Nu ongeveer 8 dagen over tijd.
En jij bent ook snel zwanger geraakt wauw  
Hoe voel jij je nu??

Heb vandaag gebeld naar de VK en 29 april heb ik een afspraak voor een intakegesprek. Spannend!

ivette (Gast) 13-04 om 13:07

Ik had naar de 5dag van me ovulacie helderrood bloed verlies duurt aal 4 dagen , ik moet pas over week ongesteld worden(snap niets van

charlotje 13-04 om 13:12

Hoi Ivette
Kan innestelingsbloed zijn...
Was dit na het 'klussen' gebeurt of gewoon spontaan?
Hoelang hield het bloeden aan?

onzekere vrouw (Gast) 03-08 om 19:23

Hallo Dames ik heb een vraag, 

Ik ben nu 5 weken en 2 dagen zwanger, maar heb al sinds afgelopen donderdag bloedverlies. Helderrood en dan weer donkerrood. Het ene moment is het veel het andere moment is het weinig. Zo is het weg en zo is het weer terug. Ik begrijp er niks van. Ik kan pas volgende week maandag naar de VK het wachten nekt mij echt. Heeft er iemand ervaring mee? Iemand die ook bloed verliest tijdens het begin van de zwangerschap. Ik hoef geen een keer mijn maandverband te vervangen op een dag. Het is alleen met het afvegen op de wc.

Ik hoop graag iets te horen.

Anoniem (Gast) 03-08 om 23:43

Hoi meid,
Wil maar zeggen van wat ik mee gemaakt heb.????
Toen ik een misskraam kreeg begon dat bruin en toen werd het eerst zwart en dan helder rood en ook met veel pijn gepaart.
Dus hoop voor u dat het gewoon een aderke is gesprongen . Xxxx

Veel liefst

Je kunt reageren op dit onderwerp 'veel bloedverlies' in het Zwanger worden forum