Negatief en positieve test

6 antwoorden en 45107068x bekeken

Chelsey (Gast) 10-04 om 23:15

Hey allemaal, ik zit even met een lastig moment. Ik ben te laat met mijn regels, dus had een kruitvat test gedaan en die was positief, ik en mijn vriend wouden weten hoeveel weken we al in verwachting waren, dus deed ik een clearbleu test, bleek dat die negatief was. En heb mijn regels ook nog niet, weet er iemand raad en welke test ik moet geloven ?

reageer

Chelsey (Gast) 10-04 om 23:38

Niemand geeft een antwoord

Angelique (Gast) 10-04 om 23:47

Hey Chelsey wat een rare situatie. Ik zou persoonlijk nog even wachten, tot je regels misschien zouden doorkomen, zo niet nogmaals een test doen, maar vb van een ander merk. Nog veel succes!

Anoniem (Gast) 10-04 om 23:54

Hoelang ben je al overtijd ? Want soms kan je cyclus wat langer duren dan anders. Of ga anders langs bij de dokter, bloedtest en je bent zeker!

Chelsey (Gast) 10-04 om 23:57

Weet niet hoelang ik al geen regels heb, maar toch al ong rond de 5weken, maar heb veel krampen en ja zit er met in, omdat er een pos en een neg test is. Ga gewoon nog eventjes afwachten...

M 11-04 om 10:03

Hallo Chelsey,

Heb je alweer een test geprobeerd? Kan zijn dat je bij die van cb een hogere hcg waarde moet hebben. Die gaat iedere 3 dagen omhoog dus zou je weer kunnen testen. En ander en kruidvat weer proberen en cb. Als er weer twee verschillende uitslagen zijn anders even met de dokter bellen en het probleem uitleggen. Waarschijnlijk kan je dan bij hun een zwangerschapstest doen of een bloedonderzoek.

Heel veel succes in deze frustrerende tijd. Hopelijk kun je je snel aansluiten bij het zwanger zijn forum

Groetjes Mamavan2

Chelsey (Gast) 11-04 om 22:08

Ja heb het slechte nieuws dat ik mijn regels vandaag heb gekregen. Dus het zal terug opnieuw proberen moeten worden. Kruitvat test had het dus verkeerd

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Negatief en positieve test' in het Zwanger worden forum