lichtroze vlek

4 antwoorden en 44745099x bekeken

tweeling (Gast) 07-06 om 19:07

Hallo,

Ik ben nu 24 dagen overtijd en met 10 en 12 dagen getest die negatief waren. 2 dagen geleden nieuwe testjes besteld, van die el cheapo's 3 voor 5,99. Vanmiddag binnen gekregen en ja hoor ik kom niet wachten tot morgenvroeg. Ik bleef bij de test staan om te kijken of t controle streepje gelukt was en bleef ik toch nog ff staan haha.
Na 2 min. verscheen er in het test gebied een licht roze vlekje en na 3 seconden was het weg! Echt heel raar. Ben ik t nou wel of niet? Ik kan bijna niet wachten tot morgen ochtend om nog eens te testen

reageer

Dan was het waarschijnlijk gewoon je urine wat door de test drong..dat wordt meestal ook roze,maar heb je een test met streepjes of stipjes!
Anders moet er wel een licht streepje staan......
S6 en hoop voor je dat het zo is

Tweeling (Gast) 12-06 om 09:48

Ik had een test met streepjes.. Ik heb de volgende ochtend getest en toen werd het weer ff een roze vlek maar dan bij het controle vakje. De rest was omo wit.. 
Nu 29 dagen overtijd, net bloed laten prikken op hcg. Zal wel niet zo zijn maar hoop dat ze me dan verder gaan onderzoeken want dit vind ik maar niks.

Mischien dan toch even of andere testjes halen....of naar huisarts!!

Ellen (Gast) 18-06 om 22:05

Hoeveel hcg hebben ze bij je gevonden? Want ook met weinig hcg kan je toch zwanger zijn, heb dat ook gehad, ik testte pas met 5 weken positief!
http://zwangerbuikkramp.nl/hcg-waarde.html
Het kan dus wel, maar ben benieuwd wat ze bij jou gevonden hebben?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'lichtroze vlek' in het Zwanger worden forum