pff weet het even niet meer

3 antwoorden en 44624553x bekeken

laura1986 05-07 om 16:33

Hoi dames

Ik heb een ovuluatie test gedaan en die gaf positief aan dus hebben we geklust. Nu zit ik 1 week voor mijn nod en heb ik vanochtend bij het afvegen beetje bloed gehad en Vanmiddag weer en klein bloed propje lag in het toilet. Ik ben normaal altijd keurig optijd met mijn menstruatie. Zou dit een innestelling kunnen zijn? En hebben meerdere van jullie dit mee gemaakt?
Hoop op snel duidelijkheid maandag kan ik een vroege test doen.

Liefs laura

reageer

lotte 07-07 om 19:42

Spannend ! Ik zal voor je duimen !!

Kimm 13-07 om 08:53

Hoi Laura wat spannend! Als het goed is weet je nu of het gelukt is, hoop het voor je!
Ik reageer ook even omdat jij ook een ovulatietest hebt gedaan. Ik heb dit voor de eerste x gebruikt en had afgelopen donderdag duidelijk mijn piek, het streepje was nog feller als controlestreep! We hebben die dag meteen geklust. Nu wilde ik weten of gister ook nog een piek dag was, maar de streep was stukke lichter als controle streep. Betekend dit dan mij ei is geweest op donderdag binnen die 24 uur? ( Had die donderdag ook wel echt pijnscheutjes links gedurende een halve dag) Maar Je ei kan ook binnen 48 uur springen maar dan zou die vrijdag toch ook nog donkerder moeten strepen lijkt me? Ik vind t zo lastig en je weet nooit of je het goed doet. Hoop dat jij of iemand die dit leest me duidelijkheid kan geven. Thnx

laura (Gast) 13-07 om 09:03

Helaas ben ik niet zwanger op de dag van de innestelling bloed verloren. De test van de ovuluatie is dan die dan en de komende 26uur ik gebruik een app 2 vriendinnen zijn met die app binnen 4 maanden zwanger geraakt mijn biologische klok heet het.

Groetjes laura

Je kunt reageren op dit onderwerp 'pff weet het even niet meer' in het Zwanger worden forum