Advies aub!

2 antwoorden en 44296979x bekeken

Bloempje 31-07 om 21:06

Hallo dames ,

Ik heb echt even jullie advies nodig. Het zit namelijk zo, ik ben begin mei gestopt met de pil en heb toen 6 dagen ontrekkingsbloed (vanaf 9 mei t/m 15 mei) gehad. Verder niks speciaals, het ging net zoals altijd. Daarna ben ik op 11 juni 5 dagen netjes ongesteld geworden, terwijl ik had verwacht dat dit misschien wel even kon duren ivm ontpillen. 
Nu merkte ik op dat ik op 11 juli heel lichtroze bloed had bij het afvegen en 12 juli 1 keer wat rood bloedverlies met wat weefsel (soort schilfertjes? sorry niet erg smakelijk..). Daar bleef het ook bij en heb verder geen bloedverlies of bloed tijdens het afvegen gezien.
Ik ben ondertussen nog steeds niet ongesteld geworden en heb vorige week maandag een zwangerschapstest gedaan, deze was uiteindelijk negatief. Verder geen zwangerschapssymptomen, behalve dus dat mijn ongesteldheid weg blijft.
Mijn vraag aan jullie is dus, of dit gewoon is tijdens het ontpillen of dat het misschien verstandig is om langs de dokter te gaan. Ik weet niet wat ik het beste kan doen!

reageer

Angelique (Gast) 31-07 om 22:12

Hoii,

Ik denk dat je het beste langs de dokter kan gaan dat bloedprikken is toch wat beter denk ik dan een test. Succes en hoop dat je zwanger bent. Laat je nog wat weten?

Liefs,

Angelique

babbel (Gast) 01-08 om 15:23

Hoi Bloempje,

Het zou inderdaad nog van het ontpillen kunnen zijn, zeker omdat je zwangerschapstest ook negatief was. Je lichaam moet zijn natuurlijke cyclus terugvinden en dat kan bij iedereen verschillend zijn.
Maar je kan natuurlijk wel altijd even langs de dokter gaan om advies in te winnen en inderdaad eventueel bloed te laten prikken.

Hoop dat je snel duidelijkheid hebt!

Groetjes, Babbel

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Advies aub!' in het Zwanger worden forum