Brandende vraag

10 antwoorden en 44166218x bekeken

kruimel 19-09 om 21:02

Hai

Lastig! Ik zou als ik jou was een testje doen ( raad je aan de 2 voor €5 van kruitvat te kopen, erg gevoelig én goedkoop).. mocht ie negatief zijn en blijven je klachten aanhouden, doe dan weer een test als je 2e strip pillen op zijn..
Ik weet niet of de zwangerschap gewest zou zijn maar in dat geval zou ik gewoon stoppen met de pil voor deze maand..

Ik begrijp dat je klachten begonnen 2 dagen nadat je een nieuwe strip bent begonnen, en dus de stopweek bent overgeslagen. Ik moet zeggen datik ook altijd de klachten had die jy beschrijft toen ik de pil doorslikte.. dan had ik altijd de hele 2e strip het gevoel dat ik ongesteld moest worden!!

Mochten de testen nou negatief blijven en je niet ongesteld worden ga dan ff terug naar de huisarts. Dan kan je bloed laten prikken en zo een zwangerschap uitsluiten!

succes!!
xxKruimel

reageer

kruimel 19-09 om 21:03

Ooh en mocht het nou toch een innesteling zinn geweest, dan kun je ongeveer 14 dagen daarna testen (:

x

Anoniem (Gast) 19-09 om 21:11

Heejj Kruimel,

Bedankt voor je antwoord. Ik moet zeggen dat ik mijn pil vaker heb doorgeslikt en toen die klachten niet ervaarde. Bovendien heb ik ook last van overmatig speeksel en dit vind ik ook erg raar. Ehm, ik ben zaterdag 7 sept. begonnen met een nieuwe strip. De klachten begonnen 12 september (dus zo ongeveer 5 dagen daarna). Binnen die nieuwe strip ben ik dus 1 pil vergeten en moet nu nog 9 pillen.

Anoniem (Gast) 19-09 om 21:13

Oh, en ik weet niet goed of een zwangerschap gewenst zou zijn. Ik ben negentien, en bovendien heb ik geen stabiele relatie. Desondanks voel ik niet alleen afkeer, maar ook een soort opwinding en vreugde.

kruimel 19-09 om 21:37

Tja het valt niet mee meis. Heb hetzelfde gehad als jy toen ik 16 was.. uiteindelijk werd ik veeeeeel te laat ongesteld, puur omdat ik te gestresst was.

Ooh 5 dagen ipv 2.. Maakt opzich ook niet zo uit. Ik zou morgen ff testje kopen als ik jou was. Als ie negatief is zal ik me niet zo'n zorgen meer maken. Als je echt zwanger zou zijn, zou ie inmiddels wel positief moeten aangeven.

Dus ondanks de zenuwen zou het stiekem toch best een klein beetje leuk zijn een kindje te krijgen hoe denkt je 'vriend' erover?
Ik ben zelf sinds myn 20e bezig met zwanger worden en ik denk dat je het wel goed zou doen mocht het zo zijn, aan je leeftijd zal het iig niet liggen!! Heb je wel mensen om op terug te vallen mocht het zo zijn?

xKruimel

kruimel 19-09 om 22:47

Ooh shit ik zit helemaal verkeerd.. Sorry!! Je hebt gelijk, ik zit een week te vroeg te tellen.. Ben er niet helemaal bij met gedachten haha. ik ging uit van een eisprong ipv een innesteling. Je kan 14 dagen testen na eisprong. Maaaaar zodra er een innesting heeft plaats gevonden, begint je lijf het HCG hormoon aan te maken en dat pikt een test op..
Dus dan zou het wel kunnen want dat zou dan een week geleden moeten zijn dan  

Ik ben nu 21. Ik kan uit mezelf geen kindjes krijgen, heb geen eisprong, dus wij hebben hulp van het ziekenhuis nu. Mijn vriend is 31 en voor hem begint de tijd een beetje te dringen nu, hij voelt zich oud haha..

Jammer dat je omgeving er niet achter staat, maar de reactie van je vriend is wel fijn, dan sta je er niet vanaf het begin af aan alleen voor.

xKruimel

Anoniem (Gast) 19-09 om 22:59

Oh jee das wel vervelend van je eisprong. Jeetje, wel toevallig: mijn vriend is 32. Hij heeft geen behoefte aan kinderen maar mocht het gebeuren... ik heb wel een test in huis, dus doe die morgen even. Nog even over die zwangerschapsklachten: vanaf welke week ervaar je die doorgaans? dan bedoel ik dan dus nu die misselijkheid en derg.

Ik ben iig heel blij dat je me zo helpt, dankjewel!! En natuurlijk alle geluk met het zwanger worden :-)

Anoniem (Gast) 20-09 om 08:18

Goeiemorgen  

'Samen' is een ontzettend groot woord voor ons/hem... ik wil graag samenzijn, hij wat minder. Hij voelt steeds minder de behoefte om zich te binden terwijl die behoefte bij mij juist toeneemt. Hoe is jullie relatie? En levert het feit dat je geen eisprong kunt hebben, ook spanning op?

Ik heb daarnet een test gedaan en ik kreeg het antwoord dat ik al veel vaker heb gehad: negatief. Ergens voelde ik een teleurstelling (ook omdat het dus voelt alsof ik mezelf voor de gek houd) en ergens een opluchting (want het is niet het goede moment).

Het gaat dus waarschijnlijk 'gewoon' om een blaasontsteking: dat wacht ik even af (het laboratorium onderzoekt dat). Maar is pas op z'n vroegst dinsdag bekend. Xx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Brandende vraag' in het Zwanger worden forum