(Vroege) zwangerschaps test

2 antwoorden en 44125984x bekeken

moeke 03-10 om 11:22

Hallo,

Ik ben ruim 3 maanden geleden bevallen (zware bevalling met een HELPP) van een prachtige dochter. Helaas is ze maar 8 weekjes bij ons geweest en toen overleden (wiegendood). Door alle emoties wat dit mee bracht zijn mijn vriend en ik niet heel strikt bezig met anti conceptie. Op 11 september heb ik mijn regels gehad (duurde 3 dagen) na 8 weken borst voeding te hebben gegeven.
Zoals jullie dus snappen is mijn cyclus dus nog niet helemaal terug.
Sinds vorige week ben ik wel extreem moe, mijn borsten zijn groter (niet gevoeliger), heb 1 dagje een paar druppels bruin bloed verloren, en een dag later had ik wat steken in mijn buik. Allemaal dingen die mij redelijk bekend voor komen van toen ik in verwachting was van Anne.
Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met een vroege zwangerschapstest. En wanneer zou ik het beste kunnen testen. Elke site zegt ook weer andere dingen. En ik wil het wel graag weten zoals jullie snappen.

Knuffel Moeke

reageer

kruimel 03-10 om 15:10

Ik kan helaas geen ervarings-antwoord geven op je vraag, maar weet alleen dat de kruitvat testen erg gevoelig zyn en dat in die bijsluiter staat dat je 19 na onveilige seks kan testen. En ik wil je toch even suuuuper veel sterkte wensen! Wat een heftig iets, je kleine meisje verliezen! Hopelijk ben je lekker zwanger, het vervangt je mooie Anne niet, maar zy zal altyd by julie blyven!

xxKruimel

moeke 04-10 om 11:48

Dankje kruimel

Je kunt reageren op dit onderwerp '(Vroege) zwangerschaps test ' in het Zwanger worden forum