Innesteling of vervroegde menstruatie?

1 antwoord en 43949223x bekeken

Hatsjoo (Gast) 04-11 om 13:40

Hallo iedereen,

Ben hier nieuw en wat onwennig, maar wou ff mijn verhaal ventileren. Niet dat het iets bijzonders is, maar wou gewoon ff jullie mening weten.

Sinds augustus ben ik gestopt met de pil, omdat mijn Vriend en ik besloten hadden om ons gezinnetje uit te breiden.  De eerste ronde duurde 28 d, de tweede 30 dagen. Vond het precies redelijk regelmatig. Steeds heb ik last gehad van pijnlijke borsten vanaf de ovulatie tot de menstruatie. Na de menstruatie was de pijn ook meteen verdwenen.

Nu ronde 3 heb ik opnieuw last van de bortsen vanaf de ovulatie en heb ik ongeveer een week voor mijn NOD, rood bloedverlies. Anders dan mij regels in die zin dat het meer 'waterig' is van consistentie...kan het echt niet beter beschrijven. Het is niet zoveel dan mij. Menstruatie, maar toch behoorlijk en in die mate dat ik een tampon moet gebruiken.
De pijn in de borsten was meteen weg.

Heb niet echt andere 'zwangerschapssymptomen' behalve dan dat ik de indruk heb dat ik vaker moet plassen...maar dat kan maar een idee zijn en misschien omdat ik me er echt op focus.
Ondertussen is dit dag 3 van de bloeding en weet ik nog steeds niet wat ik er moet van denken. Ik lees bijna overal dat een innestelingsbloeding wat bruinig verlies is en toch kan ik het niet echt van me afzetten dat dit wel eens een innestelingsbloeding zou kunnen zijn.  

Wat denken jullie?Toch innesteling of misschien ben ik helemaal niet zo 'regelmatig' als ik dacht en zijn dit vervroegde menstruaties.

Zou graag jullie mening hierover hebben en misschien gehoord hebben of jullie dezelfde ervaringen hebben gehad en wat het dan bij jullie was.

reageer

Anoniem (Gast) 01-07 om 06:38

Hoi Hatsjoo,

Ik ben ongeveer 6 maanden van de pil af.
Bij mij is het allemaal ook wat onregelmatig.
Ik heb een cyclus gehad van 41 dagen een paar keer.
Ik was vaak overtijd, en regelmatig een test gedaan.
Mijn laatste cyclus was 68 dagen, waarna ik ongesteld werd en hetzelfde had als jou, een bloeding die maar 2 dagen duurde.
Leek niet op menstruatiebloed, het had een roze lichtrode kleur, en was echt waterig geen stolsels er in......en niet veel bloedverlies.na die 2 dagen was de bloeding over........een dag niets .......en daarna alleen bruin met afvegen......dus ik weet het ook niet.
Ik heb een keer een innestelingsbloeding gehad, en dat was echt bruin/heel donkerrood, daarna zette toch de menstruatie in, maar ze zeggen dat een innesteling ook lichtrood bloed kan zijn

Grtjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of vervroegde menstruatie?' in het Zwanger worden forum