Ongesteld geworden en nu toch 2 licht positieve testen

3 antwoorden en 43423583x bekeken

baby1984 09-02 om 16:28

Hallo, ik heb zojuist een account hier aangemaakt nadat ik al vele uurtjes via google op verschillende fora het e.a. heb gelezen..

Ik heb eind oktober 2013 mijn spiraaltje (mirena) laten verwijderen, ik werd enkele dagen daarna ongesteld, dat duurde maar 2 dagen. De 2 maanden daarop had ik gelijk een regelmatige cyclus van 29/30 dagen. En elke keer 4 dagen.
Op 3 januari werd ik ongesteld, 3 weken later (een week voor mijn nod) kreeg ik al krampen en ontzettend veel honger maar na een week toch ongesteld, wel maar 2,5 dag en minder bloed dan de andere keren. Toen het bloeden ophield, had ik nog steeds last van krampen (niet heel pijnlijk) en later in de week had ik regelmatig bruine afscheiding/bloedverlies? Ook zag ik dat ik een kilo was aangekomen (zeg maar een kilo bovenop wat ik maximaal weeg, dat kan nog wel eens per dag/tijdstip verschillen). Ook had ik de week voordat ik ongesteld werd geen last van pms, ik merkte dat ik dit toch wel had sinds het spiraaltje eruit was. Dus ik toch maar een test gekocht, kruidvat 2v5 en een licht roze streepje....later nog een test van de hema gedaan, die was negatief maar een aantal uren later een dunne streep (indrooglijntje?). 2 dagen later weer een kruidvattest (deze keer met ochtendurine, de vorige test niet) gedaan en weer een licht streepje, dat een paar minuten na 5 min zichtbaar was, maar er staat duidelijk dat je het na 5 minuten niet meer mag aflezen....
ik ga over 48uur weer testen....
ik wil gewoon even mijn verhaal kwijt en jullie gedachten hierover horen...het frustreert me nogal namelijk, ik wil het zo graag!!

reageer

Anoniem (Gast) 09-02 om 22:04

Ikzelf heb nooit bloedverlies gehad toen ik net zwanger was, maar ik heb gelezen dat je toch in het begin wat bloed kan verliezen, probeer een paar dagen te wachten en ga naar de huisarts dan weet je het zeker

Patricia (Gast) 21-02 om 08:22

hoi hoi,

Ik heb het soort gelijke! 
Ik heb afgelopen maandag op mijn nod een positieve test gekregen van met de tests van de kV 2 v5! Jeej helemaal blij (maar ook heel heeeeel licht streepje en ook na 6 min ongeveer)

 3 dagen na de positieve test (donderdag 19 feb werd ik wakker met een klein beetje menstruatie pijn en werd ik ongesteld, wel veeeeeel minder als normaal gelijk ook een test gedaan en deze nogsteeds heel licht positief (wel iets donderden dan die van maandag) en nu 2 dagen later is het vloeien helemaal gestopt.

Heb nog wel heel erg zere borsten en enorme tepels (voor mijn doen) ik voel me ook nog wel zwanger.

Help! Herkent iemand dit of andere die dit ook hebben mee gemaakt?

Ik heb 20 dec 2014 een miskraam gehad en dit is echt heel anders 

Liefs patricia

farinia (Gast) 07-09 om 21:48

Ik heb het zelfde en ben benieuwd hoe het bij jullie is afgelopen

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongesteld geworden en nu toch 2 licht positieve testen' in het Zwanger worden forum