positieve zwangerschapstest door overblijfsel Hcg na miskraam?

4 antwoorden en 42768137x bekeken

Ronait (Gast) 18-06 om 15:21

Beste iedereen,
had dit eerst op verkeerde plaats gepost, dus nu ook nog even hier:

twee maand geleden heb ik, in de tweede trimester van mijn zwangerschap, jammer genoeg een miskraam gehad. Mijn regels zijn vorige maand terug op gang gekomen en we zijn terug beginnen proberen. Ondertussen ben ik 5 dagen overtijd en heb ik een positieve zwangerschapstest (type kruidvat: een duidelijk plus, maar streepje is wel wat lichter dan controlestreep), maar toch twijfel ik of ik echt wel zwanger ben (wens natuurlijk van wel!). Kan het zijn dat ik nog zwangerschapshormonen in mijn lichaam heb van mijn miskraam waardoor ik nu positief test?
Weet iemand hier meer over?
Alvast bedankt!

reageer

trotsemama 18-06 om 16:14

Als het goed is zit het HCG hormoon niet meer van je eerdere zwangerschap in je lichaam dus zou het betekenen dat je nu opnieuw zwanger bent. Alvast een voorzichtige gefeliciteerd!!!!!
Anders even met de betreffende verloskundige bellen en dit voorleggen. Zij kan je meer vertellen en dan weet je zeker dat je betrouwbare informatie hebt want iedereen heeft weer een andere ervaring.

Ronait (Gast) 18-06 om 18:14

Bedankt trotsemama
Fingers crossed dat het deze keer goed gaat!

Mamav3 03-07 om 09:58

Ik heb vorig jaar in juni (met 7 weken) een curretage gehad en 3 weken nadien was mijn test al negatief, dus ik denk ook zeker wel dat je zwanger bent, gefeliciteerd!

Vlinder87 07-07 om 10:57

ik denk ook zwanger.
er is mij bij de gynaecoloog verteld dat als je nog hcg in je lichaam hebt je cyclus niet op gang komt. dus ik denk echt dat je zwanger bent.

laat je het even weten?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'positieve zwangerschapstest door overblijfsel Hcg na miskraam?' in het Zwanger worden forum