help.. ben ik zwanger??

3 antwoorden en 42016584x bekeken

anoniem (Gast) 20-09 om 22:00

Hi,
Ik ben 15 jaar en zit met een probleem.. Ik heb afgelopen zaterdag voor het eerst seks gehad. Zonder condoom maar ik heb geen idee of hij in mij klaar kwam.. Ik slik wel gewoon braaf, goed elke dag de pil, maar heb heel veel zwangersschap symptomen (misselijk, gevoelige borsten, moe, hoofdpijn etc.). Ik moest gister ongesteld worden maar ben het nog niet. Is er een kansdat ik zwanger ben? Ik ben echt bang en lig er nachten van wakker ..

reageer

kruimel 20-09 om 23:24

Hoi,

Als je netjes je pil hebt geslikt, niets bent vergeten deze maand, seks hebt gehad terwijl je niet helemaal zeker weet of hij klaar is gekomen en dat een week voordat je ongesteld moet worden... dan kun je niet zwanger zijn.
Die symptomen zitten waarschijnlijk zo in je hoofd dat je ze denkt te voelen (geloof me, bijna iedereen heeft dat wel eens!).
Wacht nog eventjes rustig af, probeer er niet aan te denken en als je na het weekend nog steeds niet ongesteld bent, zul je toch echt het beste een test kunnen doen. Je zult zien dat als die negatief is je diezelfde dag nog ongesteld word, heb ik ook eens gehad toen ik net 16 was! Zo niet, dan kun je het best ff langs de huisarts gaan om te weten hoe of wat..

Succes, maar ik denk dat er niets aan de hand is..!
Wat ook helpt, praat erover met je moeder/zus/vriendin!

Xkruimel

anoniem (Gast) 21-09 om 01:12

Super bedankt!! Heb hier echt wat aan, ga er proberen zo min mogelijk aan te denken. Dankjewel! X

kruimel 22-09 om 20:55

Ik vroeg me af of je inmiddels als ongesteld bent geworden? X

Je kunt reageren op dit onderwerp 'help.. ben ik zwanger??' in het Zwanger worden forum