Kan ik zwanger zijn?

0 antwoorden en 41831735x bekeken

Angelica 03-10 om 07:49

Hallo, ik ben dus een meisje van 22 jaar, en zit dus met de vraag of het mogelijk is dat ik zwanger ben? Ik weet dat een kans er altijd inzit, maar wou toch even jullie meningen horen.

Laat ik eerst en vooral zeggen door een redelijk hectische periode is er wel eens een pil vergeten in mijn strip. Nu begon het zo een kleine periode voor mijn NOD dat ik (sorry voor details) wanneer ik seks heb met mijn vriend alles zo smal en gespannen aanvoelde, dit is op zich wel leuk, maar heb ik nog nooit ervaren voor mijn NOD dat het zo intens aanvoelde en ik zo vermoeid ben nadien.

Ik heb voor mijn NOD getest (te vroeg wel) en toen was het negatief.

Nu een dag voor mijn NOD begon ik met telkens tegen de ochtend en rond 15u echt kotsmisselijk te worden. Niet zo een klein beetje (want ik heb reflux dus weet wat een klein beetje misselijk zijn is) maar dus echt zo misselijk dat ik een moment niet anders wil doen dan in paniek rennen naar het toilet omdat ik denk dat ik moet overgeven (nog niet moeten doen), ook heb ik die moment een pijnlijk hoofd, buik.

De pijn in buik en borsten zijn er maar zo vaag meestal, zwaar gevoel in borsten en gespannen, of zo rare krampjes in mijn buik.

Nu de dag van mijn NOD kreeg ik bruine afscheiding en zeer weinig, ik dacht dit zal het begin zijn van mijn menstruatie. Dag 2 net hetzelfde maar met een slijmprop erbij, nog steeds opvallend weinig, een beetje in mijn maandverband en bij afvegen is een kleine vaag. Nu zijn we dag 3 en blijft het nog steeds hetzelfde. Sinds gisteren moest ik ook weer mijn pil beginnen (door de vergeten pillen) doordat ik elke donderdag erop normaal terug start.  Nu weet ik niets meer.. ging mijn menstruatie nog doorkomen ja of nee...



Iemand tips, of ervaringen die hierop lijken?
Zoiezo ga ik nogmaals testen indien dit aanhoud.

reageer