een aantal antwoorden

0 antwoorden en 41640998x bekeken

Nathalie 11-10 om 10:22

Haai lieve dames,

Al een hele lange tijd zijn wij bezig. Na 8 mnd was ik zwanger. Na 7 mnd is zij tijdens de keizersnede overleden. Onze wens bleef en zodra we groen licht kregen zijn we weer begonnen met proberen. Inmiddels hebben we een IVF poging gehad (mislukt) en afgelopen zondag een terugplaatsing gekregen.

Ik ben iets meer dan twee maanden geleden een blog begonnen. Dit omdat ik zoveel behoefte om me heen zie, hoor en lees van dames zoals ik (de mannen weer wat minder) die herkenning zoeken. Vaak zie ik vragen langskomen, vaak ook dezelfde vragen. We hebben allemaal dezelfde onzekerheden, hoop en verdriet. 

Nu heb ik een blogje geschreven met vragen die vaak voorkomen. (met zoveel mogelijk antwoorden dan uiteraard ook) Je kunt hem hier vinden:

http://mylifeblogs.nl/zwanger-worden-hoe-fridays-facts-8/

Ik schrijf wel vaker over de bovenstaande onderwerpen en dit wordt vaak goed ontvangen. Toch heb ik 1X een opmerking gehad van iemand die denkt dat ik dit als een soort reclame doe ofzo. Ik verdien hier niks mee. Sterker nog, het blog (de site) kost mij geld. Ik wil gewoon de informatie verspreiden. Al jaren zoek ik naar het antwoord op vele vragen. Ik wil gewoon dit delen en mensen als ik ontmoeten en ervaringen uitwisselen... 
Het hoeft uiteraard niet via het blog! We kunnen ook gewoon hier kletsen hoor!

liefs Nathalie

reageer