Zwanger of niet ?

5 antwoorden en 40897876x bekeken

Evy 22 (Gast) 06-01 om 23:35

Ik zit met een vervelende vraag, op 27 november zijn mijn laatste ms doorgekomen, wat wil zeggen dat ik dus nu al in een cyclus zit van 39 dagen? Ik heb eerder een ovulatiztest gedaan en die was positief de 11december, heb dus ook al een paar zwangerschaptesten gedaan die ook negatief leken te zijn.. (Vandaag nog) 

Het is mij dus duidelijk dat ik niet zwanger lijk te zijn, of mag ik toch nog hopen?

reageer

Aloly 09-01 om 09:30

Het kan zijn dat je een keer een langere cyclus hebt? Hoe lang is je cyclus normaal gesproken? (gemiddeld, of is dat heel wisselend)
Anders kun je voor de zekerheid altijd je huisarts raadplegen

Iloon (Gast) 13-01 om 10:42

ik heb 13 dec menstruatie gehad na het verwijderen van de spiraal, op 29 dec bloedverlies.. Nu heb ik allerlei klachten die duiden op zwangerschap maar vanmorgen een negatieve test gehad! Iemand hier ervaring mee ??

Aloly 13-01 om 10:45

Mogelijk passen je klachten ook bij een aankomende menstruatie. Maar geen bloed = moed

iloon 13-01 om 10:48

Ja dat dacht ik ook ... Maar deze klachten ken ik niet van mijn menstruatie ! Veel plassen, steken in de onderbuik , hoofdpijn , duizelig zijn, opvliegers het voelt heel anders dan een aankomende menstruatie 

Aloly 13-01 om 17:33

Niet om je te ontmoedigen hoor, want dat zijn idd symptomen van zwangerschap maar kan ook van de hormonen zijn. Ik had het de eerste maand na het stoppen van de pil ook, dacht toen echt dat ik zwanger was, maar werd toen toch ongesteld. (toen had ik nog geen testen gedaan met het idee van  ik zie wel, maar wat rondes verder ben ik steeds nieuwsgieriger, ongeduldiger etc)
Soort ontpil reactie, hormonen die op gang moeten komen / teveel op gang komen of zo iets..

+ nu voel ik sowieso meer, met anticonceptie worden 'normale' reacties ook gedempt.

Maar nogmaals, geen bloed is moed en vooral duimen draaien zolang

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet ?' in het Zwanger worden forum