Zwanger of niet?

18 antwoorden en 40820115x bekeken

Kellyke 16-01 om 11:13

Hallo allemaal,

Ik heb vandaag een test gedaan maar had een heel licht streepje. Ben ik zwanger?

Groetjes,
Kelly

reageer

Ikke (Gast) 16-01 om 22:05

Een licht streepje is een streepje!!! Zo begon het bij mij ook een paar weken geleden... Gefeliciteeeerd!!!

Miertje13 (Gast) 19-01 om 12:09

Hall Dames,
ik ben nieuw hier en zit met een vraag. Hopelijk weten jullie hier antwoord op. Ik zit nu 9 dagen voor mijn (verwachte) menstruatie. Ik had volgens de ovulatie testen tussen 10 en 13 januari het meeste kans om vruchtbaar te zijn. Nu hebben wij om de dag geklust. Ik weet niet precies wanneer mijn eisprong is, deze heb ik nog nooit gevoeld of eerder op gelet. Nu heb ik sinds 3 dagen een soort spierpijn onderin mijn buik. Het is echt vervelend met lopen en zitten. Kan het zijn dat ik zwanger ben? Het is nog te vroeg om testen.

Nannie ❤ 21-01 om 14:38

Ik zit met een soortgelijke vraag.

Ik heb begin jan een vroege mk gehad (5 weken) en volgens de verloskundige kon ik deze bloeding als menstruatie zien. Nu zou ik afgelopen dagen in mijn ovulatie moeten zitten, maar deze testen zijn negatief. Nu heb ik sinds twee dagen stekende pijn in mijn linker eierstok? In ieder geval rond dat gebied. Wat kan dit betekenen?

Sylvia (Gast) 22-01 om 14:15

9 dagen voor nod, dan is er nog niet eens iets ingenesteld. Heeft geen zin daar nu over te tobben. De eerste test kun je 7 dagen voor nod doen.  En licht streepje is zwanger. Ook al is t zo licht als t maar kan... streep is ALTIJD zwanger. Of je zwanger blijft is een tweede. Zeker bij heel vroeg posi testen.

Nannie ❤ 22-01 om 15:10

Nou aangezien mijn onregelmatige cyclus is het gewoon erg moeilijk om te pijlen wanneer nou wat is. Als het goed is volgens berekeningen zou ik in de eerste week van febr. ongi moeten worden, dus als dat dan niet het geval is doe ik een testje.. Is deze dan alsnog negatief dan neem ik een injectie welke mijn eierstokken een boost geven en dan maar hopen dat er een beetje regelmaat inkomt en duidelijkheid wanneer mijn ovulatie is.

An30 (Gast) 22-01 om 17:19

Hoi!


Miss kan iemand mij advies gegeven!
Heb 20 jan 2 tests gedaan(bovenste 2) deze zijn positief 21 jan 1 test gedaan een heeeel licht streepje en vandaag test  gedaan de onderste en daar is niks te zien. Nu ook 4 dagen bruin bloed verlies wat nu? Huisarts zegt nog ff afwachten maar ik weet niet zo goed wat ik er mee moet!

An30 (Gast) 22-01 om 17:25

Sorry krijg de foto niet toegevoegd!

Nannie ❤ 22-01 om 19:13

Je hebt het over zwangerschapstesten neem ik aan. Een licht streepje is een teken dat je zwanger bent. Je bruinige bloedverlies kan innestelingsbloed zijn, of eigenlijk is het dan een semi menstruatie, maar omdat je zwanger bent zet deze niet goed door.

Zou je anders nu ongi moeten zijn?

Nannie ❤ 22-01 om 20:45

Ja dat kan wel een paar dagen aanhouden zo ver ik weet. Welke test heb je gebruikt dan?

An30 (Gast) 22-01 om 21:22

Die van de kruidvat! Met het pipetje.
Ik wacht nog maar af!
Thnx voor de info

Nannie ❤ 22-01 om 21:57

Spannend! Laat je et wel even weten als je meer duidelijkheid hebt?

An30 (Gast) 22-01 om 22:10

Zal ik doen!

Faile 23-01 om 15:18

@miertje13: Ja het is bij mij ook begonnen met spierpijn in de buik. Alsof ik de hele dag buikspieroefeningen heb zitten doen! Kan dus een teken zijn. Weet niet vanaf je weer kan testen, maar hoop t voor je

@An30; Ja dat zal dan ws de innesteling zijn.. ik heb 2 dagen wat bruinig bloed gehad, niet zoveel, maar achteraf gezien was dat de innesteling ( ik dacht zelfs contact bloeding)

An30 (Gast) 24-01 om 09:02

Vanmorgen toch maar weer een test gedaan want heb nog steeds bruine afscheiding maar op de test is helemaal niks te zien nu! Dus denk eerder dat ik zwanger was. Maandag naar de huisarts om het te laten controleren.

Nannie ❤ 24-01 om 09:59

@ An. Ik weet niet of door troebelheid het hormoongehalte in de urine minder testbaar is misschien, maar het kan indd goed zijn dat een vruchtje zich vroegtijdig afstoot, dat gebeurt heel vaak in de eerste fase, vaak zonder dat vrouwen het in de gaten hebben dat ze zwanger waren. Het ligt dan niet aan jou onthoud dat goed. Mocht het zo zijn, zie het dan zo dat je lichaam juist goed functioneert en iets wat zich niet goed ontwikkeld afstoot.

Uiteraard hoop ik voor je dat het vruchtje er nog zit en verder ontwikkeld, maar het heeft mij wel geholpen mij mentaal voor te bereiden dat het niet goed zit en daar dus rekening mee te houden.

Het is goed dat je even langs de ha gaat, die onzekerheid is ook niks.

anne lien 11-02 om 19:17

Vandaag, vijf dagen voor mijn nod, dus 1 dag te vroeg voor een "early" test, deed iik een testje van het kruidvat. Zo eentje waar een plusje zou moeten verschijnen. Ik gebruikte ochtendurine. Er verscheen na vijf minuten niets, maar als ik na een halfuurtje nog eens ging kijken was er een vaag plusje te zien. Zou het kunnen dat ik positief testte of kan je het resultaat na een half uur niet meer vertrouwen?

Nannie ❤ 20-04 om 20:10

Hallo allemaal,

Ik ben een tijdje van het forum weg geweest, maar heb vandaag weer een test gedaan en deze vertoonde een heel licht streepje (test van de action). Wat denken jullie, zwanger of niet?

Ik probeer er een foto bij te plaatsen, maar krijg dan steeds een melding van spam!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum