8 dagen overtijd en negatieve testen

6 antwoorden en 40548148x bekeken

Kaylee 13-03 om 17:07

Hallo,

Ik ben hier nieuw op de site dus ik ben nog niet echt bekend met waar ik alles moet plaatsen.
Maar ik heb een vraag. 
Ik ben voor het laatst ongesteld geweest 3 Feb. nu ben ik altijd stipt een maand later. Maar aangezien feb maar 28 dagen heeft had ik 6 feb het als het goed moeten worden. Ik zit niet aan de pil al zeker 2 jaar niet. Dit is omdat mijn partner een paar jaar terug kanker heeft gehad en er tijdens een operatie een zenuw is geraakt waardoor hij niet uitwendig kon klaarkomen. De oncoloog vertelde ons toen dat het niet mogelijk was om natuurlijk zwanger te worden. Nu is het inmiddels wel weer goed gekomen wat dus eigelijk niet mogelijk was en komt mijn partner wel gewoon normaal klaar. ( erg genant praatje dit haha). om een lang verhaal kort te maken, in feb hebben wij heel wat onveilige vrijpartijen gehad, nu ben ik 7/8 dagen overtijd. ik heb woensdag( 3 dagen geleden )een test gedaan en vandaag en deze waren allebei negatief. Iemand ervaringen, tips??

reageer

Figaroa 13-03 om 17:25

Hi Welkom.

Ieder lichaam is  anders  en niet iedereen kan meteen positief testen  bij mij duurt het helaas zes weken het hangt er ook echt van af wanneer de conceptie plaats heeft gevonden  dat moet je eerst zien uit te vogelen voordat je  dus  een test doet. Ben blij voor jullie dat het  met je man  beter gaat. Succes.

Kaylee 13-03 om 21:50

Hee bedankt voor je reactie.  Ik denk dat ik het dus maar gewoon even moet afwachten.  Maar het blijft toch spannend..

Figaroa 13-03 om 22:11

Ja voor sommige dingen in het leven  is meer geduld voor nodig

Kaylee 13-03 om 23:07

Jammer genoeg ben ik niet echt geduldig dat worden lange dagen voor mij. Het is ook apart hoe je lichaam zo een loopje met je kan nemen.

Figaroa 13-03 om 23:19

Ja  het handigs  zou zijn wanneer je van alles voelt meteen antwoordt  krijgt met een test,  maar niet altijd loopt het zo helaas. Ik zelf moet altijd zes weken wachten .

Kaylee 14-03 om 10:07

Pff dat is ook lang. Echt vervelend als je van alles voelt maar er niks uit komt. Ik ga maar gewoon even afwachten.

Je kunt reageren op dit onderwerp '8 dagen overtijd en negatieve testen' in het Zwanger worden forum