Vage streepjes

2 antwoorden en 40398476x bekeken

Roos (Gast) 03-04 om 12:03

Hoi allemaal,

Sinds een week of 2 erg veel last van mn borsten, soms wat misselijk, veel afscheiding en maar heel kort ongesteld geweest. Dus testje gedaan.. Vaag streepje, ik kan ze wel zien zonder echt te turen maar duidelijk is het niet. Krijg het ook niet op de foto . Dus paar dagen later nog maar een testje. Zelfde verhaal. Inmiddels 5 testen gedaan over 2 weken tijd met zelfde soort streepjes. Streepjes lijken wel roze te zijn. Zowel de kv 2v5 als de etos cassettetest. 
Paar maanden geleden hetzelfde gehad. Zelfde soort streepjes op verschillende soorten testen. Toen ben ik uiteindelijk een keer goed ongesteld geweest en heb daarna nog getest maar toen bleven ze gewoon wit. Ik weet niet zo goed wat ik er allemaal van moet denken. Ik ben aan de pil en ben deze niet vergeten maar door rare doorbraakbloedingen in november/december en vanwege een hele stressvolle en verdrietige periode ben ik bang dat de pil niet goed gewerkt heeft.
Dus mijn vraag is, wat moet ik van deze streepjes denken?  Heeft iemand hier ervaring mee?

reageer

Anoniem (Gast) 03-04 om 12:13

Toen ik een zwangerschapstest deed, was het ook een vaag streepje... Ik heb toen de test van clearblue gedaan die digitaal weergeeft of je zwanger bent... Op die manier dus geen onduidelijke streepjes meer :-)
Maar aangezien je ongesteld bent geweest, denk ik niet dat je je grote zorgen moet maken!

Hyacint 12-04 om 09:31

Inmiddels al meer duidelijkheid?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vage streepjes' in het Zwanger worden forum