Wel of niet gelukt?

1 antwoord en 39243053x bekeken

anoniempje1234 06-08 om 11:48

Hoi meiden,

Voor mij voor het eerst op een forum maar toch wel behoefte om te delen! 

Mijn vriend en ik zijn sinds een maand of 4 bezig om zwanger te raken. Ik heb inmiddels alle websites en forums al doorgelezen .. Ben soms bang dat ik er te veel mee bezig ben, maar op de een of andere manier gaat dat toch automatisch!

Nu is het dus als volgt:

18 juli begin van periode;
Volgens de app was 1 augustus mijn eisprong dus we zijn sinds 27 juli fanatiek aan het klussen geweest. 
Toch ook maar ovulatietesten gekocht en om er zeker van te zijn heb ik die sinds 27 juli ook maar gebruikt. Inmiddels 1,5 doosje verder en afgelopen dinsdag een positieve test. 3 dagen later dan wat de app zegt, maar in dit geval is de test betrouwbaarder dus ook de afgelopen dagen nog doorgeklust..

Dinsdagochtend had de test een licht streepje, dinsdagavond een dikke vette streep. Gisteren en vanochtend een licht streepje. Dinsdagavond hebben we geklust, gisteren is het niet gelukt. Vanavond willen we wel nog even, gewoon voor de zekerheid. Maken we een kans?

reageer

Lovestory 10-08 om 18:09

Ja volgens mij wel hoor!  Zaadcellen kunnen nog lang overleven tot soms wel 7 dagen. Maar reken maar meer op 2 tot 3 dagen in werkelijkheid of wat toch meer waarschijnlijk lijkt.  Laat je weten of het posi was?  Ik zit nl ook in mijn 4de ronde en heb mijn ei vandaag gehad. Gisteren goed geklust en vandaag.  Morgen nog eens testen met ovu of er toch nog een streep is of niet, en nog eens voor zekerheid denk ik dan

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of niet gelukt?' in het Zwanger worden forum