kan ik zwanger zijn?

5 antwoorden en 39199778x bekeken

Anoniem (Gast) 25-08 om 09:45

Hallo iedereen, ik heb een vraag, hopelijk kan iemand mij helpen. Ik ben nog aan de pil maar heb 5 augustus mijn regels gekregen , 2 of 3 dagen daarna rond die tijd heb ik seks gehad met men vriend, dit zonder bescherming. Ik ben dan opnde dag.datik terug moest starten met mijn pil gewoon terug gestart maar vorige week kreeg ik ineens last van mijn onderrug. Ik kan ook meer eten en ben ook aangekomen niet veel iets meer dan een kg maar dat is voor mij een wonder want ik kom nooit iets bij. Ook heb ik last van mijn borsten mee rrond de zijkant bij aanraking zijn ze vrij gevoelig.. zou het kunnen dat ik zwanger ben? De klachten lijken erop.. en de meeste zeggen dat je tijdens je menstruatie niet zwanger kan worden maar op school is mij altijd verteld door de leerlracht dat je als jonge vrouw altijd veel kans hebt om zwanger te raken ook tijdens je menstruatie.. een vriendin van mij is ook zwanger geraakt zonder ze het wist , ze had haar pil terug overgegeven maar niet bij stil gestaan en het was direct prijs.. wat denken jullie dat ik moet doen? Ik moet normaal mijn regels krijgen op 2 sept maar dat is nog zo lang..

reageer

Anoniem (Gast) 25-08 om 09:53

Weet echt niet of ik me zorgen maak om niets, kan izmand me helpen?

Annemie 25-08 om 11:40

Ik denk dat je gewoon geduld moeten hebben tot 02 september voor een definitief resultaat.
Je kan nu altijd een zwangerschapstest halen "6dagen voor NOD" bij de apotheker,
maar als deze negatief is wilt nog niets definitief zeggen tot aan 02 september
Denk dat de kans klein is, maja in een zwangerschap kan veel

Anoniem (Gast) 25-08 om 18:51

@Annemie , sorry hebbhet verkeerd gezegd in mijn brichtje ,.heb de 1ste seks gehad maar pil vergeten en de 5de heb ik mijn regels gewoon gekregen maar.nu we bijna 4 weken.verder.zijn lijken de klachten er wem op.. slijmverlies zoals met je vruchtbaarstz dag , blauwe aders op mijn borsten , ze.voelen groter aan en gevoelig aan zijkant , meer puntjes rond mijn tepels die ook groter lijken, vorige week had ik pijn in men onderrug, slecht slapen al 2 weken , ik ben beetje bijgekomen iets meer dan 1 kg ik kom nooit bij en nu ineens.wel , mijn eten smaakt niet meer zo.. ik moet 2 sept zoals ik al zei men regels krijgen maar.zou een test nu al mogelijk zijn?

Anoniem (Gast) 25-08 om 21:43

Als je nog ongesteld bent geworden na de sex dan lijkt het me sterk.. Maar het kan ook een innestelingsbloeding geweest zijn. Zwangerschapskwaaltjes als rugpijn en bijkomen komen pas later in de zwangerschap kijken dus dat heeft er waarschijnlijk niks mee te maken.. Zoals annemie al zegt, gewoon afwachten tot je volgende menstruatie..

Annemie 26-08 om 06:39

Je kan zoals ik al zei een test halen "6dagen voor NOD" maar als deze negatief is wilt niets zeggen, was bij mij ook negatief en ik ben toch zwanger... Voor definitief resultaat moet je toch wachten tot aan je NOD 2 september. Kan altijd een testje doen dat kan geen kwaad hoor.
En bijkomen dat is ook 1 van mijn eerste kwaaltjes geweest, maar dan vooral een opgeblazen buikje en een cupmaatje groter...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kan ik zwanger zijn?' in het Zwanger worden forum