kan ik al testen?

4 antwoorden en 39196245x bekeken

anoniempj (Gast) 25-08 om 19:20

Hallo mama's ,
Is het mogelijk om al een testje uit te voeren als ik normaal pas 2 september mijn menstruatie moet krijgen? Een weekje vroeger.. ik kan niet wachten !! Sommige zeggen me test nu maar , maar ik heb gelezen dat je het best op de dagdat je je regels moet krijgen test.. of 3dagen ervoor.
Wat denken jullie?

reageer

Cynthia (Gast) 25-08 om 19:47

Zou nog niet testen. Als je zo vroeg test en je test positief is er namelijk een kans dat het nog mis kan gaan en dat is dan een grote teleurstelling. Ik zou pas testen vanaf NOD. Mocht die nu negatief zijn weet je namelijk nog niks.

Annemie 26-08 om 07:54

U definitieve juist test is deze vanaf u NOD. Kunt vroeger testen met testen "6dagen voor NOD" maar dat is nog geen zekerheid dan ...

Anoniem (Gast) 26-08 om 15:22

Deze vraag stelde je ook al in een andere topic een dag eerder.. Ik weet dat geduld hebben moeilijk is maar ELK vrouwen lichaam is anders en als je negatief test en pas 2 september ongesteld moet worden moet je gewoon geduld hebben.. Kan je wel elke dag een nieuwe topic openen met dezelfde vraag maar of dat nou zin heeft.. Geduld!

bianca (Gast) 30-08 om 11:12

Natuurlijk is het heel erg moeilijk om geduld te hebben. Zelf zit ik in dezelfde situatie. Hier is een kindje heel erg welkom, moet zelf 5 september weer ongesteld worden.... Heb vanmorgen ook getest, maar natuurlijk geen duidelijkheid.... Nou ja na het openmaken van de test was er iets roze.... Maar geen idee of dat wat te betekenen heeft. Voor ons beide zit er dus niets anders op dan gewoon te wachten....

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kan ik al testen?' in het Zwanger worden forum