7wk3dg bloedverlies - vruchtje intact.

44 antwoorden en 46051415x bekeken

goudelsje 17-09 om 22:14

Ook ik heb al vier keer bloedverlies gehad de laatste weken.
Ben nu precies 10 weken zwanger, maar heb vrijdag een inwendige echo gehad en daar zag alles er goed uit. Kloppend hartje en een lekker beweeglijk garnaalje zoals de vk zei. Ook na vrijdag weer wat bloedverlies gehad, maar je kunt nu zomaar een adertje knappen (ook na sex bijv.) Het hoeft dus niet perse iets te zijn en het schijnt vaker voor te komen zonder echte reden.
@Anoniem Hopelijk is dat bij jou ook zo. Sterkte morgen!

reageer

nai (Gast) 24-10 om 13:55

hallo, dit is de eerste keer dat ik dit forum lees en ben blij dat ik het gevonden heb. Ik heb sinds 7weken bruinverlies(lichtjes). Op de echo was alles ok, op 8 weken terug echo en alles is nog in orde, ik heb nog steeds dat bruinverlies en moet op 11weken terug voor echo, khoop dat alles in orde blijft maar zit er erg mee in. Ik heb al platte rust van 7 weken. We zullen zien en hopen.

Mommy-Of-Nyana 25-10 om 23:08

Hoi LyDoook hier zijn er bloedingen geweest.. echter weet ik niet hoelang ik zwanger was toen.. ik heb gewoon 2 maand mijn regels gekregen mijn cyclus bleef regelmatig dus we dachten niet aan zwangerschap was ook niet eens gestopt met mijn pil.. met gevolg deze dus ook verder blijven nemen..
maar ondertussen zijn we ook bijna 28 weken zwanger van een gezonde dochter die nu al een maand voor zit op schema.. dus je helemaal geen zorgen maken komt allemaal inorde! stress is het minste wat jij en je kleintje nu kunnen gebruiken!

Veel succes en een hele dikke proficiat met je zwangerschap!

liefs Daphne

Kelly 26-10 om 17:12

He meiden!
Wat fijn om hier ook goeie verhalen te lezen over bloedverlies. Ik heb een week licht bloedverlies gehad en na een echo bleek er een vruchtje van ongeveer 4 weken te zitten en ik moest wachten op een miskraam werd mij verteld. Maar bloeden is gestopt en krijg dinsdag weer een echo. Als de zwangerschap door gezet heeft, ben ik dan ongeveer 6 weken zwanger. Hoop het zo!

LyDo 02-12 om 10:11

hey. nog 7weken te gaan .
en dan mag ik gaan bevallen.
van onze baby. dan is het 22januari2013
heeft er iemand bevalling tips

gr LyDo

Je kunt reageren op dit onderwerp '7wk3dg bloedverlies - vruchtje intact.' in het Zwangerschapsforum