Hoe kan dit?

95 antwoorden en 36390168x bekeken

Mrs.S 19-07 om 18:21

Oeps.. Weer m'n iPhone smileys gebruikt 

reageer

MJB 19-07 om 23:12

5 mm, 6 w en 0 dagen. 
Is echt onmogelijk. Zei de gyn zelf ook. Mijn eisprong is helemaal gevolgd met echo's en bloedprikken op progesteron waarden. Ze zei dat er zeker nog wel hoop is aangezien het hartje zo mooi klopt. En dat ze dit wel vaker heeft gezien. Maar ook dat het de andere kant op kan gaan. Komende vrijdag gaan we op vakantie. Ze vond het te vroeg en niet zinvol om dan alweer te kijken. Daarom nog een week later op de dag dat we terug komen. Ik probeer wel positief te blijven, maar bescherm mezelf denk ik door van het ergste uit te gaan... 

Hoop zo dat het bij jullie gauw mag lukken! Eerste kindje toch?

* 21-07 om 06:44

MJB ik lees nu pas het niet zulke goede nieuws van jou.. Laten we hopen dat het een mooie afloop heeft..
Ik duim heel hard voor je ..

Mrs.S. hoe is het met je..

MJB 21-07 om 10:52

Lief van je mem! Dankjewel. Hoe gaat het met jou?

* 21-07 om 11:32

Met mij is het goed hoor lief dat je dat vraagt... Ik ben nog steeds in de race om zwanger te worden .. Het duurt alleen wel lang.. Zelf heb ik ook meegemaakt een MA.... God wat een verdriet en af en toe nog.. Ook 2 mk's... Dus als ik dat lees wordt ik altijd zoo verdrietig... Vind t zoo naar voor jullie hoop dat het niet doorzet...bij jou...MJB...ik hoop dat je gauw maandag goed nieuws krijgt goed...

MJB 21-07 om 17:01

Wat lief van je. Het lijkt me ook echt vreselijk!  Jij al 2x, wat naar! Hopelijk mag het gauw een keer goed raak zijn bij jullie! Zijn jullie onder behandeling in het zkh? Misschien heb ik dat wel gemist hoor... Sorry dan... Ik mag volgende week vrijdag pas weer naar het zkh. Nog heel lang in spanning dus. Lief dat je zo mee leeft.

* 21-07 om 17:31

Het zijn 3 miskramen waarvan 1 met 9 weken en 2 dagen... En 2 met 3 weken en 4 dagen...
Ik leef mee omdat ik weet hoe het voelt, och jeetje pas volgende week vrijdag dat duurt echt lang nog pffff..
Maar dan nog hoop ik dat je goed nieuws krijgt

MJB 21-07 om 18:10

Jeetje ruim 9 weken. Dan ben je al zo'n eind op weg.  ik ben zaterdag 8 weken, misschien een enkele dag minder. Helaas heb ik het niet voor het zeggen, maar als het dan mis moet gaan dan maar liever zo snel mogelijk. Deze onzekerheid is zo naar. Ik slaap er slecht van en heb veel buikpijn. Hopelijk kan ik de knop een beetje omzetten als we op vakantie zijn. 
Hoe lang proberen jullie al zwanger te worden? Hoop echt dat het gauw voor jullie mag komen!

MJB 25-07 om 09:52

 Dat is lang. Maar hoop blijven houden is goed! Ik hoop met jullie mee!

* 26-07 om 10:38

Jaa zeker, hoe is het nu met jullie MJB en Mrs. S?


Deze vrijdag mag je voor een echo toch MJB?

Mrs.S 27-07 om 07:56

Hoi MJB! (En Mem ),

Wij zijn nu op vakantie dia vandaar de trage reactie 
Ik heb de miskraam zelf nog steeds niet gehad.. Aan de ene kant is het lekker om even helemaal weg te zijn samen maar je bent er onbewust toch ook wel steeds mee bezig; bij elk krampje en wc-bezoekje denk je er toch aan. Heel dubbel..

Maar weet je al wat meer MJB?
Vind het wel echt bizar om te lezen 
En ik hoop echt echt dat het voor jullie beter uitpakt, ik denk aan je!

@Mem, wat een verdriet zeg.. Ik leef met je mee vanaf hier!!
Hopelijk krijg je snel goed nieuws.

Ps.
Dit is voor ons ook het eerste kindje ja

* 27-07 om 11:57

Heel lief dat je even reageert vanaf je vakantie adres Mrs S en een trage reactie ik vind het wel mee vallen gewoon je tijd nemen.. Bij mij heeft het 14 dagen geduurt voordat mijn MA werd geboren.. en dat heeft echt een impact.. Bij mij begon het met licht bloedverlies, dacht dat was het. Had ik me even flink vergist. . de dag erna kwam het er echt met bakken uit dus ik hoop dat je in een omgeving bent waar je echt even tijd voor jezelf kan nemen... Dikke knuff en je mag me het vragen hoor.. En lief dat je zoo meeleeft hopelijk idd is goed nieuws

MJB 27-07 om 14:17

Wat lief dat jullie zo mee leven Mem en Mrs. S. Het gaat eigenlijk wel goed. Heb nog steeds lichte zwangerschapssymptomen en gelukkig nog geen bloedverlies of zo. Maar m'n gevoelens gaan alle kanten op. Tot vrijdag weten we gewoon echt niet waar we aan toe zijn. Ook wij zijn nu op vakantie. Veel afleiding, maar idd elk WC bezoekje is weer spannend en elke kramp ook. Bij mijn zoontje had ik ook weinig zwangerschapssymptomen, dus dat is niet heel gek. 

@mrs. S. Fijn dat jullie ook op vakantie zijn en de gedachten een beetje kunnen verzetten, maar het lijkt me ook wel een beetje slopend. Je weet dat het moet komen en je wacht er eigenlijk op. Veel sterkte als het zover is!

@Mem Persoonlijke vraag hoor, je hoeft 'm niet te beantwoorden. Vaak lees je dat mensen bij een 'late' miskraam het vruchtje nog zien. Was dat bij jou ook zo? Hoe was dat?

Lieve meiden sterkte en succes!
Ik bericht jullie vrijdag.

* 27-07 om 14:41

Eerlijk gezegd heb ik het niet kunnen zien of traceren in de stolsels ed. Ik heb t echt niet gezien.. Het was zoo heftig..
Dat ik nog weer naar het zh moest want ik bloedde van 12 uur tot 18 uur.. En ik was helemaal flauw.. Dus ja ik weet t niet....uiteindelijk ben ik ook nog gecuretteerd.. En heb ik een nacht in het ziekenhuis doorgebracht..

MJB 29-07 om 10:55

Sjonge. Heftig mem. Werkelijk alles erop en eraan. Heb je het goed kunnen verwerken?

* 29-07 om 11:02

Nou goed kunnen verwerken af en toe laait het gevoel nog op van ooh nu was het kindje zoo oud.. En dan baal ik weer dat me lijf me zoo in de steek heeft gelaten ..

Morgen een goede echo ajb MJB

MJB 29-07 om 14:28

Vandaag was de echo. Helaas heel slecht nieuws. Het vruchtje is niet verder gegroeid en het hartje gestopt. Ik moet nu een miskraam afwachten en volgende week terug komen om te overleggen of ik wel of geen medicatie daarbij wil / nodig heb. Morgen zou ik 9 weken zwanger zijn.
Het was niet goed en het is beter zo, maar ben wel heel verdrietig. 
Lief dat jullie zo mee leefden! X

* 29-07 om 16:10

Ooh sorry lieverd ik zat nog met dat ik dacht dat het donderdag was ik wist dat. Je vrijdag een echo had AAW wat verdrietig

Mrs.S 06-08 om 09:07

Hoi lieve dames,

Wat een verdrietig nieuws MJB!!
Hoe gaat het nu met je?
Weet je al wat meer over wat er nu gaat gebeuren?

Ik ben gister begonnen met pilletjes om de miskraam op te wekken.. Vind het best spannend allemaal.. 

Sterkte MJB!! 
Ps. Lotus, bedankt voor je lieve berichtje!

* 06-08 om 09:44

Mrs. S dikke knuf en mjb hoe gaat meid

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe kan dit?' in het Zwangerschapsforum