Enorme bandenpijn

20 antwoorden en 30633248x bekeken

Danielle (Gast) 16-11 om 14:39

Ik ben nog maar 7 weken zwanger maar heb zo ongelooflijk veel last van bandenpijn zoals de verloskundige dit noemde. Ik kan niet eens normaal lopen en moet dan gewoon echt even liggen. Naja even... de hele dag op de bank met een kruik. Ik heb het bijna de hele dag door. Ik wil echt geen aansteller zijn maar hierdoor voel ik mij zo beroerd.  Zijn er nog meer aanstaande moeders die hier last van hebben of ben ik de enige die dit zo vroeg al vreselijk heeft. 

reageer

Stef 16-11 om 15:04

Hey danielle, 
Ik ook hetzelfde, al vrij vroeg last van en sinds eergisteren weet ik mij geen houding meer ... lig heel veel. Ben ook naar een fys geneesheer geweest en hij vertelde mij dat ik bekkeninstabiliteit heb en hypermobilitetssyndroom. 
Tis niet aanstellen. Ik heb ook echt heel veel pijn. 
Groetjes stef 

Danielle (Gast) 16-11 om 17:56

@stef net weer een enorme soort van aanval gehad.  Wist me geen houding meer te geven. Enorme stekende vreselijke pijn weer. Ik ga hierdoor weer zo twijfelen ik kan gewoon nergens heen op deze manier 

Stef 16-11 om 18:25

Twijfelen? Ben je bang dat het mis gaat? Had ik ook ... maar tis echt geen menstruatie pijn. 
Bij mij is het een drukkend gevoel aan de onderkant van mijn rug dat uitstraalt naar mijn bovenbeen een bil .... dan krijg ik hevige steken bij de minste beweging wat ik maak aan de zijkant van mijn buik. Hoe ervaar jij deze pijn? Soms gaat het door merg en been 
Heb je al een echo gekregen?

Danielle (Gast) 16-11 om 18:52

@stef. Heb het nu weer. Echt onder mijn navel trekt door naar binnen richting de vagina helemaal. Het is een pijnlijk drukkend gevoel met vlagen. Mn onderrug begint ook alleen veel minder . Het is niet te vergelijken met menstruatie pijn inderdaad. Dan ga ik naar de wc omdat het soms voelt alsof je heel nodig naar de wc moet maar dat is het dan niet. Hoe meer ik mij dubbel vouw hoe zeerder het doet 

Danielle (Gast) 16-11 om 18:54

Nog geen echo gehad.  Over anderhalve week 

Hartje 16-11 om 19:55

Dubelklappen van pijn klinkt niet normaal. Heb je geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Ik zou zeker even bellen! Niet om paniek te zaaien hoor. 

Hartje 16-11 om 20:17

Je kunt serieuze pijn hebben maar dubelklappen en geen houding vinden vind ik niets voor het forum, zoiets moet je echt met iemand bespreken die daar verstand van heeft hoor.. 
Hopelijk is het niet wat ik stuurde maar soms moet je ook dingen uitsluiten lijkt me! 

Danielle (Gast) 16-11 om 20:54

@hartje dat zei ik dus ook al aan de vk maar na een gesprek over meedere symptomen zei ze dat dit bandenpijn is..

Hartje 16-11 om 21:02

Ik blijf het erg veel pijn vinden maar het ene lichaam is natuurlijk het andere niet.. Maar stel dat 't wel zo is dan is 1,5 week wachten op een echo mooi te lang.. 
Twijfel je zelf ook of het wel banen is? Op een ander forum was er vandaag iemand met pijn (dan wel 30 weken zwanger )die stomweg een blaasontsteking heeft. 
Dus ik zeg tot een bepaalde hoogte kunnen wij heel veel hebben, we zijn misselijk enzovoort voor de baby maar soms is het beter om iemand te raadplegen. Desnoods je huisarts. Zwanger zijn moet ook leuk blijven toch? Met zoveel pijn lijkt het me geen pretje en dan ben je niet eens aan het bevallen  
Wat is jouw gevoel bij de hele situatie dan? Vind je dat ik zit te paniekeren? 
Hoop echt voor je dat 't snel minder wordt! 

Stef jouw pijn klinkt echt als bekkenklachten, Danielle haar pijn is anders beschreven vind je niet? 

Stef 16-11 om 21:36

Ja idd, daarom vroeg ik of ze al een echo had gehad... 
Ik heb ook een bbz gehad maar dat wist ik al op 5 weken en ik klapte ook dubbel van de pijn ! Maar jij bent 7 weken lijkt mij laat voor een bbz ... ale, mijn ervaring! 
Tis idd belangrijk dat je het laat nakijken want het is levensgevaarlijk.
Heb je een goede stoelgang? Mss verstopping van de darmen? 
Maar ja, ik wil geen dokter spelen ... mss toch morgen naar uw huisarts of gyn bellen. Als het vandaag ondraaglijk word ga je vanavond naar spoed ... ben bang voor u dat het bbz is ... heb het meegemaakt en dacht letterlijk dat ik doodging. 
Ik hoop op het beste danielle 
Hou je ons op de hoogte? Denk aan je 

Danielle (Gast) 16-11 om 21:39

Ja doe ik ,ga morgen nog eens bellen  en hoop dat ik op gesprek mag komen! Laat het jullie weten

Hartje 16-11 om 22:12

Nou ben benieuwd inderdaad! Hopelijk iets onschuldigs. 
Stef m'n zus had 't met 8 weken, kan dus wel. Maar die had 't ook echt niet breed nee, pijn! 
Dus Danielle, voor vanacht meteen de telefoon grijpen bij te veel pijn, bloed of andere symptomen van bbz! 

Danielle (Gast) 16-11 om 22:26

Dankjewel. Moet eerlijk zeggen dat ik het niet constant heb en als ik loop ( naar de supermarkt bijvoorbeeld) trekt het weg. Geen bloedverlies. Geen flauwval momenten. Zoals ik lees op internet. Ik maak me enorm zorgen en hoop dat dit heel onschuldig is. Morgen bel ik meteen! En hoop dat ik eerder langs mag komen voor de echo..

Hartje 16-11 om 22:48

Dat scheelt al weer. Hopelijk slaap je lekker vannacht, succes morgen! 

Stef 17-11 om 12:44

Hoi danielle, hoe gaat het? Heb je de nacht rustig kunnen doorbrengen? 
Groetjes 

Hartje 17-11 om 16:46

Je laat ons wel in spanning! K hoop geen bericht is goed bericht! 

Danielle (Gast) 17-11 om 21:43

@stef @ hartje

Thank god... geen bbz !! Il dacht zelf op een gegeven moment aan een blaasontsteking.  Ook niet. Zoals ze onderzochr hebben wijst niets er naar toe en kan ik met ern gerust hart naar de echo toe straks. De enorme pijn is waarschijnlijk toch door de hormonen.  Hij vertelde dat de ene vrouw er veel meer last van heeft dan een ander.  Die enorme pijn is ontstaan door een opeenhoping van hormonen omdat het lichaam zoveel moet regelen. Nu blijft het altijd spannend  het 1e trimester  maar ben al heel gerust. 

Stef 17-11 om 21:47

Oooooh gelukkig danielle, ben zo blij 
Maar ze hebben nog geen echo genomen? Ben je bij je huisarts geweest? 
Groetjes

Danielle (Gast) 17-11 om 23:29

Ja huisarts ja!  over anderhalve week een echo. Ben benieuwd.  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Enorme bandenpijn' in het Zwangerschapsforum