5 weken zwanger en buikpijn...

133 antwoorden en 45813218x bekeken

Nancy (Gast) 13-01 om 21:19

probeer en van te genieten en zoek niet te veel op internet want daar staan met name alle slechte ervaringen. 

Nou Linda dan zit het er voor jou al weer bijna op wat betreft de zwangerschap.... Spannend.

reageer

Linda 14-01 om 18:27

Jazeker! Any day now! 

Danielle (Gast) 04-02 om 10:55

Hoi allemaal! Ik ben nu volgens de berekening 4en een halve week zwanger. 14 maart de eerste echo, duurt voor mijn gevoel veelste lang!! Wie hebben er allemaal voor de 10 weken een echo laten doen?

Liefs

Nancy (Gast) 04-02 om 14:28

ik heb met 8 weken een echo laten maken bij de gyneacoloog. Was gewoon een uitwendige echo en was goed te zien, hartje klopte goed.

Linda 12-02 om 23:38

Idem!

Nancy (Gast) 13-02 om 13:07

ben jij ondertussen al bevallen linda?

Linda 14-02 om 19:48

Jazeker! 31/1 ben ik bevallen van Jolie!

Izzy (Gast) 24-02 om 23:09

Ik weet sinds zaterdag dat ik zwanger ben.Nu 5 1/2 week.En hier ook constant kramp en menstruatie gevoel.
Word er erg onzeker van..blij te lezen dat ik niet de enigste ben ...

Laura (Gast) 03-04 om 00:44

hallo dames ik voel me niet goed ben 6 weken zwanger alleen ben heel erg bang want heb zoveel buikkrampen bij mijn bovenbuik kan iemand mij gerustellen ik heb pas 12 april afspraak bij de verloskundige

Maaike 06-04 om 21:45

Hallo.
Ik vraag me af ik heb best wel buikpijn onderin
En rommelde darmen. 
Ben nu 5 weken zwanger precies!
Gelulkig geen bloed verlies maar toch een beetje bang allemaal hoef pas 29 april eerste echo temaken . Iemand die me een beetje kan gerustellen! 
Groetjes

Dominique 25-04 om 21:17

Hoi allemaal, 

Zit er nog iemand op dit forum?  Zonet alles gelezen maar zie dat het al paar  maanden oud is :/

Ik zit ook in mijn 5e week,  alleen met heel veel schrik. Vandaag lichte bloeding gehad (roze) opgemerkt als ik naar toilet ging..  Gisteren  betrekking gehad met partner, maar is dat dan normaal dat er dan bloeding is 24u later?!  En roze duidt ook op "vers"  bloed... 
En sinds late namiddag menstruatie  achtige pijn  in onderbuik,  exact zoals  in vorige berichten  van de andere vrouwen... 

 Nu maak ik mij ernstige zorgen of dit  een dreigende  miskraam  is, of dat het bloed van het vrijen is  en de pijn normaal is door de groei  van de baarmoeder...  

Help

Jootje (Gast) 22-05 om 00:13

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en was even op onderzoek uit.
Ben voor de 2e keer zwanger... Eerste helaas een miskraam met 10 weken. 
Paar dagen geleden weer een positieve test gehad.
Enerzijds blij, anderzijds bezorgd...
Heb de ziekte van Graves... (Auto immuunziekte wat mijn schildklierwerking heeft versneld) wat een vergrote kans op een miskraam betekent.
Heb al ruim een week menstruatie achige buikpijnen. Ik lees gelukkig dat dit veel voorkomt in t begin. Maar ik herken het niet van de vorige keer, wat je toch wel weer onzeker maakt.
Ergens probeer ik mezelf voor te bereiden dat dit ook een miskraam kan worden. Maar vind dat ook zonde als het toch goed gaat. Dat heb ik er niet van genoten... Zou toch zonde zijn...  Geen idee wat ik met dot berichtje wil. Maar een reactie zou al prettig zijn... Liefs

Cin 09-06 om 22:10

Hoi
@Dominique
Ik ben zondag 5 weken zwanger van de 2e  en heb ook  de menstruatie achtige krampen.  Ik heb het web afgestruind en zag dat je na het vrijen idd bloedverlies kan hebben. Zolang het niet helder rood is en veel lijkt het me loos alarm.

@jootje
Ik heb hypotherioedie (trage schildklier) en wanneer je onder een goede endocrinoloog of internistbegeleiding staat moet het gewoon goed komen! Voordat ik zwanger raakte met deze aandoening. ....pfff... nu met de goede waarden is het na 3 jaar eindelijk gelukt olv mijn endocrinologe die ik sinds anderhalve maand bezoek! 

Geloof hoop en liefde.  De natuur zijn werk laten doen zijn mijn 'mantras' om angst voor evt miskraam uit te bannen. 

Succes dames!

Dominique 25-08 om 13:56

Dag Cin,

Helaas was het uiteindelijk toch een miskraam nog dezelfde week
Het goede nieuws is wel dat ik opnieuw zwanger ben ! 7 weken nu !! Spannend
Groetjes,

Dominique

Nancy (Gast) 27-08 om 10:24

hier bij beide zwangerschappen buikpijn gehad in het begin. Menstruatieachtige krampen, zo erg dat ik het er gewoon af en toe warm van kreeg. Hield een week of 3 aan en begon op 5 weken. De ene is ondertussen 2 jaar en de andere 3 maanden. Krampen horen erbij je darmen moeten plaats maken voor je baarmoeder.

Hoop dat dit je een beetje gerust stelt

Martina (Gast) 31-08 om 13:37

Hallo! Ik ben nieuw hier. Vandaag 4 weken en 5 dagen zwanger. Ik ben heel bezorgd. Eerst deden mijn borsten heel erg zeer maar dat is sinds twee dagen ietsje minder geworden. Ook heb ik last van mijn darmen. Niet dat het heel veel pijn doet, maar wel vervelend. Mijn ontlasting is ook zachter geworden en soms moet ik twee keer per dag naar het toilet. Mijn eerste echo heb ik pas 13 september. Zijn er meer moeders met hetzelfde problemen? Hopelijk kan iemand mij een beetje geruststellen.

Anoniem (Gast) 18-10 om 21:13

Hi meiden,
Ik had nooit gedacht iets op een forum te plaatsen... ;-)
Vandaag kreeg ik van de huisarts te horen dat ik zwanger ben. Ik zou 4 weken en 4 dagen zwanger moeten zijn. Ik heb last van buikpijn, last van mijn onderrug en heb licht roze bloedverlies. Ook zijn mijn urine testen negatief, maar volgens de bloedtest ben ik zwanger. Donderdag ga ik opnieuw bloedprikken om te kijken of mijn hcg verdubbeld is, hcg is nu 176. Ik vind het zo spannend!! Als ik lees schijnen mijn klachten 'normaal' te zijn en moet ik gewoon geduld hebben een vertrouwen dat het goed is maar toch... Hoop echt dat mijn hcg verdubbeld is donderdag! 
Liefs!

Danni 20-10 om 03:33

Hoi Lynn,
Je verhaal komt me bekend voor! Ben zelf bijna 6 weken zwanger en heb zoveel pijn in mijn darmen en misselijkheid! Maar bij jou was het dus snel over?
Ik heb zelf prikkelbare darmen dus misschien is het daarom nu zo heftig?
Groetjes Danielle 

Mariska (Gast) 28-10 om 06:58

goedemorgen 
Ik zit een beetje verhalen te lezen 
Ben nu zelf 5 weken zwanger en krijg volgende week mee eerste echo hij is alleen inwendig
Iemand een inwedige echo gehad zoja hoe voelt dat ?

Pien (Gast) 17-01 om 20:08

Wat fijn om al jullie verhalen te lezen! Ik ben nu 5 weken zwanger van ons eerste kindje, zo spannend allemaal. Ik heb echt geen idee wat je allemaal kunt voelen en wat normaal is. Ik heb ook last van lichte krampen in m'n onderbuik. Jullie hebben me weer gerust gesteld  

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 weken zwanger en buikpijn...' in het Zwangerschapsforum