HELP

21 antwoorden en 27030779x bekeken

Johanna (Gast) 03-09 om 16:43

Hallo allemaal ,

Waarschijnlijk krijg ik nu een heleboel negatieve reactie met deze vraag , maar ik hoop dat er iemand serieus op wil reageren want het is heel belangrijk voor mij!
Sinds een half jaar heb ik een relatie met een Nepalese man die tijdelijk in Nederland onderdak heeft gezocht.
Al langer is tersprake gekomen dat hij wil terug wil naar zijn geboorteland.
Deze datum komt nu steeds dichterbij. Iets te dichtbij en ik ben nu in paniek want ik hou van hem.
Sinds enkele dagen heb ik het gevoel dat ik zwanger ben. Mijn borsten zijn opgezet en ik ben misselijk.
Mijn instinct zegt aan alle kanten dat ik zwanger ben ! Echter geloofd mijn vriend mij niet en blijft voet bij stuk houden dat hij volgende week naar Nepal zal vertrekken.
Echter kan ik pas over negen dagen testen.
Ik wil er alles aan doen om geen alleenstaande moeder te worden en wil graag mijn vriend in Nederland houden!
Hierom mijn schreeuw om hulp , wil iemand mij alsjeblieft helpen in deze situatie en wie is bereid om mij een positieve test op te sturen naar mij zodat ik mijn vriend kan overtuigen dat ik echt zwanger ben en niet weg zal gaan.
Uiteraard betaal ik hier extra voor.
Graag alleen serieuze reacties want ik ben radeloos.
Johanna

reageer

Tooby 03-09 om 17:21

Als je al weet dat je zwanger bent (en dus innesteling hebt gehad) hoe kan je dan pas over 9 dagen testen? Je hoeft tegenwoordig niet meer te wachten tot op de dat je normaal ongesteld moest worden.
Koop een test die werkt vanaf 6 dagen voor je menstruatie en doe die test.


MOET hij volgende week terug of is een iets langere tijd mogelijk? Als hij terug MOET ivm einde verblijf, dan zal hij ook terug moeten als je wel zwanger bent, want als hij hier langer wilt blijven zal hij een langer verblijf aan moeten vragen en dat kan niet als hij hier illegaal is.

Johanna (Gast) 03-09 om 18:05

Bedankt voor de reactie,

Ik weet niet precies wanneer de innesteling is geweest. Ik gok dus.
Vandaag helaas een negatieve test. Terwijl ik nog niet kan testen en dus te vroeg was.
Maar ik weet gewoon dat ik wel zwanger ben.
Vandaar mijn vraag ook , wie kan mij uit de brandt helpen aan een positieve test en heeft empathie ?
Ik betaal er dertig euro voor.

Tooby 03-09 om 18:07

Een positieve test heeft toch geen zin want als hij terug MOET, dan moet hij dat ook met een positieve test.

sweet 03-09 om 18:31

Als je al duidelijke symptomen hebt, dan zou de test toch ook positief moeten zijn? Als je echt pas over 9 dagen kan testen, dan denk ik niet dat de symptomen van een zwangerschap komen.
Ook vind ik eerlijk gezegt niet dat je dit kan maken, stel dat je niet zwanger bent...
Lichaam kan je goed voor de gek houden als je iets heel graag wilt. 
Maar goed dat is mijn mening.

Johanna (Gast) 03-09 om 19:40

Even voor alle duidelijkheid.
Mijn vriend is hier niet illegaal.
Het is voor mij een laatste redmiddel om deze relatie te redden'.
Mijn vraag is ook , wie kan mij helpen aan een positieve zwangersschapstest zonder vooroordlen

Tooby 03-09 om 20:01

Ik stelde een vraag en kreeg geen antwoord.

MOET jouw vriend terug vanwege het verlopen van zijn visa of niet? 
Zo JA, dan moet hij terug bij het verlopen van zijn visa: zwanger of niet zwanger.

Zo NEE, dan waarom kan hij niet wachten?..moet een andere reden zijn.

Johanna (Gast) 04-09 om 12:38

Dit zijn prive redenen verder.

Ka (Gast) 04-09 om 12:43

Ik vind persoonlijk dat je een rare vraag stelt. 
Ik bedoel , alle respect da je u relatie wil redden en u vriend wil hierhouden maar hier iemand om een positieve test vragen en dan laten opsturen ? Wat als jou vriend dat ontdekt , denk je dan dat er nog vertrouwen langs zijn kant is . Als je nog 9 dagen hebt tot je zou kunnen testen kunnen jou symptomen wel degelijk van iets anders zijn of omdat je er gewoon mee teveel bezig bent .. 

Ik hoop dat je iemand vind dat jou wil helpen maar ook dat je niet met het vertrouwen van je vriend speelt

Tooby 04-09 om 12:50

Prive redenen..oke

VOOR IEDEREEN DIE DENKT HAAR TE HELPEN:

Ookal is ze wel zwanger, haar vriend moet toch terug naar zijn geboorteland vanwege einde visa.
Als dat niet het geval is, dan is dit puur dreigen en niemand zou zo'n persoon moeten helpen. 

Zeggen dat je zwanger bent, terwijl je niet zeker weet dat je zwanger bent, tegen je vriend om hem bij je te houden is al, in mijn mening, achterlijk..laat staan iemand betalen om de leugen nog ff lekker aan te dikken.

Maar ja succes hoor..

Tooby 04-09 om 12:57

Oh en om je toch een beetje te helpen:

Doe gewoon een vroege test. Grote kans dat als je echt zwanger bent, deze al positief is. Stuk makkelijker en goedkoper dan iemand een test laten opsturen.

MM23288 04-09 om 13:10

Ik denk elke maand dat ik zwanger ben, ik heb namelijk alle symptomen van een zwangerschap! elke maand denk ik weer, nu is het echt, en begin ik zelfs al te praten tegen mijn buik. toch, word ik elke keer weer ongesteld. waarom? ten eerste zijn de symtomen van een ovulatie ect precies hetzelfde als het begin van een zwangerschap. deze heb ik geduurende hele luteale fase. Ten tweede, als je jezelf echt inwerkt dat je zwanger bent, ga je dat geloven. kwaaltjes waar je wel vaker last van hebt ga je afschuiven op zwangerschap. Dit kan zelfs zo ver door gaan tot schijnzwanger.
Wat ik denk is dat je echt heel graag je vriend in nederland wilt houden, wat ik begrijp. misschien wel zo graag dat je bewust of onbewust jezelf wijs maakt dat je zwanger bent. 9 dagen voor je NOD is het eigelijk bijna onmogelijk (het kan natuurlijk wel) om al zoveel zwangerschaps symptomen te voelen. Want, bijvoorbeeld, misselijkheid, is ( en dit is bij de meeste vrouwen, dit verschild per vrouw) door de vele hormonen. Zoveel heb je nog niet als je pas net zwanger bent. Dan heb je er niet eens genoeg voor een goede positieve test. Misselijkheid kan wel komen door de ovulatie, het LH hormoon. Hier heb ik elke maand zoals ik al zij last van. Ook opgezwollen borsten, opgeblazen gevoel. Kan allemaal daardoor komen.

Ik hoop oprecht voor je dat je zwanger bent. Ik vind dat je een relatie niet moet beginnen met een leugen. Praat met hem erover. Vraag of hij het even uit kan stellen. Als dat zou kunnen met een zwangerschap kan dat nu ook. Doe samen die test. Zou je echt, mocht je zwanger zijn, terug willen kijken op een tijd waarbij je een ander mans zwangerschapstest heb gebruikt? Zou je altijd met die leugen kunnen leven?

Dit is allemaal niet boos of negatief bedoelt. Ik weet hoe je je voelt en heb dit vaak meegemaakt. Ik probeer je alleen even goed na te laten denken, omdat ik denk dat dit niet de goeie beslissing is, en ik denk dat jij dat ook wel weet, maar omdat hij zo snel weg moet, je een beetje in paniek raakt, wat ik volkomen begrijp. 

Groetjes, MM23288

Kimberley 04-09 om 13:19

Maar dan denk ik ook... hoe kan jij met jezelf leven dat jij de persoon van wie je zegt zoveel te houden, ZO te misleiden? Dan gaat er echt iets mis in je hoor.. sorry. Ik wil je niet kwetsen maar ik hoop wel dat er een lampje gaat branden bij je. Liefde maakt blind en ik snap dat je van echte liefde hele gekke dingen gaat doen maar dit is niet gezond. Als jij zoveel van hem houdt zou je hem dat niet aan moeten doen op deze manier. Als jij zeker weet dat je zwanger bent kan je hem ook nog contacten als hij in Nepal zit of je gaat naar hem toe.

Met alle respect... Hij wilt terug naar zijn land, als jij zoveel van hem houdt waarom ga je niet met hem mee? Hij houdt blijkbaar niet genoeg van jou om in NL te willen blijven bij jou... heb je daar wel eens over nagedacht? Wil je dan wel zo een man in je leven als de vader van je kind?

Saartje 04-09 om 17:18

En als iemand een positieve test opstuurt en je vriend blijft hier en je bent toch niet zwanger? Hoe ga je hem dat dan vertellen? Als hij er dan achter komt dat je zo gelogen hebt gaat hij alsnog weg! Ik vind het geen goed plan, als hij om je geeft blijft hij hier en anders jammer! Je kunt niet iemand tegen zn zin bij je houden dat lijkt me geen fijne relatie.

Tooby 04-09 om 17:21

Ik ben zwanger en mijn man woont (nog) niet eens in Nederland..er zijn echt wel betere manieren.

Stef 04-09 om 23:21

Dat jullie op zo een oproep reageren snap ik al helemaal niet 

Tooby 05-09 om 02:45

Waarschijnlijk dezelfde reden als dat jij dat nu ook doet..
..verveling hahaha

Stef 05-09 om 10:10

Hahahaha 

Kimberley 05-09 om 22:12

Maar echt he Tooby  wat doe we anders op zo een forum. Toch ook wel interessant dit soort onderwerpen en visies van anderen.

Tooby 05-09 om 22:14

Ja inderdaad haha, ja soms schrik ik er wel van hoor, als je nu zo leest zulke verhalen..achja

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HELP' in het Zwangerschapsforum