doen jullie al mee? moeders voor moedera

38 antwoorden en 45637325x bekeken

Tessel 26-11 om 20:44

Hoi allemaal,

Zal vast al vaker onder de aandacht zijn gebracht maar beter teveel dan te weinig :-)
Doen jullie mee met moeders voor moeders? Ik ben afgelopen weekend begonnen. Weinig moeite en veel plezier voor iemand die graag zwanger wil worden maar het niet lukt. Ze komen iedere week discreet ophalen of je kunt zelf brengen.
Op dit moment zijn er minder mensen zwanger en van de zwangeren doen ong 30% mee. Hierdoor zijn de wachttijden lang en kunnen wel 6 mnd zijn.

Ikzelf heb het geluk dat ik op een natuurlijke manier zwanger ben geworden maar ken ook iemand die zonder hcg nooit het geluk van een kindje had mogen meemaken. Ik kan me voorstellen dat enorm lang wachten op een behandeling na een jaar proberen een hels lange tijd is!

Lang verhaal, ik moest het even kwijt!

Liefs

reageer

Leentje 27-11 om 14:45

Ik had mij ookal aangemeld!!! Zeg het voort!!!!Iedereen verdient de kans om zwanger te mogen zijn!

Kelly 27-11 om 15:51

Goed dat je het hier nog even weer neer zet Tessel! Ik heb me gelijk aangemeld. Zit wel al in de fase dat ze niet zeker weten of het voor mij nog zin heeft. Maar kan het altijd proberen. Ik heb eigenlijk vanaf het begin getwijfeld, omdat ik het graag wel wou doen maar we zelf nogal een moeilijke start hebben gehad. Maar nu alles goed gaat hier, wil ik er heeeel erg graag aan meewerken! En eigenlijk zou ik het te gek vinden als gewoon iedere vrouw het deed, omdat het maar zo'n kleine moeite is en je er echt stellen heel erg gelukkig mee kunt maken.

RJ 27-11 om 18:22

Ook ik heb me aangemeld. Vorige keer helaas dezelfde week weer af moeten bellen. Even getwijfeld dus maar dacht hoe eerder, hoe beter.

Door 27-11 om 21:52

Hoi Tessel,
Zeker goed on onder de aandacht te brengen! Ik doe zelf al 2 weken mee en het is echt en kleine moeite.
Zelf ken ik ook mensen waarbij het helaas niet allemaal vanzelf wil gaan. het is fantastisch dat we op deze manier die mensen kunnen helpen om dezelfde droom te verwezenlijken.
Dus aan iedereen die twijfelt of zich nog niet heeft aangemeld, gewoon doen!

Kelly 04-12 om 16:39

Helaas weinig reactie hier! Was wel heel benieuwd.
Ik ben vandaag terug gebeld en ze waren erg blij met mijn aanmelding. Ik ben waarschijnlijk al te lang zwanger voor echt veel HCG in mijn urine, maar ze willen toch graag dat ik meedoe omdat er écht een groot te kort is aan zwangere vrouwen die meedoen aan Moeders voor Moeders!
Donderdag heb ik een afspraak en zal er vanalles gecontroleerd worden geloof ik. Ben echt blij dat ik mee kan doen en op deze manier iets goeds kan doen!
En ik hoop serieus dat er hier meer moeders-in-spe zijn die de moeite willen nemen om gewoon even je gegevens in te vullen op moedersvoormoeders.nl! Zo simpel is het namelijk. En zo snel als ze kunnen word je gebeld voor een afspraak en kan je echt andere stellen heeeel erg veel geluk brengen!
Zo dat moest ik even kwijt!

mama3 04-12 om 18:35

Ik doe al mee vanaf 6 weken zwangerschap. Is helemaal geen grote act! Bij mijn twee dochters  kon ik niet mee doen omdat ik toen nog in Duitsland woonde. Daar is helaas geen moeders voor moeders. Dus nu wel extra leuk om bij de laatste toch mee te kunnnen doen!

RJ 04-12 om 18:40

Hoi Molly, Spannend of je mee kan doen. Mijn deelname is een feit. Bij een eventuele volgende zwangerschap eerder aanmelden zou ik zeggen

Kelly 04-12 om 19:12

Rj ik ga me zeker eerder aanmelden bij een volgende zwangerschap maar helaas hebben wij zelf weken gedacht dat mijn zwangerschap niet goed was en dus niet aangemeld. Maar volgens deze vrouw van moeders voor moeders is het hier zo slecht met deelname dat alle beetjes helpen en ik dus zo goed als zeker mee kan doen.
Ik zou alleen graag willen dat het hier op het forum ook iets populairder was! Juist omdat het zo'n kleine moeite is!
Liefs

RJ 07-12 om 12:42

En Molly, mag je gaan sparen? Idd jammer dat er zo weinig animo voor is. Ik ben in mijn omgeving ook de enige, terwijl het zo simpel is. Plassen moet je toch denk ik dan maar

Tessel 07-12 om 16:21

Goed bezig meiden! Ik vind het een fijn idee dat ik iemand anders een groot plezier doe. Niet iedereen heeft zoveel geluk als ik

Kelly 08-12 om 20:19

Ja ik mag tot 9 januari! Het is echt heel goed te doen! Kost niet eens veel meer tijd.
Tessel, dat vind ik ook hoor. Waarom zou je het niet doen als je een ander stel er zo gelukkig mee kan maken.

Iza 08-12 om 20:25

Bij de eerste wel meegedaan maar bij de tweede hebben ze eigenlijk niet eens contact met me opgenomen hierover. Is ook wat langs me heen gegaan omdat we toen midden in een verhuizing etc zaten.

Ikke (Gast) 28-12 om 19:11

Had 2e kerstdag een positieve test en meteen aangemeld !!!
Ik ben meteen na het stoppen met de pil zwanger geraakt. En vind moeders voor moeders goed initatief,
Ik snap niet dat sommige mensen twijfelen om mee te doen...

Sanne 29-12 om 10:20

Ik heb me vorige week aangemeld en ben er afgelopen donderdag mee begonnen. Kan mooi nog 10 weken helpen!!

Laura 31-12 om 08:57

Bij mn eerste zwangerschap heb ik mij aangemeld dus vond het wel zo logisch om dit nu weer te doen. Zeker gezien het feit dat ik best wel wat mensen in mijn omgeving heb die niet zo makkelijk zwanger kunnen worden. een kleine moeite voor mij met hopelijk grote positieve gevolgen voor een ander!

Angelique (Gast) 01-01 om 16:07

Hoii,

Misschien een stomme vraag, maar wat is en doet moeders voor moeders pecies?

X angelique

Laura 01-01 om 16:29

Moeders voor moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. In die urine zit een hormoon waar ze medicijnen van kunnen maken om vrouwen te helpen die minder makkelijk zwanger worden. Kijk eens op hun website of gewoon even googelen.

mathildaekkel 01-01 om 22:37

Hoi,

Ik ben een van de minder gelukkigen die het nodig heeft dat vrouwen hier aan mee doen. Het was voor mij heel belangrijk en ben dan ook blij dat ik zelf ook mee mag helpen sparen. Zo kan ik andere vrouwen weer helpen die het nodig hebben.

Ik hoop dat er veel zwangere vrouwen zijn die ook mee gaan doen, het is voor een goed doel en je wordt ervoor beloont.

Dus ik zeg doen, meld je aan als je zwanger bent.

Groeten

Trui (Gast) 07-01 om 20:03

Ook ik ga meedoen. 6,5 week zwanger, vrijdag intake met moeders voor moeders.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'doen jullie al mee? moeders voor moedera' in het Zwangerschapsforum