6 weken zwanger en bruinoud bloed?

30 antwoorden en 45116453x bekeken

Mie (Gast) 28-05 om 06:37

Hier vandaag 6 weken zwanger gisteren echo gehad. Alles leek goed ook al was er nog niet veel op te zien. Nu vandaag opgestaan met wat weinig bruinverlies. Dus schrik zit er wel in. Heb al vier miskramen gehad maar weet niet meer met wat het begon. Dus begin in nu lichtjes terug te panikeren.

reageer

Miss (Gast) 29-05 om 07:27

Heyhey dames ik ben 6 weken zwanger volgens de test. En ik had gisteren last van bruine afscheiding zo maat 3 x klein beetje. Ben bang het helder bloed ga worden. Vorig jaar ook miskraam gehad. Begon ook zo. Dus ben erg bang. Heb morgen maandag dus een inwendig echo. Ma weet denk nu al de uitkomst.

Anoniem (Gast) 01-07 om 19:01

Hoi ik ben 6 weken zwanger vanochtend krijg ik en bruinafcheiding maar laater van de dag was het rood ik ben maar naar verloskundige geweest en gelukkig kon ze het hartje wel zien kloppen maar ze zei als bloeding niet stopt en buikkrampen de kans wel groot dat loopt tot miskraam mijn volgende echo is volgende week ik maak me echt zorgen ik heb 3 maanden trug ook en zwaar miskraam gehad ik hoop niet dat het opnieuw gaat geburen

kim (Gast) 04-02 om 10:31

hallo,
ik ben nu ongeveer 7 weken en 3 dagen zwanger en vorige week verloor ik bruin bloed dat stopte maar gister avond begon het weer.
nu weer niks ik weet me even geen raad... vk laat het afweten daar heb ik woensdag een afspraak bij die willen niet eerder..
kan iemand me gerust stelllen?

bella (Gast) 22-03 om 23:16

Heyy, ik ben nu ongeveer 7weken zwanger. Half jaar geleden mk gehad  Verlies sinds een week bloed. Na de gemeenschap. Vk zei dat het waarschijnelijk door de gemeenschap kwam. Maar nu bloed ik nog steeds dan weer wel en dan weer niet. 
10maart echo gehad maar nog geen hart actie gezien volgens vk was het nog te klein ben ook totaal niet meer misselijk. Wat denken jullie

jdevries487@gmail.com (Gast) 11-07 om 11:44

zaterdag klein beetje helder bloed verloren nu af en toe wat bruinbloed maar zeer weinig is dit een innesteling?

Trisha (Gast) 09-08 om 09:02

beste dames,
Ik ben nu 7 weken zwanger en sinds een paar dagen heb ik bruin bloedverlies wat steeds meer wordt (alleen bij het afvegen)
Vandaag had ik ook hele donkere slierten erbij.
Gister ben ik voor echo geweest omdat ik me heel erg zorgen maakte en ook erg veel last van Mn rug heb. Het vruchtje was aan de kleine kant, deze werd geschat op 5,5 week zwangerschap. De gyn kon mij niet gerust stellen want het is alles of niks zei ze. Er was overigens wel hartactiviteit.
Heeft iemand hier ervaring mee? En wat willen die donkere slierten zeggen?

Je kunt reageren op dit onderwerp '6 weken zwanger en bruinoud bloed?' in het Zwangerschapsforum