opnieuw zwanger na een windei, wie ook?

29 antwoorden en 41804660x bekeken

jip26 11-10 om 12:17

Lieve forum lezers, ik ben weer zwanger nadat ik de vorige keer een "windei" heb gehad, op internet kan ik er maar weinig over vinden of de kans op een 2de keer kleiner is..

Wie heeft er wel een positief verhaal en is na een windei nu zwanger van een gezond kindje? Of heeft al een kindje..

Wie je ook bent, je zou me met je verhaal heel erg helpen!

Liefs jip

reageer

jip26 11-10 om 14:37

Please iemand? Voel me bijna de enigste hierin.. al zo vaak bekeken..

* 11-10 om 15:20

@jip,

Ik zie topic voor t eerst ik heb er wel is van gehoord
Maar ik weet t echt niet probeer vooral te genieten..
Van je zwangerschap... Ik hoop dat je gauw antwoord
Krijgt op. Je vraag van het windei...

Liefs Ju of wel mavanmi

Beertje 11-10 om 16:39

Hoi!

Ik heb ook en zogenaamd windei gehad. Of te wel een leegvruchtzakje. Zelf vind ik dat veel beter klinken.

Probeer zoveel mogelijk van deze zwangerschap te genieten, aan ervaringen en schema's kansen heb jij helemaal niks. Ik snap je bezorgdheid heel erg goed. Wanneer mag je komen voor je eerste echo?

Mijn verhaal houd helaas niet op bij het lege vruchtzakje. Maar nu wel ruim 25 weken zwanger en alles gaat super goed

Anna (Gast) 11-10 om 19:32

Een leeg vruchtzakje is, hard gezegd.. gewoon pech gehad.. kan iedereen overkomen en je hebt nu zeker niet een grotere kans dat het weer zo is!
Ik vind een wind ei echt een vreeeeselijk woord zelf ook! Alsof het een 'grapje'  is ofzo (zo komt het op mij over) Ik heb gelukkig nog nooit een miskraam o.i.d. gehad, en nu zwanger van de 2e, maar leeg vruchtzakje was wel beide keren m'n aller grootste angst.. dat je denk dat je gewoon leuk zwanger bent.. en dan kom je voor de echo en zie je niks.. verschrikkelijk!
Komt vast goed nu!! Over 7 maanden heb je gewoon een mooi kindje in je armen!!

jip26 11-10 om 20:20

Bedankt voor jullie reactie meiden, en idd vind ik windei ook zo'n vreselijk woord, bah bah!

en ben blij met jullie reactie, was gewoon nieuwsgierig wie na een leeg vruchtzakje opnieuw wel gewoon zwanger is nu..

Het knaagt gewoon aan me, voel me niet veel anders dan toen, heb alleen veel meer last van buik krampjes gehad dit keer! Ik heb maandag mijn eerste echo en zie er enorm tegenop, ben zo bang dat onze droom voor een 2de keer aan diggelen word geslagen!

Ik vind het fijn om te lezen dat je nu wel zwanger bent beertje!!

Liefs jip

Anna (Gast) 11-10 om 21:03

Hierboven was ik trouwens

Beertje 12-10 om 09:06

Jip wat fijn dat je maandag al voor de echo mag! Ik herken gelukkig die hele erge zenuwen niet. Ik zag elke zwangerschap als een nieuwe en het zou die keer wel goed komen.

Na 3 miskramen zijn wij wel even gestopt geweest. Het was gewoon echt even te veel. Toen ik zwanger raakte van deze zwangerschap ben ik geen enkele keer bang geweest de eerste 12 weken. Dat kwam pas erna. Ik kreeg toen geen echo's meer, voor mij was dat even een moment van bevestiging. Heb gelukkig hele lieve vk's hoef maar te bellen dat ik onzeker ben en ze komen zo snel mogelijk langs om mij even te controleren. En even het hartje te beluisteren.  Een beetje wat Anna schrijft. Angst of het nog wel leeft. Nu ik mijn kindje elke dag voel en er heerlijk mee kan spelen is die angst ook weg. Mijn vk vertelde dat je er nu toch niks meer aan kan veranderen. Alles ligt al vast. Zorgen maken heeft geen enkele zin, het voelt veel te naar en genieten is veel fijner.

Praat erover zoveel als je wilt. Uit je goed en krop het niet op. Ook al word je man nog zo gek van je jij hebt dat dan gewoon even nodig. Probeer toch van dit kindje te genieten, dat heeft je kindje echt verdient. Ik kan nu met veel liefde terug kijken na de verdrietige periode.

Kijk er niet raar van op als je tijdens deze zwangerschap, er van uitgaand dat alles goed komt, soms nog erg verdrietig kunt zijn. Je bent toch echt wat verloren en dat heeft zijn sporen na gelaten.

Dikke knuffel voor jou! Laat je morgen even weten hoe het gegaan is?

Anna (Gast) 12-10 om 10:04

Mooi gezegd Beertje..
Maar jij zal wel heel vaak gecontroleerd zijn in het begin denk ik? Dat scheelt misschien ook wel wat in de 'stress' ... bij m'n eerste kreeg ik m'n eerste echo pas met 11 weken.. Dus dan zit je wel heel lang in onzekerheid of er uberhaupt een kindje zit, en of het hartje klopt.
Maar wat je zegt klopt natuurlijk helemaal, het gaat toch zoals het gaat, je kunt een miskraam toch niet voorkomen, dus het heeft ook geen zin om je er druk om te maken.. maargoed, dat is de theorie  haha, ik zei dat ook tegen m'n vriendin toen ze zwanger was.. maar toen ik zelf weer in de situatie zat was het toch weer anders!

Beertje 13-10 om 09:53

Klopt het is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Toch proberen  Ja ik heb bij deze zwangerschap wat meer echo's gehad. Ook om te voorkomen dat ik niet weer zo lang zwanger hoefde te zijn als het niet goed zat. Als je het niet vertrouwd of je te veel zorgen maakt kun je gewoon vragen of je eerder mag komen.

Jip heel veel suc6 vandaag! Ga voor je duimen op een mooie echo!!

jip26 13-10 om 09:57

Dankjullie wel voor jullie lieve woorden! Ben op het moment zo super super zenuwachtig.. bah wat een naar gevoel!

Het voelt gewoon alsof vandaag mijn droom weer als een klap in elkaar kan storten.. nu nog ontwetend..

Maargoed we gaan ervoor, heb een beter gevoel dan de vorige keer!

Liefs jip

Beertje 13-10 om 11:22

Meid laat het gewoon toe. Hoe laat mag je voor je echo? Plan de volgende echo zo vroeg mogelijk, hoef je niet de hele dag in de zenuwen te zitten! Je eigen gevoel zegt heel veel! Bij deze zwangerschap wisten wij alle 2 dat het goed zat, vraag niet waarom het was echt ander.

jip26 13-10 om 22:53

jeeeeeeeejjjj, wat een opluchting hier, we zagen een mooi kloppend hartje!

eerst werd er weer een uitwendige echo gemaakt en de vk zag daar niks op, de angst sloeg me om het hart en ik was zo onzeker en bang.. toen maar een inwendige echo, en ja hoor, daar kwam ons ukkie tevoorschijn, een mooi kloppend hartje!

voor de duur van de zwangerschap zag ze een perfect beeld zei ze, de lengte was keurig en het hartje klopte al heel stevig en regelmatig, het kon niet beter zei ze, dus daar hou ik nu aan vast en ik voel gewoon dat dit echt ons kindje word, dit gaat goed!

liefs jip

ps: bedankt voor jullie lieve woorden van de afgelopen dagen, dat heeft me echt goed gedaan meiden!

Beertje 14-10 om 08:34

Meid wat een geweldig nieuws!!! Wat heerlijk dat jullie ukkie het zo goed doet!!!

Mijn gyn heeft bij deze zwangerschap met 6,3 weken een echo gemaakt. Zij vertelde toen dat het deze zwangerschap goed ging komen. Precies om die redenen niet jou vk aan gaf. Klopt met het termijn en een goed stevig kloppend hartje en dat het niet beter kon. Het is echt iets heel positiefs! Met jou goeie gevoel erbij komt het echt helemaal goed!!!

Nu vooral gaan genieten en vertrouw op een goede afloop!

Wanneer mag je weer voor een echo?

manja (Gast) 20-04 om 13:52

dag dames, na voor mijn gevoel 7 weken zwanger te zijn geweest en een echoscopist die mij wijs wou maken dat ik nog maar 5 weken was.. Paar dagen geleden toch de bevestiging gehad dat het vruchtzakje leeg was.. Sinds 3 dagen nu hevig bloeden gepaard met veel buikpijn.. Ik ben ontroostbaar gewoon.. Heeft iemand nog tips over hoe ik hiermee kan omgaan want ik voel me echt alleen.. Ik hoop dat jullie zwangerschappem goed verlopen!!

Siskaa 22-04 om 20:18

Hey Manja

Rot wat je nu meemaakt! Vorig jaar heb ik het ook gehad... Ik lag toen met weeën op spoed. Ik hoop dat het bij jou zo ver niet komt! Ik kan je alleen zeggen: doe waar je je goed bij voelt en praat met je vriend.. Ook hij zal hier zwaar van af zien. Zoek steun bij elkaar! Wij zijn er uiteindelijk sterker uitgekomen.. 

Meis ik wens je veel sterkte!!

LILI (Gast) 19-06 om 14:58

Hallo iedereen,

Hier minder nieuws.

Maandag geweest voor echo en ja... leeg vruchtzakje.

Nog steeds geen bloeding gekregen. Dus afwachten tot volgende week donderdag.

Dan gaan ze beslissen of er een pilletje opgestoken gaat worden of toch een curretage.

Hier heb ik totaal geen zin in.

Ik heb nog steeds de symptomen van een zwangerschap, daarmee dat het moeilijk is om te geloven dat het niet loopt zoals het moet.

Beertje 19-06 om 15:36

Heel erg veel sterkte. Neem alle tijd die je nodig hebt praat erover met je man. De symptomen zijn heel naar als het niet goed zit. Hoeveel weken ben je nu?

 Denk zelf er goed over na wat jij wilt een pilletje of curretage mocht het niet op gang komen. Lees je erover in. Ik heb 2 keer bewust gekozen voor een curretage onder algehele narcose.

LILI (Gast) 19-06 om 15:58

Ik zou nu 7.5 weken zijn.

De vruchtzak was gegroeid en het hormonenpeil ook.

Mijn buik staat opgezwollen en pijnlijke borsten.

Ik zie de curretage niet echt zitten en hoop op een spontane bloeding.

Beertje 19-06 om 16:04

Je bent nog niet zo heel ver. Zou het niet zo kunnen zijn dat je misschien minder ver bent dan je denkt? Dat wil heel soms nog wel eens gebeuren.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'opnieuw zwanger na een windei, wie ook?' in het Zwangerschapsforum