zijn er mensen die al snel zwanger werden na het slikken van de pil?

24 antwoorden en 39755843x bekeken

Iza 22-06 om 14:12

Ik heb zelf ruim 7 jaar de pil geslikt (ben op mijn 22e gestopt), ik ben toen in december gestopt (alweer zo'n 6 jaar geleden hoor) en in mei eerste poging gedaan om zwanger te worden en gelijk raak!

reageer

Anoniem2 (Gast) 22-06 om 14:21

hallo Iza, 

Bedankt voor je bericht. Ik ben 23 voel me er gwn niet lekker bij veel moe ook en nadat ik iets gegeten heb zit het me niet lekker beetje misselijk erbij maar met vlagen. In december ben je dus gestopt met de pil begrijp ik dan had je het ontpillen dus al gehad ;-) Marja ieder lichaam zit anders in elkaar zeggen ze dan he ;-) verstopping in de darmen komt ook wel voor bij zwangerschap maar heb ik ook m'n hele leventje al..  M'n buik is continu opgeblazen en vooral bij m'n blaas we wachten het af kan me niet voorstellen dat het allemaal zo snel kan gaan haha

Kim1989 22-06 om 22:34

Ik ben zwanger geworden tijdens het slikken vd pil. Eens goed ziek geweest en het was meteen raak. 

Selina (Gast) 23-06 om 00:50

hey meid! Ja hoor dat kan, ik ben meteen na het stoppen met de pil zwanger geraakt. Mijn eisprong was echter wel later dan ik zelf dacht, maar het was echt raak! ik zou als ik jou was tetsen zodra het kan en duimen dat t raak is!!

Anoniem (Gast) 23-06 om 09:04

Bedankt! 

Begrijp ik nou goed dat je 4dagen voor je uitgerekende menstruatie kan testen? Voel me nu beter dan gisterochtend en gisteravond zoveel pijn in de rug en zeur gevoel onderin de buik tepels beginnen ook gevoelig te worden nu zondag leek het helemaal op menstruatie pijn rug en buik m'n vriend kijkt er al helemaal naar uit! Haha ik blijf zeggen afwachten het kan raak zijn maar het kan ook het afkicken van de pil zijn.

Anoniem (Gast) 23-06 om 10:46

December gestopt (na 15 jaar trouw pilgebruik), sindsdien geen menstruatie meer gehad en nu 26 weken onderweg :-)
Dus ja het kan!
Succes

Bloempje85 24-06 om 11:47

Hier ook vrij snel zwanger! Na 14 jaar de pil geslikt te hebben, ben ik half maart gestopt. Heb 2x een normale menstruatie gehad in een nette cyclus en daarna bleek ik zwanger te zijn
Dus ja, het kan inderdaad vrij snel!

Doei 25-06 om 00:01

Ja het kan want ik ben nu 2 maanden gestopt met de pil en al 14 dagen overtijd over 2 week een echo doen want mijn zwangerschapstesten slaan allemaal negatief uit  ja er is en mogelijk heid om te testen voor de menstruatie maar na  ben je toch zekerder

Linda 30-06 om 13:24

Ik ben zo'n 17 jaar aan de pil geweest, tussendoor wel eens een paar maanden gestopt, maar in principe vanaf mijn 14e de pil. Was nu gestopt en nog heel onregelmatig ongesteld, dus hield geen rekening met mijn eisprong of iets. 2e ronde meteen raak! En ik ben 31!
De testen van de Action zijn supergoedkoop en kun je 4 dagen voor je NOD doen. Succes!

Miss88 (Gast) 01-07 om 14:56

vanaf mijn 16e aan de pil.. net voor mn 27e gestopt... met 3 maanden was ik zwanger... nu 10 weken al!
vriend van 4 jaar jonger.. misschien dat jong zaad ook mee helpt haha

Miss88 (Gast) 01-07 om 14:59

Moet daarbij aangeven dat ik onregelmatig ongesteld was.. Hield wel een appje bij WomenLog.. maar deed ik puur voor het bijhouden van mijn ongesteldheid.. dat ik wist wanneer ik een tampon in moest doen haha!
ovulatie niet bijgehouden of iets..

Linda 01-07 om 16:05

Haha, mijn vriend is ook 2 jaar jonger! Is dat dan het geheim? 

Bloempje85 01-07 om 19:56

Haha, zou 't? ;-) Die van mij is 2 jaar ouder...die vlieger gaat voor mij dus niet op!

anoniem2 (Gast) 02-07 om 06:57

Hallo, 

Ik moet nu weer ongesteld worden m'n laatste menstruatie was 2 juni moest het 30 juni weer worden. Ben het nog niet maar ik heb gehoord dat als je net gestopt ben met de pil je ook een week later ongesteld kan worden. Dat je menstruatie een week later kan zijn. Dus daar ga ik maat even vanuit. Haha wel spannend! Heb wel zere borsten zijn wat groter dan normaal en m'n tepels zijn wat gevoelig ene dag erger dan de andere dag.maargoed kunnen ook natuurlijk hormonen zijn... Nog ff wachten (zonde dat ik straks weer een test moet weg gooien met misschien wel negatief resultaat hahaha)

Linda 02-07 om 12:15

Die van Action zijn €1,25 per stuk ofzo! Zou het lekker proberen, weet je voor nu meteen waar je aan toe bent!  Spannend hoor!

Miss88 (Gast) 02-07 om 16:07

Haha dat ken ik!! toen wij er voor gingen en ik was een week over tijd toen werd ik ook helemaal zenuwachtig.. meteen test kopen... van die "dure" 7,49 ofzo... en toen ik echt zwanger was maar het nog niet wist en al weer een week over tijd was en ik dus weeeer en test wilde kopen zie mijn vriend.. wacht nou maar!! maar toen gingen we 6 juni naar open air... denk voor dat ik me vol ga gieten wil ik wel zekerheid.. dus vrijdags test gekocht... om toch maar te wachten.. had wat oud bloed vrijdag toen ik thuis kwam.. dus toen dacht ik.. oke.. morgen word ik ongesteld... toen was het zaterdagochtend.. had ook wat zeer in mn buik vrijdagavond.. en zaterdagochtend nog niks... toen maar getest en binnen een minuut was het een plusje..

Focus je er niet te veel op iig want dat wil dr ook nog wel is voor zorgen dat het dan niet goed lukt.. wij zijn dr ook in gegaan met het idee van het komt als het komt... maar dan toch bij iedere "over tijd" wel beetje gezonde spanning..

Ukje 02-07 om 16:31

hier ook heel snel zwanger. was zo'n 12 jaar aan de pil en ben in juli gestopt met de pil 1 maal menstruaties gehad en in september vorig jaar was ik al zwanger. ik geloofde zelf niet dat het zo snel kon. ik dacht dat je hormonen eerst nog op zijn plooi moesten vallen en dat je niet onmiddellijk een eisprong zou hebben. daarom ik had tegen mijn man gezegd dat het wel een half jaar tot een jaar kon duren voor dat ik zwanger zou zijn. dus het was wel even verschieten dat ik na de eerste keer al zwanger bleek te zijn maar oooh zo blij. als je sommige hoort die er langer doen dan een jaar, en zoveel proberen is niet leuk en wekt onzekerheid op. nu heb ik flinke zoon william geboren op 22 mei

groetjes

Anoniem2 (Gast) 02-07 om 17:16

Maar als je net stopt met de pil moet je lichaam zelf weer ongesteld worden Zonder die pil een vriendin van me zei dat je Wel een week overtijd kan zijn en daarna ongesteld kan worden.. Is dat zo?.. Heb alleen grotere borsten en gevoelige tepels lastig hoor hahaha zonde op die testen weer weg te gooien whaha maar haal ze voortaan idd gwn bij de action

Linda 02-07 om 21:16

Het ligt eraan wat voor cyclus je hebt. Ik was heel onregelmatig ongesteld na het stoppen. En was op reis, dus geen zwangerschapstesten gekocht... Wat was ik blij toen ik er thuis gewoon 1 voor de zekerheid kon doen (had geen idee wanneer ik ongesteld moest worden) en die opeens positief was!

Anoniem2 (Gast) 06-07 om 11:36

Wie o wie kan mij daarbij helpen??

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zijn er mensen die al snel zwanger werden na het slikken van de pil?' in het Zwangerschapsforum