mijn vriend wil geen kindje

30 antwoorden en 37720910x bekeken

Anoniempje 104065 19-07 om 06:37

Kies als je gaat oppassen geen baby uit dat vinden mannen vaak nog erger dan een kind.

reageer

Anoniempje 18709 19-07 om 11:45

Een kleuter die jou al kend of een peuter die jou al heel goed kend anders heb je drama

Anoniempje 115795 03-08 om 02:18

Ik zeg niet dat dat makkelijk is maar als mijn partner zegt dat hij geen kinderen wilt zou ik bij hem weg gaan. 
Ik was zo slim om aan het begin van mijn relatie te vragen of hij ooit kinderen wilt,  als hij toen had geantwoord met nee,  verliefd of niet,  had ik hem verlaten. 

Het moet van beide kanten gewild zijn.

Anoniempje 16-06 om 08:39

Ik vind als jij graag zwanger wilt worden en je partner niet. Je toch even verdomd goed met elkaar moet gaan praten. Wilt hij ze later wel. Of helemaal niet. Je kan mij niet vertellen dat je dit niet al een paar jr geleden al niet wist. Dat je partner geen kinderen wou.
Jij wilt hem voor het blok zetten. Ik persoonlijk hou daar niet van van, je denkt puur aan je eigen wat JIJ wilt. En ik ken helaas ook van die dames die destijds hun partner erin hebben getuint. En ze zijn alle 3 vrijgezel. Een man die echt niet wilt moet je niet afdwingen. 1 koppel is wel bijelkaar. Maar hij kijkt niet om naar zijn zoon. Zij kan niet de deur uit want hij gaat niet oppassen want zij wou dat kind HIJ niet. Dit is wel wat er gecreëerd word.
Verder heeft iedereen al duidelijk zijn mening gegeven en hoop ik dat als aanstaande moeder je het beste wilt voor je kind. Dat hij gewenst is door beide ouders. 

Anoniempje 25-07 om 04:41

ik ben opzoek naar een zwangere dame die ik graag wil inhuren voor de middag de enige taak wat je hoeft te doen is met je t shirt omhoog (blote buik) te zitten en em afentoe uit te zetten heb een fetisj hiermee en wil toch wel een keer een zwangere buik insmeren met olie de vergoeding kunnen we bespreken ik ben zelf een nette gast heb alleen een zwakte voor zwangere buiken men email is chesterpark95@outlook.com

Anoniempje 131767 20-08 om 23:15

Omg. Ik heb serieus zo'n hekel aan egoïstische vrouwen zoals jij. 
Goed je wilt een kind. Maar je partner niet. Als je je relatie snel om zeep wilt helpen moet je hem vooral in zo'n situatie dwingen. 
Dit is gewoon gedoemd om te mislukken. 
Een relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen en liefde. Niet op bedrog en egoïsme. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'mijn vriend wil geen kindje' in het Zwangerschapsforum