wie is de vader?

39 antwoorden en 26590626x bekeken

Anoniempje 144274 14-10 om 17:14

.... gestopt

reageer

Anoniempje 140029 14-10 om 17:30

Gezien je slippertje niet in je is klaar gekomen is de kans groter dat je zwanger bent van je vriend.
In voorvocht zitten wel zaadcellen maar niet heel veel. Let wel er hoeft maar 1 zaadcel optijd op de juiste plek te zijn om zwanger te worden.
Gezien de tijd tussen de vrijmomenten is de kans groter dat de zaadcellen van je vriend het sterkst waren toen je ei vrij kwam gezien ze het meest ''vers'' waren.
Je kunt het pas met zekerheid zeggen na dna test maar de kans is het grootst dat het van je vriend is.

Hoe dan ook he zult eerst moeten beslissen of je de zwangerschap door laat gaan.

Anoniempje 124642 14-10 om 17:30

Hi dame. Wat een kak positie ben je in beland. Ik weet niet of het de eerste x was dat je vreemd ging maar gelijk de laatste x kan ik me zo voorstellen. Ik heb eens een onderzoek gelezen dat wanneer een vrouw regelmatig sex heeft met dezelfde persoon en dan een x met een ander dat het lichaam van de vrouw eerder zwanger raakt van de nieuwe man dan de bekende. Maar in jouw geval lijkt het logischer dat het van je vriend is. Hoe zit het met de man waar mee je vreemd ging kan je op hem rekenen als hij de vader blijkt. Sterkte dame 

Anoniempje 144274 14-10 om 17:42

Hey, 

Ja dit was wel de eerste keer en inderdaad ook echt de laaste keer. En nee, ik kan niet echt terug vallen op deze persoon. Niet dat ik dat zou willen. Wat ik ook al zei.. Gewoon dom! Ik heb dat onderzoek namelijk ook gelezen inderdaad, daarom ben ik nu ook harstikke panisch. Ik heb ook gelezen dat een orgasme van een vrouw ervoor zorgt ze de sperma van de vrouw in de baarmoeder zuigt.  Ik ben overigens zelf niet klaar gekomen tijdens mijn slippertje. Wel twee dagen later met mijn vriend.  Lukt op de een op andere manier toch alleen maar bij mijn vriend. Hij ook overigens.

Anoniempje 143140 14-10 om 17:39

Ik denk dat je eerst voor jezelf goed na wilt denken of je het wil houden, je moet geen abortus laten plegen omdat je vriend dat zou willen. En voor jezelf na wil denken wat je uit deze relatie wil halen, vreemdgaan en ook onbeschermd geeft grote risico's.. als je kijkt naar je vruchtbare dagen en seks is de kans groter dat het van je vriend is, maar ja geen 100% zekerheid. Als je vriend geen kinderen wil is het van hem ook onverstandig om onbeschermde seks te hebben (sorry geen abortus voorstander hier). Als je besluit je kindje te houden ongeacht de vader, dan zijn er een hoop mensen die je willen steunen en veel dingen kun je goedkoop krijgen (mocht geld als alleenstaande een probleem vormen). Ik zou het in ieder geval niet tegelijk vertellen, of vertellen dat je vreemd bent gegaan en niet de zwangerschap of dat je zwanger bent en de gok neemt. Anders weet je (bijna) zeker dat je vriend boos reageert en wellicht vanwege de plotselinge schok heviger dan wanneer je 1 vd twee verteld. Ik zou het vreemdgaan of opbiechten of voor altijd voor je houden.. achteraf is echt superkut (heb helaas ervaring). Kies voor jezelf en eventueel je kindje (als je daarachter staat). De eventuele papa komt daarna, volg je eigen gevoel (en niet die van je vriend of minnaar) is mijn advies. Hoop dat je een goede keus kunt maken voor je leven

Anoniempje 143140 14-10 om 17:42

Het is niet boos bedoeld trouwens, hoop gewoon dat je een goede keus maakt en je gelukkiger word. Ik kan me voorstellen dat je nu gestresst bent en met je handen in het haar. Maak geen overhaaste keuzes en zorg goed voor jezelf

Anoniempje 144274 14-10 om 17:45

Dankjullie wel voor de fijne reacties.. Ik had echt een hoop stront over me heen verwacht in plaats van deze steun.. Ik houd zoveel van mijn vriend dat ik er gewoon alles voor over heb.. Maar er groeit nou iets in mij en ik ben ook gene voorstander om het weg te laten halen.. Hoe is het uieindelijk voor je afgelopen anoniempje 143140?

Anoniempje 144274 14-10 om 17:50

Ik heb het overigens ook met mijn " slippertje" hierover gehad. Hij felictieerde mij eigenlijk! uiteraard schrok hij eerst maar hij zei dat hij zijn orgasme voelde komen en meteen terug trok dus ook niet in mijn klaar was gekomen. Maar dan nog! Je zult maar net zien!

Anoniempje 143140 14-10 om 17:52

Bij mij was mijn man (toen vriend) vreemd gegaan met een prostituee... Vertelde het twee dagen voor we gingen samen wonen en 3 dagen na zijn operatie. Echt een kut moment maar besloten ervoor te gaan, hield en hou heel veel van hem. Lang geduurd voor ik weer vertrouwen had, had het misschien zelfs liever niet geweten maar ja. Ondertussen een dochter en getrouwd en een koophuis verder en bezig voor nummer twee. Is goed gekomen dus, nu bijna 3 jaar geleden dat hij het vertelde. Blijft wel een moeilijke periode waar ik niet graag aan terug denk
Ik snap dat je gek bent op je vriend en je veel voor hem over hebt, maar denk ook aan jezelf en je wondertje. Ik ben benieuwd welke keuze je uiteindelijk maakt ter zijner tijd, laat je het weten (als je dat wil)?

Anoniempje 144274 14-10 om 17:57

Tuurlijk doe ik dat Anoniempje 143140... Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn vriend ook wel eens heb betrapt. Niet op vreemdgaan maar wel wat kon gaan leiden naar vreemdgaan. ik heb ook altijd gezegd " Ik vertrouw hem, hou van hem, en hoef het dan ook niet te weten". We zijn al heel lang samen en ik weet uit ervaring (mijn ouders, vrienden etc) dat een slippertje nu wel eenmaal kan gebeuren. Het is ook zo stom. Die zondag nadat ik seks had gehad met mijn vriend dacht ik nog.. Beter haal ik een morning afterpill! Alsof ik het aan voelde komen dat onze vrij partij van zaterdag voor een hoop kopzorgen zou gaan zorgen.. En ja hoor.. Dat is dan ook gebeurd.. 

Anoniempje 143140 14-10 om 18:16

Moet zeggen dat ik het echt een lastig vraagstuk vind, moeilijk om het goede te doen.. zolang je je zelf maar niet vergeet.

Anoniempje 124642 14-10 om 18:18

Hi dame. Ik ben wel wat anders qua slippertjes en ook qua zwangerschappen. Beide kan je echt voorkomen. Niet iets wat gewoon kan gebeuren. Maar je verdient idd geen shit over je heen van mij of een ander misschien alleen van je vriend. Hoop dat je een goede keus kunt maken 

Anoniempje 143140 14-10 om 19:15

Praat vreemdgaan ook niet goed, absoluut niet. Maar in mijn geval had ik het liever niet geweten. En in de huidige situatie zou het voor mij niet uitmaken, ben nog een beetje ouderwets, we hebben kind(eren) dus zou toch weer gaan voor de relatie en de schouders eronder (alleen psychisch door een dal gaan...). 

Anoniempje 124642 14-10 om 20:15

Heel pittig, respect voor je keuze. Weet niet wat ik zou doen. Zoals eigenlijk altijd als je het zelf niet mee hebt gemaakt 

Anoniempje 142900 15-10 om 00:49

Hele lastige situatie. Ik wil totaal niet bot overkomen maar ik heb bijna het gevoel alsof er overheen wordt gelezen dat je vreemd bent gegaan. Echt een kwalijke zaak. 
Maar goed mijn advies : Ik zou het dus wel vertellen aan je huidige vriend en ik zal je uitleggen waarom.. Nu lijkt het misschien het handigst om niets te vertellen, toch? Je geweten zal aan je knagen, echt waar. Je zal er keer op keer over nadenken en echt waar je gedachten kunnen je gek maken, vooral omdat je er een niet over kunt praten. Ik zou het dan liever eerlijk vertellen en misschien even een kunt periode in. Maar dan heb je er in de toekomst geen last meer van. Ik ben ook geen voorstander van abortus dus ik zou het kindje zeker houden. De kans is groot dat het kindje van je huidige vriend is : maar los daarvan. Als je de fout kan maken kun je hem ook eerlijk vertellen vind ik. 
Je bent nu zwanger dus stressen is zeker niet goed. Wat je ook gaat doen ik wens je veel succes. Vreemdgaan maakt veel kapot, onthoud dat voor in de toekomst. 
Xx.. 
p.s bedoel het niet gemeen maar ik vind vreemdgaan gewoon echt een kwalijke zaak, sorry. 

Anoniempje 143140 19-10 om 15:48

Hey, was benieuwd hoe het met je is?

Anoniempje 142582 21-10 om 07:19

Wat heftig om te lezen.
Tja....advies geven is eigenlijk onmogelijk. Ik zeg altijd eerlijk zijn. Ik wil geen relatie op basis van leugens. En ik zou van mijn partner verwachten dat hij de ballen zou hebben om het op te biechten. Ik vind dat je vriend recht heeft op een keuze...en dus moet hij ook alle informatie hebben. 
Ik zou dus zeggen: alles tegelijk opbiechten en dan samen zien of er een weg is. En als je vriend een andere keuze maakt, dan is dat zijn recht. 
Veel sterkte met deze worsteling.  Ik hoop dat je met jezelf in het reine kunt komen. 

Anoniempje 21-10 om 08:38

Wat een verhaal! En al een week geleden sinds haar laatste reactie. Zo vervelend altijd dat mensen er tijd instoppen en dan niet de moeite nemen te vertellen hoe het verder gaat.

“Hij voelde zijn orgasme aankomen en trok toen terug.”. Dat lijkt mij toch wel erg op het uiterste aankomen, wie zegt dat de eerste golfjes niet toch er al uit kwamen tijden het eruit halen? Zo ben ik zelf ook een keer zwanger geraakt! En ja, vreemdgaan is vet dom (vooral als je zoveel van je vriend houdt als ze zegt), maar dan ook nog eens zonder condoom? Straks heeft haar lieve vriend een kind van een ander (hij kan in ieder geval tot DNA test niets uitsluiten) en een soa! 

Hij heeft recht het te weten en als hij serieus was over geen kinderen, waarom hadden jullie dan ook steeds onbeschermde sex? Dat doe je dus blijkbaar steeds. Is gewoon vragen om problemen en die heb je nu. 

Anoniempje 140854 21-10 om 10:34

Als moeder van een dood kindje en waarbij het nu niet makkelijk gaat is het zo makkelijk hier boos over te worden. Maar iedereen heeft zo zijn problemen. Ik ben het ermee eens dat dit voorkomen had kunnen worden en als je echt van je vriend houd dit gewoon niet doet. Ik zou dus ook even naar je relatie kijken waar er iets niet goed zit waardoor je in eerste instantie vreemd bent gegaan. Verder vind ik ook dat je ballen moet tonen en het wel moet vertellen. Het gaat zeker niet makkelijk zijn maar het is wel je verplichting en verantwoording. Een abortus is voor mij uitgesloten dus ik hoop dat je ook de verantwoording neemt voor het kindje. Vooral als je graag kinderen wilt. Heel veel sterkte en ik hoop dat je nog een update stuurt om te laten weten hoe het gaat! 

Anoniempje 143140 21-10 om 10:59

Ik gok dat als ze het verteld heeft , 1van de 2 of beide, dat ze momenteel heel druk is en geen tijd heeft voor brabbels. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wie is de vader?' in het Zwangerschapsforum