Man toont weinig initiatief om intiem te zijn

239 antwoorden en 14595470x bekeken

Anoniempje 09-05 om 23:56

Hihi, ja heerlijk anoniem inderdaad! Dat van lang genoeg samen is hier ook zo. Mannen zijn op die manier denk ik wel anders dan vrouwen; volgens mij vind die van mij het nooit “vies” ofzo! Wel vindt hij het fijn als ik dan wel zorg dat het netjes geschoren is, hihi! Maar 151159, jij bent dus ook een liefhebber?

Hoe zou het met topic starter gaan? Volgens mij heeft die met alle tips nu zoveel sex dat ze geen tijd meer voor haar onderwerp heeft! 

reageer

Anoniempje 151159 10-05 om 14:31

@Anoniempje: hier is ook alles netjes geschoren, vind ik persoonlijk prettiger maar hij ook  
Of ik een liefhebber van seks ben? Jawel! Genieten er beide van  2 tot 3 keer per week

Haha, ik hoop het voor de topicstarter...

Anoniempje 155533 10-05 om 18:36

Haha heerlijk om alle reacties te lezen  ik heb ook t liefst dat ik me eerst even gewassen ben. Maar voor mannen is het denk ik minder een issue. Scheren doe ik ook hoor  
Nog niet het setje aan gehad. Maar Ik heb dus wel een andere tip uitgeprobeerd. Werden zaterdagochtend wakker. Toen ging hij er uit om te plassen en kwam daarna weer bed in. Ondertussen zorgde ik dat ik naakt klaar lag onder de dekens. Was wel spannend. Toen hij terug kwam lagen we te knuffelen en toen had ie nog steeds niks door. Dus ik zei tegen hem: misschien lig ik wel naakt onder de dekens  en toen ging hij verder voelen en toen kwam van het 1 het ander eigenlijk haha. We hebben toen zelfs seks gehad, MET penetratie.   
En hij zei na afloop dat het niet gek was, zoals hij had gedacht! Ik was wel blij! En beide klaargekomen. Ik zei ik ga vaker naakt in bed liggen. Lol. 

Anoniempje 151159 10-05 om 19:25

Dat klinkt heerlijk
Wij slapen altijd naakt 

Anoniempje 10-05 om 23:11

Jaaaaa 155533! Wat super mooi! En je zei het misschien voor de grap, maar je moet echt vaker naakt onder die lakens jij! Was hij meteen klaar voor sex toen hij voelde dat jij niets meer aan had? En je noemt met name penetratie; wilde hij wel andere dingen bij je doen dan? Ben echt heel blij voor je! Waar blijft je setje?

151159, wij slapen wel vaak naakt, maar niet altijd. Maar ik schreef al dat mijn man wel echt een soort string-fetish heeft… 

Anoniempje 155533 11-05 om 19:42

Hahaha, oke zal ik doen! nu zo volhouden inderdaad. En nieuwe dingen uitproberen  
Ja hij was er meteen klaar voor wat me dus wel verbaasde. Blijkbaar werkt het bij hem wel. Of misschien zijn mannen toch makkelijk te verleiden dan ik dacht?
 Hij heeft mij ook verwend. Met de hand dit keer. Mij ook laten komen, doet ie eigenlijk altijd wel. Of voor dat hij komt en anders daarna. Een hele enkele keer niet maar dan zeg ik er wel wat van en dat doet ie het alsnog. Laatst had ik het dus niets gezegd (was toen ook niet echt fit dus vond het wel goed of zo) maar zal het vanaf nu altijd doen 
Jaa het setje is binnen. Staat erg mooi. Nu even een goed moment vinden. 

Anoniempje 11-05 om 20:25

Haha wat onwijs lief van hem dat hij ook zo goed aan jou denkt! Kom jij zelf niet klaar tijdens penetratie?

Anoniempje 155533 11-05 om 21:44

Ja, dat doet ie goed. Nee helaas heb ik dat genoegen niet. Jij wel? 

Anoniempje 12-05 om 07:11

Jaaaaa! Ik heb het geluk dat ik makkelijk klaar kan komen tijdens de penetratie. Niet in alle standjes hoor, maar inmiddels weer ik wel in welke het lukt! 

151159, kun jij klaarkomen door penetratie?

Gekke vraag misschien, maar hoe maakt hij jou dan nog klaar nadat hij zelf al (in jou?) is klaar gekomen?

Anoniempje 155533 13-05 om 10:01

Oh lijkt me geweldig als je dat kan haha
Met zijn hand en dan over bewegen over de bovenkant/ clitoris om zo te zeggen 
Over gekke vragen gesproken. Doen jullie mannen met vingeren ook een vinger bij de g spot of doet hij dan alleen heen en weer gaan over de bovenkant/clitoris om zo te zeggen? En zo ja hoe dan tegelijk? 


Anoniempje 13-05 om 18:06

Oh 155533, lukt dat jou in geen enkel standje dan? Mij lukt het niet in alle standjes, maar een bij een paar is het eigenlijk altijd wel raak!  Voelt wel anders als dat je meer een clitoraal orgasme hebt hoor! 

Vingeren is mijn man niet echt zo van. Wel een beetje in het voorspel en dan doet hij vooral wrijven (heen en weer) over inderdaad de bovenkant van mijn clitje. Soms doet hij er wel een vinger in, maar dat is meer om te kijken hoe ver ik al ben!  Vaak gaat hij dan al snel over op likken, hij is er echt gek op! Hoe gaat dat bij jou dan?

En anoniem 151159, hoe is dat bij jou?

Anoniempje 151159 14-05 om 13:07

Ik kom vrijwel iedere vrijpartij klaar , alsook mijn man. 
Ikzelf vind vingeren niet zo wauw. Dus doen wij ook niet echt veel. Liever likken of zijn penis in me 

Wat is jullie favoriete standje?

Anoniempje 14-05 om 13:46

Ik ben ook wel benieuwd naar 155533 haar antwoorden!

151159 hoe gaat het met het nieuwe setje? Al nieuwe ervaringen? Ik herken wel wat je zegt! Vingeren doet voor mij ook niet veel. Heb ik vroeger ook nooit zo veel gedaan en nu nog niet. Mijn favoriete standje vind ik best lastig uitkiezen, ik kan in twee standjes echt makkelijk klaarkomen dus! Ik vind bovenop lekker omdat ik dan zelf de controle heb over hoe diep en snel het gaat, ook als ik dan ga liggen kom ik makkelijk klaar. En als tweede juist het tegenovergestelde; op zijn hondjes. Dan vind ik het spannend omdat hij dan bepaalt hoe hij mij wil hebben. Vreemd eigenlijk als ik het zo lees, hihi!

En wat zijn jullie favoriete standjes? Doen jullie wel eens iets alleen?

Anoniempje 17-05 om 13:47

Stil hier zeg!

Anoniempje 155533 18-05 om 05:12

Hi 
Ja beetje stil. Ik had weinig nieuws eigenlijk te melden en dan is het soms confronterend. Ik ben bang dat het niet alleen aan hem ligt.  afgelopen weekend moest m'n man werken waardoor we de ochtenden niet samen waren en zat ik zelf minder lekker in m'n vel. Dan moet ik er niet aan denken als ik me wat down voel. En hij neemt dan vaak juist ook afstand van mij omdat hij dat lastig vindt. Dus s avonds is het er ook niet van gekomen. Maandag en vandaag werkt hij juist in de avonden weer en morgenavond is hij sporten. Wel heb ik zondag een normale massage gekregen van hem. Maar er zijn door zijn werk zo weinig momenten. Vaak ben ik s avonds doordeweeks ook moe na werk. Hopelijk komt het er met het pinksterweekend van. 
Ik hoop ook dat hij deze week het initiatief neemt om echt intiem te zijn. In mijn ogen valt een massage daar niet onder. Zal hem er vriendelijk op wijzen dat hij het niet vergeet. Hij had het immers beloofd te gaan doen. Ik kan wel dat nieuwe setje aan doen maar voel dan weerstand. Want dan ben ik weer degene die begint. Net als de laatste keer. Of denk ik dan te moeilijk? Wat vinden jullie?
Ik vind likken trouwens ook fijner dan vingeren. Maar afwisseling vind ik wel fijn. Nee, ik kom in geen enkel standje vaginaal klaar. Ik geloof dat de meeste vrouwen dat niet hebben. Dat het meer een uitzondering is als je dat wel hebt hoor  

Anoniempje 18-05 om 08:06

Oh lieve 155533, eigenlijk best een vervelend weekend gehad dus. Heb je de komende tijden nog wel wat momenten samen waardoor er een kans is, of is het echt wachten op het weekend?

Ik denk dat je wel gelijk hebt over het nieuwe setje. Misschien moet je die dan even bewaren voor een moment dat jij echt initiatief wilt nemen. Een nieuw setje aan is voor alle mannen denk wel de boodschap: Ik wil nu sex! en dat wil je wel, maar je wilt vooral dat hij dat wil. Was het altijd al zo dat hij gewoon een lager libido had en jij hoger of valt dat vooral nu op? En hoe gaat dan zo’n massage? Ik krijg ook wel eens een massage van mijn man (of geef hem er eentje), maar die eindigen altijd met een happy end zeg maar! Maar ik heb dan vaak alleen nog een string aan als hij mij een massage geeft en hij begint dan met mijn nek en schouders. Van daar gaat het vaak omlaag en besteed hij veel tijd aan mijn billen. Vaak leidt dat dan er voor dat ik mijn string uit doe en dan willen we beide natuurlijk verder. Had jij dan al je kleding aan? En wat zou er gebeuren als jij dan toch initiatief zou nemen en bovenop hem springt? Als hij je dan niet afwijst dan is het misschien zo dat hij nooit echt initiatief tot sex zal nemen. Maar dan is het toch geen probleem en doe jij dat toch? Voordeel is dat je dan wel sex hebt wanneer jij wilt! Die kerel van mij wil het liefst iedere dag sex, ook niet altijd wat ik wil. Ben benieuwd hoe die massage verliep en hoe jij dat initiatief ziet?

En 151159 wat denk jij?

Klaar komen door penetratie is wel meer een uitzondering, dat weet ik. Het voelt ook echt anders, dus meestal wil ik ze allebei!

Anoniempje 155533 18-05 om 09:07

Hey anoniempje 
Wat lief dat je zo snel gereageerd hebt. Fijn dat het jou ook een goed idee lijkt dat ik het setje bewaar voor een andere keer. 

Ik zit even te denken of er voor het weekend nog een kans is. Hij gaat as donderdag en vrijdag s avonds weg vanwege nachtdiensten. Zaterdagochtend slaapt hij dan ook uit.  Met Pinksteren is hij vrij  Misschien morgenochtend of avond. Morgen is hij rond zeven thuis van sporten. Kan ik dan aan hem vragen of hij dan morgen het initiatief wil nemen?

Ja zoals je het beschrijft ging het bij m'n ex wel altijd bij massages haha en soms bij mijn huidige ook wel. Dan gaat hij inderdaad steeds lager en begint hij me dan te verwennen. Maar hij kan dus net zo goed prima een massage geven zonder opgewonden te raken. Zondag zei hij zelfs erbij "alleen een massage hè". Alsof hij zichzelf wilde indekken haha. Dit komt omdat ik weleens vraag of hij een massage wil geven maar dan bedoel ik eigenlijk seks haha. Durf dat dan niet goed direct te zeggen. 

Haha. Ja ik had m'n pyjama broek nog aan. Misschien ook niet heel sexy dan nee!!  Een string is beter dan haha. Zal ik dat eens proberen. hij houdt gelukkig van strings. En vragen of hij ook mijn billen meeneemt. En over je vraag wat er zou gebeuren als ik dan het initiatief neemt. Weet zeker dat hij daar dan wel op in gaat. Ja misschien moet ik er niet zo'n groot probleem van maken inderdaad en gewoon denken dat ik maar het initiatief neemt of zo. 

Nee. was voor de zwangerschap al zo. En voor mij heeft hij ook niet veel seks gehad zegt hij. Aan de ene kant vind ik het fijn want ik weet dat hij hondstrouw is. En ik voel nooit druk vanuit hem dus. 

Echt super bedankt voor het meedenken. 

Anoniempje 18-05 om 13:07

Hoi 155533! 

Graag gedaan hoor, het is juist wel leuk om mee te denken met anderen vind ik. Volgens mij wil jij idealiter een stoere trouwe man die je gewoon ook regelmatig even te pakken neemt zeg maar? Die zijn er niet vaak en wat je zegt; een rokkenjager is ook niet alles.

Maar wat is er eigenlijk mis mee als jij degene bent die initiatief neemt? Misschien durft hij het gewoon niet zo goed, vooral omdat als jij tijdens een massage het initiatief neemt, hij daar wel op reageert. Ik zou de rollen dan gewoon omdraaien. Gaat hij morgen douchen, dan zeg je gewoon niets en stap je poedelnaakt de douche bij hem in met de mededeling dat je zijn rug even komt wassen. En als je dat gedaan hebt en hij pakt het niet op, kun je natuurlijk heel makkelijk doorpakken door hem onder de douche te verleiden toch? Onder de douche kun je echt fantastische dingen doen!

Een pyjama is niet sexy! Hihi; ik slaap of naakt of met een string aan. Als ik zin heb zorg ik gewoon dat we wat dichterbij elkaar liggen (wij hebben 1 groot deken) en voel ik wel of hij zin heeft. Enige uitzondering is als ik ongesteld ben, maar dan is sex ook niet altijd even fijn in bed! Maar vanavond ritueel je pyjama verbranden. 

Anoniempje 19-05 om 11:23

Hoi 155533, al een plan voor vanavond?

Anoniempje 155533 21-05 om 10:15

Hey!! 
Nou mijn man zei dat hij mij gaat verrassen in het weekend!  dus ben erg benieuwd. Woensdag verder rustig geweest. Maar is oke  we gaan zaterdag ook weer even op date. 
Over je andere puntjes. 
Ja ik vind dat soort mannen aantrekkelijk maar wat je zegt.. die zijn er niet veel en denk vaak ook de foute mannen waar je niks aan hebt voor de lange termijn  
Verder helemaal met je eens dat Er niks mis mee is als ik gewoon (vaak) het initiatief neem. Denk dat hij het inderdaad soms niet durft maar wel wilt als ik even begin. Dat van bij hem in de douche stappen vind ik ook een hele goede tip! Gewoon doen en zeker zijn van mezelf. Douche is geweldig ja  heb er nu wel veel meer vertrouwen in dankzij alle tips. Komt helemaal goed zo denk ik! 
 Haha  ja, zal de pyjama ritueel de deur uit gooien en wat vaker wat sexies aan trekken (of niks)    

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Man toont weinig initiatief om intiem te zijn' in het Zwangerschapsforum